...

Snart helg, äntligen. Och sen är det bara en vecka kvar.. =) Helt sjukt vad fort det går. Fast det känns lite konstigt, Svårt att veta vad man ska sysselsätta sig med under tre helt lediga veckor =)
Mest glad är jag i alla fall att jag slipper jobba på Ludvika festen vilket jag har fått gjort de senaste åren. Hoppas på fint väder också, om dagens väder kanske vill hålla i sig. Det blir nice.
Från det ena till det andra, så tror jag nästan att jag fixat mig ett andra jobb också. Det har tydligen blivit jätte poppis att ha löshår igen.

Annars då.. Vad ska jag slösa bort min dyrbara tid på i dag då innan klockan halv två. Åka iväg en sväng till mamma och lämna tillbaka en telefon i alla fall. Men tiden går sjukt sakta.
Jag ska komma på något bra.

Tack och Hej.

Midsommar

Dåligt väder började det med, men kvällen blev ändå trevlig, mycket trevlig faktiskt. Grilla vid Glenns kompis och satt ute och drack. Vid elva tiden kom Glenn på att det vore en bra ideé att åka till Leksand, nej tack, sa jag och åkte hem i stället. Jag slog på Sista dansen som jag sedan somnade till. Det var verkligen as skönt att somna i det nu jätte mörka rummet, det är nästan lika mörkt i vårat sovrum nu som det var i mitt sovrum hemma vid mamma, man hade ingen aning om det var natt eller dag när man vaknade, men man vaknade alltid utvilad.

I dag hoppas jag på lite tårta och grejer hemma vid pappa eftersom hans fru fyllde år i går. Det vore smaskens =) Annars vet jag inte vad som händer riktigt. Vi får helt enkelt se. Det hade ju inte varit helt fel med lite sol i alla fall, men är det så att den sparar sig så gör inte det något, bara den är framme när jag har semester. Semester för första gången i mitt liv, det låter ju verkligen jätte vuxet, eller hur?

Nej men om man skulle fräsha till sig lite kanske.
Hade Fint. Kram

SkitLiv

Jag kommer aldrig få till en så passande och bra Rubrik. Så just i dag ska jag inte skriva något alls här nästan, eftersom Rubriken säger allt.

Tack för mig.

Badat

Jag har badat för första gången i år, det var skit kallt. Men jag simmade och doppade till och med huvudet. Det trodde jag aldrig om mig själv, as stolt hela dagen igår =)

göteborg

Sveriges näst största stad.
Jag och Glenn har varit och besökt staden i helgen, hel mysig och trevlig helg tycker jag. Tog bilen ner på torsdag eftermiddag efter jobbet och efter att Glenn kommit hem från Sundsvall, eftersom han kört hela vägen därifrån och hem så var jag så snäll att han inte behövde köra så mycket ner till Gbg i alla fall. Dessutom körde jag i stan både dit och hem, jag borde nästan fått ett litet diplom eftersom jag endast körde fel en gång. Bra jobbat tyckte jag, men Glenn är nog faktiskt en bättre kartläsare än vad Caisa och Sara var när vi skulle ner dit för ca. ett år sedan och söka jobb. Men det gick bra då också till slut =)
Efter lite krongel att försöka hitta en ganska så full Caisa i Kortedala så begav vi oss hem till henne för att sova. Fredagen gick vi ensamma på stan eftersom både Sara och Caisa jobbade, men vid sju tiden när Sara slutat så gick vi ut och satt oss och tog en öl, och sedan blev det käk på en restaurant med indonesisk och kina mat, väldigt gott enligt mig =)
På lördagen blev det Liseberg i hettan, huhu vad varmt det var. Caisa var med och vi åkte bara 3 karuseller eftersom det var alldeles för jobbigt att stå i kö när solen bara stekte på en. När vi tröttnat åkte jag och Glenn in till stan och Caisa hem för att hämta alkohol så vi kunde sitta ute och dricka på kvällen igen. Vi gick sedan ut och åt alla fyra på den restaurangen vi skulle ätit på i fredags men det var ingen trevlig stämning alls då så vi gick därifrån.
Sedan blev det söndag och det var dax att åka hem, fy vad helgen gått fort. Men det var jätte trevligt hur som hellst.

Nu är det ny vecka och eftermiddag på det, Glenn är i Sundsvall denna vecka också, vilket betyder att jag är ensam hemma. Huhu, det är inte skoj. Dagarna är helt förstörda när man går eftermiddag också tycker jag. Så jag hoppas att det blir helg snart igen.

Nu ska jag gå och laga lite mat.
Tack och Hej

nice

Juni har kommit med strålande väder. Har varit ute och glassa riktigt ordentligt i solen faktiskt, förutom när jag jobbet men då har vi suttit ute på fikarasterna, så nu har jag fått lite färg på armarna, bröstet och jag vågar nästan till-och-med säga att benen har fått färg =)
I morgon är det ledig dag och den skall få tillbringas med min kära mor och min syster som ska spela fotboll, jag är trogen hejare såklart, i alla fall lite grann när det är fint väder =) Jag och Glenn åkte och kikade sist hon spelade men vi fick lov att åka hem och hämta mer kläder för det var verkligen svin kallt.

Sara har varit på kortvisit i Dalarna och vi hann i alla fall med att ta en glass på stan i går, vilket var jätte trevligt, hur fint väder som hellst. Till kvällen grillade jag med Hannah och Elimra + resten bakom ABB vid Hällarna, det blev riktigt gott men ABB är ABB och där Stinker det verkligen, mysfaktor O tyvärr. Bad blev det också, inte för min del då =) men för endel andra, burr, det är inte mer än 15 grader i vattnet tror jag. Jag väntar då gärna tills det överstiger 20. Men helst ska det knappt kännas att man går i om du frågar mig, Thailand var då underbart, där svalkade det lagom men var absolut inte kallt, Perfekt skulle man kunna säga =)

Jag har verligen haft fullt upp i dag känns det som, men jag har ändå unnat mig att lägga mig ute på gräsmattan och solat en sväng, tänkte att jag skulle äta lite melon som blev kvar i går, problemet var bara att kylen har blivit frys igen, men bara ibland. Inte så bra, så det var ju bara att kasta den där jätte, jätte goda melonen. Skit!

Kvar att göra:
Äta upp maten som börjar bli kall
Hämta tvätten i tvättstugan
Vika all tvätt
Bädda sängen
Färga håret
Duscha
Bestämma mig för om jag ska åka hem till mamma redan i dag eller i morgon bitti

Vi får helt enkelt se vad som bokas av eller om allt blir gjort.
Tack och Hej.