YEEES

Starkt Högt och Bestämt säger jag det samtidigt som jag håller knytnäven hårt och drar handen och armen från midjan och ner. Varenda gång du blir arg, irriterad, på dåligt humör eller något som gör dig lite nedlåtande ska du göra detta samtidigt som du ser riktigt lycklig ut.

Det är nämligen så här att jag har varit på en föreläsning i dag, han som föreläste heter Michael Södermalm och var helt sjuk duktig på att föreläsa. Jag har skrattat som en tok och faktiskt lärt mig endel också. Tre timmar höll han på och det kändes som tjugo minuter, om ni någon gång skulle se att han var ute och föreläste kan jag verkligen rekomendera att gå och lyssna, det kostar givetvis pengar (ABB betalade våra biljetter) men det är värt det kan jag garantera!
Hjärnvägen till Framgång var det han pratade om. Det spelar ingen roll vad som händer, utan hur du väljer att reagera på det. Det är faktiskt helt korrekt, eller? Men visst blir man ändå irriterad när stolen stod där precis ivägen för dig när du skulle gå. Eller när du är verkligen supersugen på mjölk och öppnar kylskåpsdörren och det inte finns någon mjölk. I varje fall blir jag irriterad och känner att varför just nu. Men det är just då vi ska använda oss utav ordet YEEES och knyta näven. Det fungerar säkert =) haha.

Nu ska jag gå och laga mig lite mat YEEEEEEEEES! =)

Okej nu ska göra ett försök.

Jag har egentligen ingen bra anledning varför jag halt enkelt har dragit ut på detta, men jag har väl troligen inte haft något att skriva. Jag vet inte om jag har något nu heller egentligen men jag ska väl skriva någon rad. Det händer nog inte så mycket i mitt liv kanske. Jag ska snart gå och jobba. Just nu känns det sådär. Eftermiddagrna går så segt fram tills klockan halv sju då vi får äta. Min mage är då skit hungrig och jävligt förbannad på mig att jag inte gör som den vill, men jag kan inte försöker jag berätta och den ger sig för en sekund, tror jag i alla fall, men det kommer snabbt tillbaka. Men men strunt samma. På fredag är det 6 veckor kvar, SEX veckor. Oj vad fort det går. Det är dags att skriva en Att-göra-Lista och en Tag-med-sig-Lista tror jag.
Veckorna som återstår, dom sex veckorna alltså kommer vara otroligt ensamma. Usch jag hatar att vara själv. Glenn ska jobba borta och vara borta en vecka och sen vara hemma en vecka och så vidare. Det suger!

Tänkte om jag kanske skulle ta och gå in och göra mig i ordning, men jag känner verkligen inte för det, ibland bara älskar jag mitt jobb, då jag bland annat kan gå dit och se ut som om någon just plockat upp mig från död till levande, eller att jag bara kan strosa dit i mina mjukisbyxor och ingen bryr sig. Tack för att jag fick mitt jobb. Det är dessvärre bara en liten tid kvar känns det som. Tre och en halv månad, om jag inte får vara kvar vill säga. Jag hoppas och håller mina tummar hårt.

Förövrigt så har jag även klippt mig vilket jag blev riktigt nöjd med, det är ganska kort, lätt att göra i ordning och nu är det också väldigt mörkt. Hur kunde jag vilja färga det ljust? När jag älskar att det är nästan svart? Jag ska ALDRIG försöka få det ljust igen! =)

Caisa var hemma i helgen och hälsade på, så vi tog en tripp till Borlänge och skulle handla eller jag skulle väl egentligen inte handla men det blev några fynd ändå, två klänningar för 50 Kronor (innan kostade dom 300 kr/st) två t-shirtar för 100 kronor och en sjal för 100 kronor. Alltså 3OO Kronor för fem grejer =) Bravo Lina fortsätt så =)

Nej nu är det bara 20 minuter kvar, Stress-Lina måste se så att allting är med. Inklusive en vattenflaska så jag slipper ha migrän i kväll!
Kram och Hej!