God kväll

I dag har jag klippt mig och jag blev riktigt nöjd faktiskt, mycket kort där bak så vi får se hur det blir när löshåret ska i. Jaja det får lov att bli bra =) Jag hoppas att det kanske kan komma i morgon. Annars kanske på fredag om det inte är så att dom har glömt av mig..

I morgon har jag ettårsdag på ABB och herre jävlar vad fort tiden har gått, poff borta bara liksom, och Glenn och jag firar snart 2 år, två år liksom. Hur kommer detta att sluta?
Hur som hellst så ska jag i alla fall baka någonting åt mina arbetskamrater i morgon. jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska pyssla ihop, men något blir det i alla fall. Jag måste ju erkänna att dom inte verkar ha sådanna jätte höga förhoppningar på mig heller.. Undra varför? Är jag så värdelös på att baka och laga mat? Jag får bevisa i morgon =) Kort dag då också, kör bara halv dag så slutar nog vid halv sex.

Jag har inte berättat för dom hur det gick med mina pannkakor så det har dom ingen aning om, men jag tänkte inte använda sojamjölet till mitt bakverk i morgon det är en sak som är säkert. =)

Pannkakor

Jag var så sugen på pannkakor i går så jag tänkte att jag skulle göra ett försök med Sojamjölet. Jag har hört att det inte skulle vara några problem så jag förväntade mig att det skulle vara samma sak som att steka pannkakor med vanligt mjöl.
Jaja detta blev i alla fall resultatet..

image40
Smeten, den var mycket gulare än vad den är på bilden.

image41
Står till och med på att det passar bra till pannkakor.

image42
Eftersom jag knappt klarade av att ha denna till min gröt så tänkte jag försöka göra slut på den till pannkakorna. jag tror dock inte att denna har något med resultatet att göra.

image44
Första försöket. Äggröra eller?

image45
Andra försöket och detta är lika motbjudande. Ni kanske anar att det inte kommer något mer försök. Jag hade liksom slutat vara sugen på pannkakor, för om jag säger så här, det ser inte bara äckligt ut, det smakar minst lika illa.

Glutenfri mjölmix nästa gång. Tro mig jag tänker inte försöka mig på sojamjölet något mer. Men jag tänkte jag skulle försöka mig på min klänning kanske. Sen ska jag gå ner på stan och se om det kanske finns någon klipptid denna vecka. Kris kris kris...


VARNING!!!

Fjolårskalvarna har just blivit överblivna av sina mammor, så varning på vägarna nu sätt på hellyset annars kan det vara svårt att se dom.. Dom kan även vara mycket förvirrade, så se upp!

Härlig helg

Ja helt underbar =) Jag beställer fler sånna, gärna med fint väder också =)
Det var så jäkla länge sedan jag bloggade nu så jag kommer inte ihåg hur man gör.. nej då men jag har verkligen inget vettigt att skriva..

Nytt försök i morgon kanske..

Uppe med tuppen

07.40 hade jag kläder och skor på mig för en promenad. Pust och stön, må jag få bättre kondition snart =) Haha 50 minuter blev det i alla fall. Väl hemma är jag vrålhungrig och gör i orgdning gröt, som kokar över. Tackar tackar.. plockade sedan i orgdning i garderoben, damsög, duschade och har nu även deklarerat och snart skrivit ett blogginlägg och klockan är knappt tolv. Tack!

Största problemet just nu: Vad fan ska jag ha för skor på mig till klänningen? Snälla hjälp mig. Jag behöver ett par fina, enkla lite klack i storlek 32-34! Allt kan vara till hjälp tro mig!

Engla Höglund



Skänk en tanke till den lilla flickan och hennes familj.
Bara 10 år gammal.
Vila i frid du fina lilla barn.


Morgonpromenad

Vid sju i morse knallde jag upp, Glenn åkte till jobbet och jag kunde ändå inte somna om så jag knallade först upp till datorn, laddade över lite spel till min laptop enbart för att vara snäll.. Glenn frågade igår om han kunde få ta med min dator i går, men i morse fanns det egentligen ingen anledning att göra det tyckte han eftersom han ville spela på den. Så "Fixar-Lina" tar tag i det. han fick i alla fall datorn med sig. Och jag gick ut och gick i en timme när han hade åkt. Fyy satan vad jobbigt det är när man går i backar, haha. Grymt dålig kondition.

Nu är det frukost som gäller.

Farmor 80 år.

I dag på dagen. Grattis till henne. Firade igår hemma hos pappa med god mat, som inte min mage gillade alls, världens fnatt fick den och gjorde ont resten utav dagen. Så no more Potatis, Ris eller Pasta. Inte heller bröd! Tack och hej leverpastej.

Eve var här på besök också, vilket var väldigt trevligt =) Vi satt och pratade hela kvällen, eller ja jag behövde väl inte säga så mycket för allt jag försökte berätta viste hon redan.. Hmmm why? Jo hon har läst min blogg =)

Busk-Mannen


Hahaha så jävla skön kille, kan inte jag också få vara med? Blir jag uppsagt från mitt jobb kommer jag garanterat att lägga hela min tid är att gömma mig bakom buskar för att skrämma folk =)

Älskar att få det som jag vill

Hehe jag tvättade i tisdags och i dag när jag kom hem hade Glenn tagit på sig sina nytvättade jeans, dom har suttit ganska tight, men när han skulle köpa dom vill han ha en storlek större, men jag en mindre så det blev dom mitt-emellan =) Nu när jag har tvättat dom antagligen för första gången eftersom dom har krymt så himla mycket, eller så torktumlade jag dom inte förra gången jag tvättade dom. Jaja skit samma, dom har krympt nu i alla fall och nu sitter dom enligt mig Mycket bra, ja helt perfekt. Men skiiiiiit tight enligt Glenn =) Haha där fick du och nu kan du ju inte bara sluta använda dom nya jeansen. Innerst inne tycker han nog att dom sitter bra. Bara ovant.

Jag ska nog börja med mönstret till min "hemliga klänning" i dag, ooooh så spännande, skulle i alla fall jag tycka om jag var ni.. Hihi.
Jag tycker i alla fall att det ska bli as spännande. Det måste bli som jag vill. Måste Måste Måste!!!

Järnmagasinet

Jag behöver nya arbetsskor och på ABB finns det inga som passar mina fötter, dom jag har nu är det storlek 34 på och jag har extra sula (mycket tjock) + dubbla strumpor och ändå passar inte skorna bra så jag skulle mist behöva en storlek mindre. Men dom har slutat gjort arbetsskor i 34 också så minsta storlek är alltså 35.
Så vi fick lite hjälp av en kvinna och en man. Mannen ringer runt: - Jag har en tjej är som behöver nya skyddskor, och har lite problem med storlek.. (SVAR) ...Eeh ja, helst storlek *harkel* 32 eller 33 hehe.
Trevligt trevligt, fortsätt ha skoj på min bekostnad ni =) Inga skor blev det, dom skulle höra runt lite extra och höra av sig till mig sedan, Håll tummarna!

Som sagt Rent Hus. =)

Otroligt skönt

Att få komma i säng i tid i kväll =) Klockan är åtta och jag är klar för att sussa, ligger med datorn i knät min bästaste vän.. Haha.
Rent Hus på tv:en, I like. Kunde inte förstå första gången jag såg det att det finns sådanna äckliga människor. Just nu hemma hos några killar, dom har garderoben i köket ( Caisa det är inget fel med det om du har det eftersom du bara har en kokplatta och ett rum att ha den i) men jag känner att det är lite fel plats att byta om i. Men det var ju bara vad jag kände, en på 9 miljoner liksom. Betyder ingenting..

Har haft trevligt besök av Sara och Emil i dag och dom fick mig att fuska lite, men inte mycket, åt lite ost det var det enda, men ack så gott det var. Mmmm, det har blivit en mardröm att äta frukost nu för tiden.. Inge godis i alla fall. Bravo! =)

Spännande kväll

i går. Den där Sara är då inte att leka med =) Jag somnade ganska sent och försov mig lite i morse, men det var det väl värt. Haha jag kan då i alla fall skratta åt det så här i efterhand =)

Annars har jag haft en riktigt tagit-det-lugnt dag i dag. Underbart, tvättat min tvätt också, inte klar ännu men snart. Jag är trött och hungrig så jag tänkte att jag skulle göra någonting åt det. Älskade soppa... Mmmm.. Kommer jag att orka, den frågan kvarstår..

Orkade aldrig skissa på min klänning i går så jag ska göra det i dag tänkte jag. Om jag orkar vill säga.. Next up: Fixa sista tvätten.

Upphetsande?

hej tjejen! lär säga tack för i lördags, jävlar va porrigt det är med BDSM porr... ! MUMS! tack för din otroligt upphetsande show! du är HET! ;)
Texten skulle egentligen ha varit rosa..


Låt säga så här, jag blev ganska chockad, fick kanske panik och överreagerade en aning. Men nu i efterhand kommer jag nog att kunna skratta åt det. Okej jag kommer kunna skratta åt det. =)
Tack Sara du gör verkligen min vardag speciell, och tack även till er tre pojkar som åt minstonde försökte göra något skoj, men jag är tydligen inte mycket för humor! =)

Tack och god natt.

Start i morgon

med grytan, som råkade bli en soppa och som jag dessutom redan har tröttnat på efter ha lagat den. Jag hatar den, den är fan i heeeela köket. Men jag har inte gett upp.

Grattis till Sara som både har fått mig dåligt humör och på otroligt bra humör i dag.
Köpte tyg till våra klänningar i dag, och jag, BARA jag vet ännu hur min klänning ska se ut. Jag ska nu ta en snabbdusch och sedan lägga mig och skissa lite på den tror jag.

Sååå morgondagen består av att underhålla lillasyster.
Have a nice night.

Sverige äventyr

Jag är ensam i helgen, singelhelg eller nåt, nej då men ensam är jag i alla fall. Och när jag är ensam får jag ofta tråkigt, gör onödiga saker, letar på onödigt vetande just nu. Så för er som inte vet så tar det (enligt eniro.se) 22 timmar & 51 minuter att köra från Smygehamn til Riksgränsen, vilket är den snabbaste vägen och den är då 2032.3 kilometer lång. Någon mer än jag och Sara som känner sig sugna?
Jag har aldrig varit högre upp än Östersund, så jag skulle tycka det vore skoj och få se lite av Sveriges nordliga delar. Sydligaste jag varit är Helsingborg så där är det ju inte mer än några mil kvar till Smygehamn. Men från Örnsköldsvik (som ligger i ungefär lika norr ut som Östersund) till Riksgränsen är det hela 841.1 kilometer kvar.

Så för er som missade timmen om denna undervisning på geografilektionerna så vet ni nu i alla fall. Nu börjar spöktimmen så det är bäst att gå och lägga sig.

P.S. Det är ett stort plus om du har körkort om du är sugen på att åka med. Om du inte har så kanske jag nu har gett dig en anledning till att ta det och känna dig aningen efter. Men ta det lugnt, du har en liten tid på dig ännu eftersom inget datum är inbokat ännu. D.S.

Pollen

Antingen är jag grymt trött hela tiden, eller så har pollen slagit ut lite här och var, för fy tusan vad här klias i ögonen.. Ja jag menar bara så ni vet, i fall om någon skulle undra. Allergitabletter i morgon i alla fall, måste fixas. VIKTIGT!!


Gift rensning

Start måndag och sju dagar framåt, jag ska rensa min kropp på gifter och vänja den av vid socker. JAG SKA INTE INTE INTE INTE BANTA, jag ska rensa. Rensa skit ur min kropp.
Jag ser fram emot det, vill veta hur det känns när man inte är sugen på saker längre och så står det även att man kommer få mer energi redan efter dag 3. Intressant måste jag säga.
Samma soppa och massor av frukt och grönsaker i sju dagar.

Så sista dagarna jag äta vad jag vill. Jag borde äta något lyxigt och gott. Jag tror och hoppas även att efter dessa sju dagar kommer jag känna otroligt sug efter andra maträtter och då kanske känna mig sugen på att laga mat igen. Det är jag verkligen inte nu.

So wish me good luck!

Flera användbara uttryck..

Nu kommer jag på mig själv att säga samma ord och uttryck hela tiden, så himla irriterande, jag kommer snart få tvångstankar om hur jag ska prata och att jag bara måste säga ett visst ord ett X antal gånger i varje mening. JAG KOMMER ATT BLI SJUK och behöver HJÄLP snarast.

Helt seriöst.
Jag dör!
Jag fattar inte, Jag förstår inte, Jag kan inte förstå...
Vad lider X av?

Toppar min lista gör i alla fall än så länge Helt seriöst, mycket bra uttryck som man kan använda ofta. Jag tror att ordet lider håller på att försvinna, tack och lov, det är ganska jobbigt ord och endel kan nog ta illa upp när jag frågar vad vissa människor lider utav..

Sleeep-Time

Helt seriöst, Jag DÖÖÖR

Ja jag måste helt enkelt sluta använda min favorit uttryck, folk påpekar det, så dags att hitta något nytt kanske? Top Notch kanske? =)
Vi får se vad det nya ordet-man-bara-måste-använda-hela-tiden ska bli.