HALLÅÅÅ?

Caisa ringde och väckte mig i morse. Jag trodde att det vara väckarklockan och tryckte på snozen och så hör jag HALLÅÅÅ, oj vad konstigt det kändes, att telefonen helt plötsligt började prata med mig =) Haha. Caisa säger, men vad fan ligger du och sover? klockan är ju nio. Skönt att jag hade en day off och inte har några måsten i dag. Förutom åka och handla och dammsuga..

Ägg på vift..

.. Caisa har verkligen lärt mig något nytt om ägg, och Sara har snackat massor om ägg, så nu känner jag att det är dag för mig också. Jag har burit runt på ett ägg hela dagen i dag. Sara kokade i morse men ett blev inte uppätet så jag tog det med till jobbet för att äta det där. Det blev så klart bortglömt och jag hittade på det lilla foliéinpackade ägget när jag skulle gå hem.
      
                                                           Tryggt förvar i fickan

Sara har varit så snäll i dag och skrivit ett helt blogginlägg om mig och min största hobby, endel kanske skulle kalla det sjukdom eller tidsfördriv har jag också hört. Och på-tal-om tidsfördriv så berättade min jobbarkompis i dag att hon skulle vilja ha en epilator, en sådan som rycker bort håren från roten i stället för att raka av dom. Jag har testat en gång på armen och det gjorde verkligen sjuuuuuukt ont. Och då berättar hon följande.. -Tror du att det gör ondare att använda den mot att plocka bikiniliknjen med pinsett? Alla kring bordet vänder sig mot henne i och i kör säger VAAA? Är du tokig? Nej då hon tyckte att detta var ett bra sätt i stället för att använga rakhyvel....
 1. Ursäkta mig men hur ont skulle inte det göra, jag har aldrig testat och vill inte heller göra det.
 2. Hur lång tid tar detta? Är det kanske sådant man gör på söndagförmiddag när inget är öppet och ingen har vaknat ännu? Eller...
 3. Hur mysigt är det, jag menar vart sitter man och gör det någonstans... Ja ni fattar, jag får fan otrevliga bilder uppspelade i huvudet.

Och med dom bilderna ska jag avsluta denna kväll. God Natt.

Färdig..

Klänningen är färdig, och herre gud vad skönt det är. På fredag händer det, måste boka av min klipptid i morgon för annars kommer mitt hår bli för kort för löshåret också.. Massor att fixa känns det som, med det blir skoj. Tittade på vädret i går kväll och dom sa att det kommer bli riktigt fint till helgen,. det kan ju ändra sig, men bara det inte blir regn. =)
Nu ska jag fixa i ordning mig lite, och handla lite mat. Sen är det jobb.

Slut

One Tree Hill Säsong 5. Det känns, men det verkar som om det kommer en till och jag vill ha den nuuuu. =) Nu är det Gossip Girl som gäller för ett tag, sen har jag hört mycket bra om Dexter..


Min absoluta favorit bild. Jag blir så glad när jag ser den..

JAG HATAR MITT LIV...

SNÄLLA NÅGON VAD JAG ÄR TRÖTT, HELT JÄVLVA-FUCKING-SJUKT. VAR ÄVEN UPP EN ANDRA GÅNG I NATT FÖR ATT JAG HADE SÅ ONT I MAGEN HADE JAG TRODDE JAG SKULLE DÖ, DÅ VAR KLOCKAN HALV TRE OCH SNART DAGS ATT GÅ UPP. STRAX EFTER TRE SOMNADE JAG IGEN. NU SKA JAG ÅKA TILL JOBBET OCH I DAG BLIR DET NOG TILL OCH MED KAFFE!
HAVE A NICE DAY.
OM JAG ÖVERLEVER SÅ SKA JAG FIRA I KVÄLL.

God Morgon

Klockan är halv ett och jag har just stigit upp efter 2 timmars sömn och trott att klockan var fyra och jag har hunnit med detta. Sminkat mig nästan klart, satt på mig minan kläder och gjort i ordning gröt, och jag kom precis på att kolla en extra gång på klockan.. 00.21. DETTA MÅSTE VARA ETT SKÄMT? ELLER?? Jaja jag går fan och lägger mig nu igen, jag tänkte bara att jag måste blogga först för detta kan väl bara hända mig? Eller har någon mer gjort samma sak?

Är det inkomster så är det utgifter..

Så är det inte sant? Så det är nog därför dom har satt upp en skylt ovanför toan hur man gör om toan skulle bli smutsig på mitt jobb.


och till något trevligare, ät mat hemma hos Hannah nyss

detta var förskräkligt gott =)

And One Tree Hill it is!

Looooong hair..


Jag hämtade min symaskin i dag och tog tag i mitt löshår med momangen. Har även hunnit tvättat blundat (trodde jag i alla fall, tills jag vaknade, haha) till One Tree Hill, förlåt mig Glenn detta går i en lagom takt.

Jag höll helt seriöst på att somna i dag på jobbet flera gånger. Jag testade tamejtusan med allt, microsömn på toan, massor utav socker, jag var även ut en sväng när det var kallt för att förfriska ögonen.. Är det någon som testat clear-blue? I dag har varit en fruktansvärd trött dag.. Så nu ska jag ta en dusch göra i ordning matlåda och gå och sova.. Mmmm Underbart, för jag kommer säkert att sova nu när jag tydligen tog en tupplur mitt på dagen.

Bara för att..

.. jag har tagit tag i hela detta med min klänning och för att jag var på rätt bra humör i morse och att jag skulle hjälpa min syster i dag att sätta i hennes löshår, såååå, ja vad händer, jo symaskinen slutar sy, slutar fiska upp denna jävla undertråd, vilket resulterar i att ja förstås inga stygn - inget löshår, - ingen klänning.. Men jag åkte snabbt ner med den på stan för lagning, jag såg framför mig att detta kommer då inte kunna lagas på fleeeeera veckor och det blir ingen klänning och inget löshår till varken mig eller min syster... Suck... Men jag hade tur det skulle gå fort att ordna, PHUUUU. Hämtas i morgon.. Tack GUUUD att du för en gång skull var på min sida =)

Jag har även fixat skor till festen, med klack och öppen tå och allt, hela rubbet. Det här kanske blir bra till slut ändå =)

Nu borde jag gå och lägga mig Sara har varit här och verkligen underhållt mig hela kvällen, även jag har nog underhållt henne också. Skulle jag tror, för jag har tusan till och med underhållt mig själv, + gett mig feting ångest som jag inte längre borde ha. Jag ska gå och lägga mig och sova och sudda bort den, från i kväll, från i dag och ifrån hela mitt liv. Tack och Adjö!

Skojakt..

Försök nummero TVÅ! Ringde och väkte Sara för en halvtimma sedan, hon var liiiiiite trött, men det går nog över sa jag.. Ska till Borlänge nu snart i alla fall. Försöka hitta några skor. =)
Jag har inga bra vibbar om att det ska gå bra, men jag ska allt försöka i alla fall.

Frusna blommor


Ja dom ser aningen trötta ut, så dom får stå inne under natten.

Bilder från i lördags när vi fiskade också.
  
Glenn drog upp regnbågen på 2 kilo och jag underhöll mig själv med att äta korv, jag får fan aldrig fisk. jag försöker och försöker men det nappar aldrig. Men jag har lovat mig själv att denna sommar ska jag banne mig ha en stor ender, om jag så ska simma i och fånga den!

Nu är det läggdags som gäller!

För er som inte visste..

 Vem Hans Scheike är så ska han vara med på Outsiders i kväll på kanal5 klockan 20.00. Jag verkligen älskar webbtv så jag behöver inte spela in det.
Jag kikade precis på Barnmorskornasvt.se och har nu hjälpt till att förlöst tre barn. Hahaha, jag kan verkligen inte låta bli att hjälpa till..

Nu ska jag käka mat och sedan knata ner till jobbet.

Hur ser..

.. En katt ut som överlevt 5000 varv i en torktummlare?
- Torr antar jag..

Telefonförsäljare

 Två stycken har hittills ringt mig i dag. Båda under en tid på 20 minuter. Poppis. Vad sökte dom på tro? Opptagen tjej, Ludvika? Eller kanske, Tjej med dålig karma, dalarna? Hur som helst kom dom fram til just mig. Och den första som ringde var en blandning av en skåning och en örebroare. Ja ni fattar va? Mycket gnällig skånsk dialekt och han ringde från något elbolag.
Killen - Hejsan jag heter .... ... och ringer från "elbolaget", jag skulle vilja prata med den som betalar elräkningarna hemma hos dig.
Jag - Ja det är jag med jag är inte intresserad.
Killen - Män du har juu inte äääns höööaart vad jag vill säga jue.
Jag - Nej men jag vet redan nu att jag inte är intresserad. Tack och Hej.
Killen - Mään du får väl ha en bra daeg då i alla fall..
 Dryg svar ja, mitt humör började liksom gå ner en aning där..


Kille nummer två ringde strax efter och ringde från ComHem och där är jag kund så han hade jag inte sluppit fast jag hade haft NIX. Han tyckte att jag skulle skaffa fler tv-kanaler.
Killen - Just nu betalar du 59kr för din telefon och om du skulle ta tv också så skulle det bara bli 40 mer eftersom det billigaste är gratis.
Jag - Ja jag vet det men vi kollar aldrig på tv så det känns rätt ovärt.
Killen - Men det är ju bara 40 kr..
Jag - Ja men jag behöver dom inte varför då betala för något jag inte använder?
Killen - Men du får ju så här många kanaler, bla bla bla..
Jag - Ja jag vet det också, men om jagaldrig skulle titta på dom så betalar jag ändå 40kr helt i onödan, eller hur?
Killen - Ja men..
Jag - NEJ TACK!

Att det alltid ska vara så svårt att förstå, okej det är bara 40 kronor, men om jag nu vill ha dom jävla tvkanalerna så kan jag ju använda min telefon eller mitt bredband för att fixa det.
Tack för avreageringen.. Det behövdes =)

Dom har snott mitt blod





88/61 i blodtryck, sköterskan trodde knappt sina ögon, inte jag heller knappt, nog för att det brukar vara lågt men.. Glenn trodde inte att man fick lämna blod om man hade så lågt, haha, att man kunde dö nästa.. Fast darling du är ju lite känslig också. Medelblodtryck är 130/80. Så det är rätt lågt, men inte så att dom måste köra återupplivning på mig heller. Hahaha.

33 minuter senare

Järnmagasinet, smart drag dom hade inte ens öppet. Det glömde jag, det var inte bara bilen som kunde gå sönder eller att jag somnat vid ratten. Jag kunde även åka dit helt i onödan för att dom hade stängt. Nu ska jag testa på att laga mat igen =) Quinoa!

Blir det äckligt tänker jag inte erkänna det!

I fall att någon skulle ha tråkigt så kan du i sådana fall skicka ett skoj sms som jag kan få läsa och skratta lite till i morgon bitti när jag kommer till jobbet =) Och är det så att du inte har tråkigt så kan du skicka ett i alla fall =)

Knäpp dag..

Börjar med att jag vaknar av klockan snozzar och vaknar igen ett par gånger. Kliver i alla fall upp i god tid, fixar och donar och låter gröten koka över i micron, (ej med flit) fortsätter sedan med att ordna klart sätta mig på cykeln och nästan framme vid jobbet kommer jag på GRINDKORTET... ÅÅåh FAN NYCKLARNA också.... Ja alltså det är bara att börja trampa upp mot backen igen. Halvvägs uppe kommer jag på att det faktiskt kanske möjligtvis finns en chans att dom finns i väska, Oh Yes THANKS GOD! Där var dom så ner igen och in på jobbet.
Efter jobbet följde jag med en jobbarkompis till lasarettet för att skriva in mig som blodgivae och då ringer hennes telefon och en annan har hittat min telefon som jag glömt på jobbat och hon säger att ännu en annan har låst in den i sitt skåp, så hur jag än gör så kan jag inte komma åt den. Snurrigt värre. Men det värsta just nu är nog, vem/vad ska väcka mig i morgon, jag har inte ens en väckarklocka.. Haha någon som känner att den har lust, i sånna fall klockan 04:12.

Och nu kom jag även på att jag skulle åkt till Järnmagasinet direkt efter jag slutat i dag, men vafan. Ja det är tusan lika på att jag gör det nu.. Fast då går väl bilen sönder, eller ja vem vet... Haha!

Bakverk

Kanske är så att många har fått låga tankar om mig efter ha sett mina pannkakor. Så jag kanske ska visa att jag faktiskt kan.. =)

image53

image52

image54

image55

Jajamensan inte dåligt detta heller.
Jag fick i alla fall beröm på jobbet, Malin och Marcus verkade också tycka om dom, så helt värdelös verkar jag ju inte vara =)