Tack Tack Tack


För alla jätte fina gratulationer och att ni också tycker lilla Mindie är söt, jag kan inte annat än att hålla med =) Jag skulle kunna ligga och bara titta på henne och ändå få dagarna att gå. Hon är helt underbar vår älskade lilla bebis.

Första dagarna hemma har gått hittills jätte bra, hon äter sover och när hon är vaken är hon mestadels nöjd. Trodde att det här med nattsömn kan jag se mig i himlen efter, men de första två nätterna sov jag 7 timmar/natt och i natt har jag fått 9 timmars sömn =) Så jag har ingenting att klaga på, pigg på dagen och sover på natten. Mitt liv är verkligen helt underbart.

Igår kom bland annat Emma, Johan och lille Arvid på besök, lille Arvid blev helt plötsligt store Arvid, hihi =) Kul att se och jämnföra =) Mindie växer säkert ikapp snart, hon älskar mat våran lilla tjej.
Vi gick våran första promenad i går också, Mindie somnade på en gång och sov hela vägen =) Skönt! För nu kommer det att bli många promenader =)

Ska försöka passa på att duscha och göra mig lite i ordning, så får vi se vad dagen har att erbjuda.
Hade så bra. Kram



Välkommen till världen underbara dotter =)







Kärleken till dig är obeskrivlig..

Klockan 16:50 i söndags föddes Mindie Winter
2840 gram och 49 lång.
Helt perfekt och vi älskar henne så mycket.

           

God morgon före tuppen.

Har blivit värstans morgonpigg såhär på slutet, haha. Va tusan ska man upp nu och göra liksom, inte många kottar uppe. Men jag har inte ro i kroppen för att ligga kvar om jag ändå inte kan somna om.
Tycker att idag känns som en bra föda-barn-dag så det skulle jag vilja pyssla med. Synd man inte riktigt kan välja det känner jag. Men men, dagarna krymper ju som sagt så det är ju bra =)
Var hem till pappa och fiskade kräftor i går, mys när det regnar. Malin, Sara och Sanna var också med, så det var trevligt. Men inte så många kräftor tyvärr.
Har varit vaken ett tag nu och börjar nästan bli lite trött igen. Så om jag kanske skulle testa att lägga ner huvudet på kudden igen. Passa på medans jag kan =)

Hade Fint. Kram..

         

Kräftfiske

Ja inte trodde jag väl att jag skulle behöva vara med och fiska några kräftor i år, inte för att jag inte vill utan för att jag hade hoppats på att få ligga hemma och mysa och amma en nyfödd liten bebis. Men eftersom så inte är fallet så fiskar jag gärna lite kräftor i kväll. Skönt i alla fall att ha saker att göra tycker jag, dagarna går ju mycket fortare då =)

I går när Glenn kom hem från jobbet, hade jag bakat en sockerkaka och gav honom som förslag att vi skulle ut och cykla på picknick. Han gav förslaget att cykla till Smedjebacken till min mamma, så vi gjorde det. Jätte skönt förutom en heldel motvind och rätt många uppförsbackar. Men det var verkligen jätte skönt att komma ut och solen värmde så skönt =) Sockerkakan tog vi med oss och bjöd på när vi kom fram! Välförtjänta =)

I dag blir det lunch på stan efter barnmorskan =) Sedan till pappa senare och se om det finns några kräftor i barken.
Hade Fint. Kram.

         

V.41


Mycket bebis-snack blir det nu, och värre lär det bli =)
Detta är magen i vecka 41 i alla fall.

Vart tog solen vägen förresten? Tråkigt att det blev mulet, men men kanske blir bättre till eftermiddagen!

         

Ooops..

Oj oj oj i går steg minsann besöksantalet rejält. Skoj skoj, men synd att jag fortfarande inte kan visa upp någon bebis eller säga att det ens är lite på gång..
Träffade Mathilda och lilla söta Nelly i går, så skoj och jag blir sjukt avundsjuk. Massor av lycka till nu i alla fall =)
Åkte hem och Glenn var sugen på att cykla så vi stack ut och fick lite frisk luft, så skönt. Blir verkligen på bra humör när det är så här fint väder och massa frisk luft =) Mycket piggare dessutom.
I dag då, inget inplanerat alls, får se vad dagen har att erbjuda.
I morgon står Mvc på schemat i alla fall, hoppas lilla bebben har fixerat sitt huvud. I fall allt skulle sätta i gång och vattnet skulle gå så känns det ju skönt i alla fall.

Hade bra så länge. Kram

         

Ny dag och massor av nya tag..

En mycket bättre dag i dag, eller just nu i alla fall. Kul att så många reagerar i alla fall. =)
Klart jag har bara gått över en dag, men bara för att jag är inställd på det så blir det inte roligare tyvärr..
Men men idag har jag mer energi i alla fall och jag hoppas det vill hålla i sig resten av dagen.

Jag har blivit så sugen på massa saker nu, vill ha något i munnen typ hela tiden, och så svårt att motstå när det står framme =) Tur vi inte har så mycket godis kvar i vårat förråd, i gamla lägenheten var det fullt, undrar om vi verkligen käkat upp allt? Kan ju hoppas att vi bjudit bort endel också =)

Nu har jag annat att pyssla med
Ha en bra dag! Kram

         

Just nu..

Känner jag så här..
Ring inte för att höra hur det går eller hur jag känner, för jag känner ingenting, inte ett skit, inte ens lite. Så ring inte för att kolla bara hur det går och ringer du för att fråga vad jag gör så är det jätte trevligt, men för tusan skit i frågan hur jag mår för den gör mer ont än gott just nu. Jag mår skit bra. Jag mår kanon, men det är inte skoj. Mitt humör börjar dessutom svänga så för ditt och mitt bästa, strunta i alla fall bebis frågor.
Den kommer när den är redo helt enkelt för jag har testat allt!

Hade fint så länge!

         

Tröttsamt..

Ja nu kan jag ärligt säga att jag är lite trött på att vara gravid, men värre lär det väl bli med tanke på att jag inte har en enda liten känning, vatusan bjud mig på en liten förvärk i alla fall.

Stort Grattis till Mathilda och Mattias till er lilla tjej i alla fall =)

Kanon kul att det föds fram bebisar överallt, men jag kommer få sitta här med min mage till september.. Tror jag dessutom testat allt utan större framgång, så det spelar nog ingen roll. Kan lika gärna ta det lugnt och vila fram tills det är dags. I stället för att köra slut på mig själv och inte orka med en förlossning.

Ska städa lite här hemma i dag i alla fall, får se vad resten av dagen erbjuder sedan. Fick gott fika hos Sara i går i alla fall, och jag tror dom flesta jag känner hörde av sig också. Kan lova att ni kommer få reda på om jag åker in! Men jag förstår att alla är nyfikna.

Ha en bra dag, Kram.

         

I dag är ingen vanlig dag

för i dag är Saras födelsedag
Hurra Hurra Hurra


Hoppas du får en kanon dag min vän!

BF

Jahapp då var det noll dagar kvar till Bebis ankomst, noll!?
Ingen bebis så långt jag kan se. Kunde inte dagen börja med en liten förvärk i alla fall?
Nej vi får nog vänta två veckor till..

Var meningen att vi skulle cykla till Blötberget i går, men när vi kommer till Gonäs så började det regna så vi vände och åkte hem, hinner inte åka långt förrän det "öser" ner. Men nästan framme i stan slutar det så vi bestämmer oss för att cykla till MM och handla i stället för att åka hem och hämta bilen. Mycket dum idé, för då kommer ännu mer regn, phu, ös regn och motvind på cykel är ingen höjdare.
Men vi hyrde två filmer och åkte hem och mös hela eftermiddagen och kvällen =)

         

39+5



0,4% kvar...

Trök väder

Gud vad trött man blir av detta väder, inte sugen på någonting. Hoppas det blir lite finare framåt dagen. =) Så vi kan cykla ut till Blötberget och säga hej till Emma och lille Arvid =)
I morgon ska det vara dax sägs det.. Men det enda jag fått stå ut med denna helg är 2 sammandragningar.. Två ynka fjuttiga sammandragningar och det gör ju inte ens ont. Hu, haha, jag kommer aldrig få föda barn :P

Cyklade in till stan och till Hammarbacken två gånger i går, skulle få låna Sagan om Ringen filmerna av en kompis till Glenn. Jag har aldrig sett dessa så Glenn tyckte nu att det var på tiden =)
Men vi har inte sett någon än, får se när jag känner mig sugen på att sätta på en 3 timmar lång film. Det blev i alla fall väldigt lugnt och skönt i går med mys i soffan och godis.

Grymt sugen är jag också på en Handgjord Lyxshake från Max, jag lovar att dom hinner sluta med den innan vi ska upp och föda barn.. Jag som så gärna vill ha en med mig till förlossningen =)

         

2 dagar kvar..

Eller fler, hur många egentligen?
I går cyklade vi upp till Knutsbo för att bli bjudna på kräftskiva, pust och stön vad jobbiga backarna var.. Men ingen bebis.. =( Allt var bra hos barnmorskan i går i alla fall, men den lilla rackarnen är inte fixerad och redo för att möta världen.
Idag då, ska nog åka ner på stan en sväng. Vet inte riktigt vad den har annars att erbjuda. Ska nog börja med en dusch får se sen vad som händer. Glenn är ute och springer lite.

Stort Grattis till Melina på hennes tvåårsdag i dag också! =)
Hoppas du får en kanon dag.

Ha en fin dag!
Kram

         

Muffins

Måste visa mina fina muffins jag skulle baka igår, allt gick som det skulle förutom att formarna var för slappa =) Ska lätt köpa en muffinsform..

Tänkte i alla fall innan att det kanske var någon som skulle rinna över så jag la på bakplåtspapper, och tack mig själv för det =) Jaja dom blev rätt goda i alla fall. Men muffinsplåt eller sockerkaka, så trevligt är det ju inte att bjuda på dessa =)

Inga planer för dagen annars. Tar den som den kommer!
Hade Fint. Kram.

         

V.40

Idag är det alltså 4 dagar kvar.. Tvivlar jag ju som sagt på, men långt är det inte kvar =)
Ska till mvc i morgon, spännande får se hur det ser ut. Min bebis är ju då inte fixerad ännu (ingenting jag är orolig för, för ut kommer den ändå). Det behöver inte betyda att man går över tiden, jag var fixerad tidigt i mammas magen men hon gick över 19 dagar. Och därför tror jag att jag kommer gå över, för att hon gjorde det med båda sina barn.
Men man vet aldrig, trodde tidigare att bebben skulle komma i dag, den 13 augusti, men det känns rätt hopplöst nu =) Vi får helt enkelt se när det är dags.

         

Färdigheter i köket

Haft tråkig huvudvärk i två dagar nu, blää. Gillas inte, men jag har inte varit utanför dörren många gånger heller. Ska cykla in till stan i dag i alla fall och luncha med Sara och Malin, mycket trevligt. Slippa äta lunch i min ensamhet också. Glenn brukar ju komma hem på lunchen, men han är i Borlänge så han äter där.
Efter lunchen ska jag hem och baka lite. Gillar att baka men har ofta dålig fantasi om vad som ska bakas.. Får se vad det blir i dag.

I går var bebis helvild i magen, vaken säkert 4 timmar och bara bökade i magen, Glenn frågade flera gånger om inte jag rörde mig också, eller om bebis verkligen kan röra sig så mycket att magen skakar så? :) Måste ju vara trångt och obehagligt där inne nu så kom ut nuuu bebis..
Mina föräldrar börjar bli lite oroliga nu tror jag, ringer ofta och vill prata länge =) Tycker väl att det är spännanade, men det gör vi med. Jag vaknar många gånger på nätterna (som om jag är inställd på att det ska börja då) och så känner jag efter om jag känner några värkar eller om vattnet kanske ska gå =) Men jag känner ingenting.. hihi vi får väl se när det startar..

Nu ska jag fixa lite här hemma. Hade Fint, Kram.

         

Ger upp!

Nu ger jag upp, v.40 och 6 dagar kvar. Ingen bebis och inga känningar. Lika bra att ställa sig in på att få gå över tiden och bli igångsatt efter några veckor.
Så där är jag nu. Ligger och spelar sims 3 och vilar upp mig, tidsnog kommer bebis. Mycket efterlängtad =) Men något överburen, hihi.

Hade Fint. Kram

         

Cykla

Igår efter lunch när det började bli bättre väder igen efter regnet tyckte Glenn att vi skulle ut och cykla lite. Jag var dödstrött men han tyckte att om jag tvingar mig själv att bli pigg så kanske det blir bättre. Så sant faktiskt, vi tog med lite saft och Glenns fiskespö så börjar vi cykla mot Gonäs. Tog det lugnt och tittade på husen. Glenn gör några kast och helt plötsligt så har vi cyklat till Blötberget. Ooops =) En mil, och så ska vi hem också =) Ringde och hörde med Emma vad dom gjorde och dom var minsan också i Blötberget och kikade på fotboll så vi åkte upp dit och hälsade =)
Blir så avundsjuk, vill också ha min lilla bebis här nu. Och efter två mils cykling och inget som händer så tvivlar jag att det kommer någon om 8 dagar. Man vet ju aldrig men, det känns ganska hopplöst..

På kvällen åkte vi hem till Jenny och Malin och spelade Yatzy.
Blev riktigt sugen på att gå ut i går, dom stod och drack och gjorde sig i ordning, känns som om det är hundra år sedan, och i bland blir jag faktiskt lite sugen. Men när bebis väl är här så vill jag nog ändå bara var hemma med den =)

Har inga planer för dagen alls, kanske lägga sig ute och sola lite!
Ha en bra dag. Kram.

         

9 dagar kvar...

Man kunde ju hoppas på det i alla fall. =)
Satan vad hett det var i går, svettades som aldrig förr. Jag orkar inte ens vara ute. Glenn och jag cyklade in till stan en sväng och när vi kom hem så gick vi och tog oss en nap. Båda var helt slut, men grymt skönt var det att vila lite mitt på dagen. På kvällen grillade vi lite korv med Malin, Jenny och Jörgen nere vid piren. Och om det inte hade varit för alla flugor, knott, mygg och andra äckligheter så hade det varit riktigt mysigt =)

Nu gick Glenn ut och sprang en sväng, jag ska göra hemmet lite finare, så får vi se sedan vad som händer =) Jag känner mig trött nästintill hela tiden nu så det blir nog inget allt för ansträngande =)

Ha en bra dag. Kram

         

Bf enligt sista mens

Idag är det Bf, men dom på Ultraljudet skulle ju promt flytta oss 10 dagar så det är väl 10 dagar kvar i dag. För inte tror jag att det kommer någon bebbe i dag heller. Nepp inga hemska förvärkar och inte ens en liten fjuttvärk. Hmm, jag skulle vilja veta ett datum när allt sätter igång. Även om det skulle vara om tre veckor så skulle det vara roligt att veta när. =)

Idag tänkte jag ta och färga min utväxt, annars är det rätt lugnt, inga planer alls för dagen. Men sol verkar det bli och väldigt varmt så vi får väl passa på att vara ute lite nu.

Men först färga håret. Hade Fint. Kram.

         

Hola!

God eftermiddag.
Snart helg, älskar det =) Mycket trevligare att vara ledig då när alla andra liksom också är det, även om man inte gör så mycket så är det ändå skönt =)
Idag har jag haft många besök, mamma kom i morse precis när Glenn åkte till jobbet igen efter frukost. Sedan kom Peter och Sara förbi. Sara berättade om larm och mamma och Peter blev sugna och skaffade, mycket bra köp tror jag. Kommer deffenetivt skaffa larm när vi köper hus!
Alla drog sedan och då kom Glenn hem på lunch, jag åkte sedan till barnmorskan och allt var som det skulle =) Men bebis är nog inte alls särskilt sugen på att komma ut ur magen riktigt än.. Suck! :P
Cyklar hem igen och så kommer Emil på besök. Han åkte för en stund sedan och Glenn är och fiskar så nu är jag hemma i min ensamhet igen.. Beställde mitt Sims 3 i dag så det kommer säkert på måndag i alla fall och det passar alldeles utmärkt, för jag tror det skulle bli lite sämre väder nästa vecka så då kan jag passa på att spela massor =)

Så nu ska jag vila lite in till det sista, för bebis vill nog ändå inte komma ut. Så kan jag åtminstonde vara energirik när h*n väl tycker det passar att komma ut =)
Ska laga lite mat nu bara sedan kanske det är nå bra på tv.. Eller inte, tittar aldrig på tv nu för tiden, brukar bara ha den på i bland på förmiddagarna som sällskap.

Jaja, hade bra. Kram

         

Update..

Fick ett sms i morse om att min dator kommit tillbaka, skickade in den för en vecka sedan och redan tillbaka =) Tänkte att det kanske var negativt att det gått så fort, men inte då. Dom har fixat problemet och nu laddas den som den ska =) Härligt, nu ska jag köpa Sims 3 och sitta och spela tills bebben kommer. Slå av telefonerna och bara jäsa =) Kommer aldrig att gå, kommer få panik. Men just nu är jag jätte trött och känner verkligen hur jag bara vill samla energi!

Snart iväg på fika, ska ta och sminka mig och fixa håret lite.
Hade Fint. Kram

         

Bilder från helgen..

  


Kan ju vara roligt ha ha kvar bilder på oss båda med bebismagen =) Enda bilden vi hade tidigare med mig, Glenn och magen var när vi var på maskerad och Glenn var utklädd till Trans, jag vet inte om bebis skulle vara så stolt för att visa upp den bilden =)

Nu ska jag tralla in i duschen och fräsha upp mig lite!
Ha en bra dag! Kram

         

Vecka 39

Och det är nu mindre än 2 veckor kvar, närmare bestämt 13 dagar.. Eller 27.. För man vet ju aldrig, men tidigare tror jag då inte det kommer någon bebis. Har nästan haft funderingar på om jag kanske ska åka och lämna tillbaka vagnen för här kommer det ju ändå ingen bebis.. Hihi, men nångång borde den ju titta ut. Frågan är bara när?
Vi toklängtar i alla fall, och just nu skulle det vara skönt om den kunde titta ut, har så fruktansvärt ont på nätterna när jag ska försöka vända mig, eller ta mig upp på toa. Känns som om ryggen och benen sitter fast i sängen medans jag försöker rulla över till en annan sida. Pust..

Annars då, har cyklat endel under helgen men annars bara tagit det lugnt och umgåts med trevliga människor =)
Nu börjar det närma sig läggdags här känner jag =) Gäller att passa på dom få nätter som är kvar nu, och jag passar på med 9-12 timmar per natt. =) Och det kan jag nog se mig i himlen efter när bebben tittat ut =)

Hade Fint, Kram.