V. 18

Kan inte förstå hur fort det går, snart halvtid =) Om en vecka är det ultraljud, så spännande att jag kommer gå av!
Nu ska jag försöka göra mig lite i ordning och väcka Glenn som ska tapetsera hela denna helg också. Han tycker det är såååå roligt :)

Ha en bra dag! Kram

         

Det händer grejer..

Ingen har väl missat att Kronprinsessan ska gifta sig, och i med det tror dom att hela Sveige blir kära  =) På Nyhetsmorgon i onsdags (tror jag) så skrapar en man hem 3 miljoner på triss och passar på att fria till sin sambo i direktsändning =) Hon blev kanon glad, tyckte kanske att det var på tiden efter 40 år tilsammans =)

Nu är det Hem till gården på tv igen, är det någon som seriöst följer detta? Jag tycker verkligen inte att det är bra alls, men alla behöver väl inte vara som jag antar jag :) Och tur är väl det.

Nu ska jag käka. Känner mig lite piggare i dag så det blir nog bio i kväll, hoppas på lite god mat före det också. Hade fint. Kram.

         

Sick!

Det var ingen allergi i går det kan jag lova. Ännu en natt utan sömn och jobbiga drömmar. Varför är det alltid så att när man bli förkyld så har man aldrig någonting hemma? Inte en enda halstablett eller några vitaminer. Men nu har vi så det räcker hoppas jag. Men rackarns, precis när jag hade roliga saker att göra i mitt annars ganska ohändelserika liv =) Får se hur det är i morgon, vill sååååå gärna gå på bion i morgon. Men i morgon när jag vaknar kan jag ju satsa på att vara FRISK! Hål tummarna.

Hade tänkt laga lite mat, Glenn skulle gärna fått gjort det, men nu är han ute på vift och jag vet inte riktigt när han tänkt att åtevända. Och äta bör man annars dör man...

         

Förkyld?

Hela dagen har gått åt till att snyta sig, nysa, hosta och vara allmänt seg. Ska jag bli sjuk? Eller är jag allergisk mot något? Bryt gärna ut nu i alla fall så jag slipper det sen!
Jag som ska käka lunch med Sandra i morgon, gå på bio på fredag och kika på ett hus på lördag. Inget utav detta är ju så speciellt trevligt med en näsa som fungerar som en vattenkran, UTAN att man kan vrida av den..

Men något positivt kan vi ju komma med i dag i alla fall. Det har äntligen börjat droppa från taken,, mmm underbart, kanske det kan bli vår snart =) Jag längtar något så sjukt mycket. Efter sommaren också såklart. Detta kommer bli det bästa året i mitt liv, det kan jag lova =)

         

Onsdag

Och ännu en hemsk natt. Tusan vad jag sover dåligt alltså, vaknar ofta och nu är jag helt igen täppt i näsan. Drömmer konstiga drömmar, stressiga och jobbiga drömmar, vaknar nästan svettig och flåsar för att jag har sprungit, blivit jagad. Har hela tiden tider att passa och kommer hela tiden försent.
Hoppas det slutar snart, det är väl Försäkringskassan som stressar mig tror jag, ska skriva i alla papper och skicka i väg dom i dag. Ja det är nog bäst att göra det på en gång, får se vad dagen erbjuder det senare =)

         

Bio

På fredag ska jag och Glenn på bio, jag har längtat efter detta lääänge =) Och nu äntligen så kommer filmen, Män som hatar kvinnor. Jag tror den kommer vara kanon.
Nu tänkte jag diska lite och ta en dusch, Glenn kommer nog snart hem på en lunch. Har försökt fått tag i läkaren på Abb-hälsan också men det var inte det lättaste? Kommer inte ens fram till växeln.. Mycket konstigt.
Men jag för väl göra lite annan nytta så länge då.

         

Sova

Övertröttheten hann precis slå in innan jag la mig i går och slutade med att jag somna vid tre tiden. Låg och tänkte på vad jag ska göra och måste göra innan bebben kommen, tänk om jag skulle glömma att försäkra barnen? Eller att vi skulle glömma skriva under pappren på att Glenn är pappa? Varför jag ens kom på tanke att vi skulle glömma det är ju frågan, men jag kunde inte sluta tänka på det.
Hoppades i alla fall på en skön sovmorgon i morse och att Glenn skulle väcka mig med lite frukost eller något, men NEJ så klart hade jag anat annat? Klockan halv nio är jag klar vaken, ingen chans att jag kunde somna om. Men i morgon ska jag ta tillbaka all sömn.
Men först lite mat skulle sitta fint.

         

Rekord..

Klockan är tolv och jag är fortfarande vaken. Kommer nog sova länge i morgon skulle jag tro, men jag har vaknat tidigt i 4 veckor nu så det skulle vara ganska skönt. Men är det inte lustigt, jag sitter och tittar på film, tycker inte alls att jag är särskilt trött och så helt plötsigt kollar jag till på klockan och blir jätte trött bara för att jag ser vad klockan är?  Mycket lustigt.
Jaja nu ska jag sova. Precis när spöktimmen börjar.

         

Lite värme kanske..

Kan det inte snälla bli vår snart. Jag är trött på snön nu! Jag vill att det ska bli lite varmare, i alla fall så att man slipper ha vinterjacka, varma skor och varma mössor på sig för att inte frysa sig till döds.



Eller varför inte en liten tripp till Similan Islands?

No time for this, ska ta mig en dusch och bli på lite bättre humör!

Vad sägs om..

..En Vegitarisk rätt med en rekorderlig köttbit till,
eller några alkoholfria drinkar och en stor wiskey brevid.

Jösses vad jag vill flytta till ett hus nu, där jag känner att HÄR vill jag bo heeela mitt liv, Här vill jag släppa ut mina barn på gården och här vill jag sitta och mysa varma,sena sommarkvällar. Gud låt mig hitta det perfekta huset snart, jag vill inte på i en liten lägenhet med 1-2 barn. Klart, vi flyttar ju om det är två små bebbar i min mage. Men jag vill helst flytta till ett hus ändå. Men vi hittar ju inget (eller vi är för kräsna).

Min dag har varit fin fin i alla fall, lugn morgon, trevlig lunch med Sandra som har huset fullt med hanverkare, sen fika med Rebecca. Kollade även på lite tapeter med Glenn och hans pappa, 13 rullar skulle han ha och ibland är jag nästan glad över min foglossning (såklart inte), men jag slipper i alla fall tapetsera =) Det ska Glenn göra =) Nu ska jag fördriva tiden med lite tv, sedan är det nog tack och god natt. Förstår inte att jag vaknar så tidigt varje morgon. Mellan 7 och 8 vareviga morgon.

Jaja det är väl egentligen bättre än att jag sover bort halva dagarna som jag nästan gjorde tidigare i graviditeten. Minst 10-11 timmar per natt behövde jag för att klara hela dagen =)

         

God morgon världen..

Dagen börjar med att jag ska käka gröt, när gröten piper klar i micron tar jag ut gröten och häller ut den på mattan i köket, jippi! Gröt över hela skiten. Tack gud för att det var ledigt i tvättstugan då. Hade dock ingen lust att tvätta idag, men vad gör man? =)

Sitter just nu och tiitar på nyhetsmorgon och där pratar dom om en kvinna som två gånger gjort abort efter att hon kollat kön på bebisen. Detta tycker jag är helt sjukt? Nu ska dom se över om dom verkligen ska berätta kön i alla fall. Synd för dom som bara vill veta, men hur ska dom se vilka som "bara" vill veta?

Tre veckor kvar tills vi får se vad som händer inne i magen.. oooh vad jag längtar, efter det kommer jag att vara pank! Mitt konto kommer ropa tomt rätt ofta. =)

         

Smärtgräns

Oooh jag har   min absolut smärtgräns, min rygg håller på att gå av, när jag NYSER, herregud. En liten nys bara. Och världens värk tar den med sig. Kan det verkligen vara möjligt?
Tydligen..
Annars har helgen varit SUPER, massa mys igår och i fredags och i dag har hela tjocka släkten varit hår och ätit tårta och jag har fått fina paket =)

Av Glenn fick jag denna underbara skönhet.


Helt underbar, vi kompletterar varandra fint, telefonen är lätt, smidig och väldigt tun, precis allt som inte jag är just nu =)

Känns som jag alltid avslutar mina inlägg med att jag ska äta, laga mat eller ja mat helt enkelt och detta gör att jag även i dag ska avsluta mitt inlägg.. Maaaat dags. =)

         

Orkide


Denna har jag fått av Glenn i dag, hur underbart fin som helst! Och det är så grymt stor, blommorna är gigantiska =)



Nu ska här mysas =)

         

Fredagen 13 Februari

Hmm, läskig dag eller... Vad ska i dag hända?
Dagen har startat fint i alla fall, Frukost på sängen. Sen tog jag en lite nap extra, bara för att jag kan =) Dessutom har jag fått höra en heldel sångtalanger.. Okej kanske inga stora talanger sådär, men sång.. Mycket trevligt åtminstonde. =)
Nej om man ska skulle sätta på sig ett ansikte, dagen till ära..

Kram och Hej..

         

21 snart 22

Sista inlägget och sista timmarna som 21 år. 22 är säkert också en bra ålder =) Nu ska här sovas, jag hoppas på frukost på sängen i morgon, =)

Kram och God Natt

         

Inbillning?

Eller inte? Något känns.. I magen alltså, som en liten fisk, eller ett litet kittel, kan ju bara vara mina tarmar. Men det kan ju vara min lilla bebis som kör en morgon gymnastik =)
Igår hade jag en orolig dag, men det kanske inte är någon där? Det kanske ligger där men den lever inte? Ja många tankar går ju runt. Men dagens inbillningar övertar, eller vad det nu är. Lugnare i dag i alla fall. Vi leker att det är bebis tycker jag =) Om en månad får vi veta svaret på många av våra frågor i alla fall. Största frågan är såklart, hur många är det???

Vi får leva i ovetskapen ett tag till. Nu ska mitt hem bli lite renare tror jag..
Kram

         

Today

har jag varit till sjukgymnasten och gymnastiserat? Nej men hon har kryckt och kännt och säger att min rygg lider av foglossning, jaja kul.. Fick ett rosa bälte som jag ska ha på mig när jag ska stå eller gå. Nog för att rosa är fint, men nja inte på ett 1dm brett bälte. Jaja hjälper det så är ju det kanon.
Berättade just för Glenn att det är foglossning och han skiner upp som solen och tycker att det var jätte bra.. Haha ja okej jag kommer ha detta i 6 månader till men sen kommer det förhoppningsvis att försvinna. =) Han har ju rätt, det kommer att försvinna, det kan bli bättre med tiden, men även sämre. Det återstår att se. Jag hoppas på en förbättring!

Nu ska jag in och rulla lite köttbullar. Jag är HUNGRIG!


         

Ny design

Jag har suttit och pysslat i 3 och en halv timma och nu är jag klaaaar. Äntligen. Det blev åtminstonde bättre än innan. Frågade Hannah tidigare om hon var duktig på Photoshop, och så berättade jag vad jag skulle göra. - Lina, att göra om bloggen tar skit lång tid. Har du inget liv? Sa hon och nej jag antar att jag har lite tråkigt. Att vara sjukskriven är ju inte så händelserikt när jag mesta dels ligger i soffan eller sängen..

Nu när jag lagt ner en massa tid på detta så ska jag i alla fall försöka blogga meeeer! Kanske är någon där ute som är intresserad av vad som händer i mitt liv. En mage som växer, ett hem som snart kommer att krylla av bebis-prylar, bebis-kläder och förmodligen en liten bebis tillslut. Såklart händer det väl något annat än att min hjärna bara tänker på min bebis. Så jag ska ta upp det också. Men jag får nog lov att göra en Bebis - kategori =).

Nu kurrar magen och jag ska förbereda lite mat.
Hade Fint så länge. Puss

         

Till Sara

När man är på semester eller borta från sverige en längre tid, längtar åtminstonde jag massor efter Svensk ko-mjölk, och endel svensk mat också så klart. Så när vi kom hem från Aussie i november så var detta det första vi åt när vi kom hem..


Hemrullade köttbullar, kokt potatis, gräddsås, lingonsylt och så klart MJÖLK från Daaaarlaaana.

Sara längtar du inte hem nu så blir jag förbannad =)
Denna bild tog vi endast för att du skulle komma på att du saknade Sverige massor..

2009

Nytt år, (okej det är ett tag sedan nu, meeen bättre sent än aldrig) detta år kommer bli vårat år, vårat STORA år.

Men detta hände 2008

• Jag fyllde 21 år
• Jag hade en jätte bra vinter och vår med Sara och alla vänner innan hon for till Australien
• Jag och Glenn firade 2 fina år tillsammans
• Hade semester på västkusten och bokade där också en resa till Aussie
• Var på bröllop och firade även Glenns mamma som fyllde 50 under sommaren
• Såg Coldplay live i Globen
• Åkte till Australien och var borta i 4 veckor, Glenn fyllde 24
• Kom hem och firade min pappas 50 års dag och begravde min farmor
• Firade jul och nyår
• Och sist men inte minst vi har gjort en liten bäbis, som just nu ligger och växer i min mage.
2009 kommer alltså att bli vårat fina, stora speciella år. Lyckligare än såhär kan jag inte vara =)