Tisdag

God eftermiddag. I dag har jag varit vid min morfar och fixat bänkskivan, det verkar bli jätte bra, Glenn får bära in dom när han kommer hem. Skönt att få köket någorlunda klart =)

Fick lov att snabba mig hem från morfar för att hinna käka och sedan åka ner på ansiksbehandling. Mycket skönt! Bebis har haft en riktig spark dag i dag så jag låg där och kände kickar hela timmen =) Vaknade till och med av att den sparkade i morse, känns bara mer och mer. Såg ett par gånger när jag tittade ner på magen också när det kom en spark, hihi.

Idag står det kycklingsallad på menyn, var in på hemköp och skulle handla smör som jag glömde två gånger i går och gick förbi dom grillade kycklingarna så jag kunde inte motstå, skulle lätt kunna käka upp en hel grillad kyckling.

         

Helvetes natt

Helgen har varit kanon. Igår åkte vi till Nyköping och hälsade på Glenns gudson, så underbart söt unge =) Tog sin tid att åka dit och vi var rätt sega efter flera timmar i bil. Men vi fick god mat och det blev bättre, Glenn lekte med Linus massor och jag satt mest och pratade med mamma Sofi i köket. Det var super trevligt.

Men igår morse när jag vaknade så hade jag en väldigt bekant känsla i magen. Det skar som knivar i magsäcken och jag hade massa halsbränna och sura uppstötningar. Magkatarr alltså, som så länge varit helt borta. Men den höll i sig hela förbannade dagen. Och inte nog med det så var natten hemsk, har kanske sovit några timmar och fick en gång gå upp och spy. Usch detta var så hemskt men när jag vaknade i morse så var det mycket bättre. Tack och lov! Jag hoppas verkligen att det inte kommer tillbaka och ska prata med barnmorskan i dag om det finns något jag kan ta emot detta om det kommer tillbaka.

Så var det med det, nu ska jag gå och en snabb dusch och sedan få lite ny akupunktur.
Ha en bra dag. Kram

          

Torsdag

Som de flesta vet så kan man nu kolla på skatteverkets hemsida hur mycket man ska få/betala tillbaka på skatten, jag fick förra året en restskatt på nästan 4000 kronor, not fun. Men jag visste ju att jag skulle få betala. I år trodde jag att jag skulle slippa, men nej tydligen inte 1000 kr att utkassera. Tack Tack. Nu ska jag ringa och be dom dra lite mer skatt åt mig så kommer jag nog bli glad nästa år i alla fall =) Anledningen till att jag får betala tillbaka är inte för att jag betalar för lite skatt utan att jag har sålt fonder två år i rad. Men jag trodde som sagt att jag skulle slippa i år då jag inte sålde mycket alls + att jag börjat pensionspara så jag trodde det skulle jämna ut sig.

Jaja inget att göra åt. I dag ska jag ta ner lite grejer från väggarna i köket, Glenn och hans pappa ska tapetsera i helgen. Det blir grönt och jag tror verkligen att det kommer bli super. Bänkskivan kommer fixas av Caisans pappa i dag, och jag kan inte säga hur glad jag är =) Tack Tack Tack!

Ha en jätte bra dag. Kram

          

...

Hur tusan kan jag vara så trött? I natt har jag varken blivit utskälld eller spelat vollyboll =) Men det blev ganska sent igår och min "biologiska" klocka ringer klockan åtta varje morgon, går inte att sova längre fast jag är trött.

Idag ska jag bli pinad med akupunktur igen och sedan på Meandi-party. Verkar som att jag kommer få pengar av försäkringskassan i alla fall så det var ju skönt, slipper Glennpan betala för mig =) Skulle han aaaaldrig göra =) Fast det är bara denna månad jag kommer få 80% av min lön, nästa får jag 90% om jag fattar allt rätt. Detta får man genom facket om man är sjukskriven längre än ett visst antal dagar.

Nej nu ska försöka fixa lite babyoverallen så jag kan lämna tillbaka den i dag =) Hade Fint.

         

Godmorning Sunshine

I morse var jag såååå trött, har sovit jätte dåligt. Vaknar för att jag drömmer konstiga drömmar, i natt skulle jag spela vollyboll hade nya glasögon på mig (jag har inte ens synfel men i drömmen hade jag det) och dom såg jag typ ingenting i, samtidigt var jag jätte trött och full tror jag också för jag hade inte balans, ramlade hela tiden. Så jag var väl slutkörd när jag vaknade.
Sen har jag drömt att min pappa varit elak mot mig flera nätter i rad, så jag har vaknat tårögd. Min pappa är ingen elak människa, bara sjuka drömmar.
Tänk att man kan få så starka känslor genom att drömma. Är det någon som får det på dagen? Så starka känslor för att ni tänker/drömmer er in i att saker är på ett visst sätt? Fast det egentligen inte är det. Jag må vara sjuk men så kan jag ha, kan ligga och tänka att Glenn tillexempel skulle gå ut och vara otrogen och komma hem och tala om det för mig. Jag känner något så starkt att jag blir ledsen innan jag "kommer på" att det inte är sant. Det är hemskt, men skönt på något vis. Jag uppskattar det jag har mer efteråt.

Thaimat står på menyn i dag. Hannah och jag ska ner och käka, min mage har redan börjat kurra :) Hur ska jag klara mig en timme till? Ikväll ska jag åka hem till Sandra och umgås lite, en trevlig dag med andra ord. Vissa dagar har jag ett liv =)

Detta borde ni lyssna på -->
http://www.myspace.com/musicoftcop . Very good! Ooop länken fick ingen färg men den finns där =)

         

Måndag

Ny dag och nya tag. Ny vecka dessutom, det går verkligen fort och nästa vecka är det redan april. Och april är månaden Sara kommer hem =) Det har redan gått ett år alltså, jag kan nog inte riktigt förstå det själv =)
April var även månaden då vi hoppades på att det skulle flytta in en bebis i magen, och den efterlängtade bebben har redan bott i min mage i flera månader. Det blir aldrig som man tänkt sig, i vissa fall blir det bättre i andra sämre. Det gäller bara att inte sluta kämpa, en dag har du nått ditt "mål" =)

Nu ska jag försöka mig på att göra lite möster till en babyoverall, lånade en från Emelie förra veckan. Vi får se hur det går =) Men först ska jag käka lite glass.

         

Segdag

Ja annat kan jag nog inte säga, vi orkade inte åka till Västerås i dag. Men så brottom var det inte med det heller så det gör inget =) Vi har bara segat och myst hela dagen =)
Ligger och tittar på Wipeout nu men ska snart sova, somnade sent igår och vaknade tidigt i morse och ska till barnmorskan klockan åtta i morgon bitti så jag ska försöka somna i tid.

Hoppas ni haft en bra helg. Kram

         

...

Hejsan hoppsan. Jag förstår inte, vissa dagar har jag verkligen ingen motivation alls till att skriva och dagen efter kan jag känna att jag vill skriva hur många inlägg som helst. Mycket konstigt, jag brukade inte ha så här förut. Från dag till dag alltså.

I dag har varit en ganska effektiv dag i alla fall, mest i huvudet dock, men det kommer bli handling till slut =) Köket ska tapetseras om och ny bänkskiva ska dit. Jag tror att dom två sakerna kommer göra rätt mycket. Glenn har målat listerna i köket i dag så nu måste vi i alla fall tapetsera om =) (vi tejpade inte tapeten så den är vit)
Vi ska förmodligen till Ikea i morgon om min rygg står ut =) Jag har skrivit upp det vi ska handla så det går nog ganska fort ändå. Bara det inte är så mycket folk, åker man till ikea för att shoppa upp barnbidraget? Tycker om att åka dit annars innan lön eller en förmiddag, men jag orkar inte åka dit själv och eftersom Glenn jobbar så blir det rätt svårt och då passar det väl egentligen bäst helgen innan löning =)

Nu kommer snart Malin och vi ska handla lite gott till kvällen =)  Hade fint.

         

Pluppnavel?

Innan jag blev gravid så såg jag aldrig slutet i min navel. Eller hur säger man? Ja nu ser jag slutet hur lätt som helst i alla fall =) Och jag lär väl växa en heldel till så det slutar nog med en pluppnavel =)
Ska käka blodpudding i dag, tänkte försöka hålla mitt blodvärde så bra jag kan med mat så kanske jag slipper ta så jätte mycket järntabletter sen. Kan ju hoppas att det hjälper i alla fall. Så läste jag något i går som jag inte hade någon aning om, att äter man något med mycket järn i så har kroppen lättare att ta upp järnet om du hater något till med mycket c-vitamin i. Jag visste att man inte ska dricka kaffe eller te direkt efter för då är det typ helt onödigt. Men att man t.ex. ska dricka apelsinjuice till kan hjälpa. Kanske därför mitt blodvärde varit så bra? Så mycket apelsiner och juice jag druckit :)

Nej lite uppryckning nu med en dusch kanske.
Inge sol i dag tyvärr, men man kan ju inte få det varje dag.

         

Bild från i dag


Jag bjuder lite på mig själv, detta är i alla fall från i dag.
Varsågoda =)

Glenn vill åka och titta på tapeter så jag följer med, man vet ju aldrig om han får för sig att köpa något bara så där =)
Hade fint.

         

Torsdag

Och en planerad fika i kväll =) Mycket trevligt! Såg att jag inte skrev någonting i går, värst det var en händelserik dag så det blev inte av. Var först på möte på Abb för dom skulle se om jag ska hitta ett nytt jobb i 2-3 månader, men det var inte aktuellt nu! Åkte sedan hem och käkade lite och sedan vidare till barnmorskan och fick akupunktur för foglossningen. Tyvärr kände jag inte mycket skillnad, men det kan ju ta några gånger innan det tar, hoppas det kan hjälpa lite i alla fall =) Efter det åkte jag ut och hälsade på Sandra i källbotten, Jonna med Samuel var där och Linda kom ner en sväng med Cornelia också. Full rulle med andra ord =) Men det var jätte trevligt.
Åkte hem och hjälpte Glenn att laga lite mat, lasange stod på matsedeln i går och det var svin gott, kommer knappt ihåg sist vi åt det =)
Nu ska jag hoppa in i duschen för ska snart åka till barnmorskan och få nya nålar igen, Glenn fick ta ur dom i går innan vi skulle sova, tror inte det är så skönt att ha flera cm långa nålar liggande i sängen. Men Glenn trodde dom skulle sitta i, haha.

         

V. 19

Igen haha, så känns det i alla fall när dom ska hålla på och flytta tillbaka på tiden! Var till barnmorskan i dag som sagt och där fick jag höra på bebbens lilla hjärta =) Sååå fint det lät, 149 slag/minut =) Allt var alltså bra med både mig och bebis, lugnet drar liksom över mig när jag fått reda på att allt är bra.

Jag är as sugen på något gott och funderar på om jag kanske ska baka något gott =) Men jag har alltid så dålig fantasi. Gjorde chokladbollar igår hemma hos Malin och jag hade glömt bort hur enkelt och fort det faktiskt gick, kladdigt var det helt klart precis som jag kom i håg det =) Men gott blev det så det var det värt.
Muffins är jag sugen på nu, så det får det bli om det finns något bra recept, att gå på känsla är inte min grej. Haha.

         

Förlåt

Jag kan inte komma på något bättre ord i Svenska ordlistan som Förlåt som man kan använda när man sagt eller gjort något dumt! Men varför strunta i att säga det? Vad vinner man på det? Jag gillar ärliga människor men det ska väl finnas en gräns på vad man ska och inte ska säga när man är ärlig? Och märker man att personen man sagt något till blivit ledsen ska det väl inte vara så svårt att få fram ett litet förlåt? Är det för mycket begärt, eller är vissa så förbannat stolta och vägrar se? Jag kan bara inte förstå vad problemet är att man inte vill be om ursäkt när man gjort någon illa. Någon nära dessutom!
Jag är inte den som brukar vara långsint, men det finns ju gränser för vad man ska ta och inte ta. Som Grynet sa "Ta ingen skit". =) Rätt men helt ärligt "Ge inte onödig skit heller" =)

Nu ska jag fara i väg till barnmorskan och se hur det står till med mitt blodtryck =)

         

Ny dag

Tisdag och dags för klippning och barnmorskan vid lunch. Och jag får inte åka bil, hmm skoj. Jag ska hoppa in i duschen så ska jag knalla ner till Sandra och bli klippt sen. Men vette tusan om jag har någon lust att gå till Marnäs sen. Känns lite att ta i alltså =)
Om en vecka är det lön, får se hur givmilda försäkringskassan är. Vill gärna få lite lön faktiskt. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning lite.
Hade!

         

Upptagen ur jorden

Jag tänkte först dela med mig av bilder på "dagens outfit" eller "dagens ansikte" men när jag såg mig själv i spegeln så blev jag rädd för mig själv och tänkte att det kanske är bäst att jag skippar det. Jag har svart hårfärg i håret och en vit ansiktsmask i facet, så ni kan ju bara ana hur det ser ut. Ska snart tvätta av och ur allt och sätta på mig ett riktigt ansikte som folk slipper bli rädda för =)

Skulle egentligen till tandläkaren i dag men han var sjuk igen. Tusan jag som vill åka dit (för att överhuvudtaget ha något att göra) haha. Men åker till smb ändå och umgås med Malin och Boggan.

Så have a nice day =)

         

Härliga söndag

Så här borde alla söndagar vara, varma, soliga och man ser att det droppar från taken. Har tagit två promenader i dag, en kort med Glenn på förmiddagen och sen ringde Sandra efter lunch och frågade om jag orkade gå lite, och sådana här dagar orkar man allt känns det som =) Trevlig promenad i underbart väder.

Glenn pluggar och det är alldeles för svårt för mig, han försöker förklara men vi båda ger upp. Han förstår ju nästan inte själv vad han förklara :) Haha. Men det har blivit ändrade planer nu alla fall och han kommer vara hemma ett tag till. Jätte skönt, tur att det ändras åt det hållet men det kan ju lika gärna vara så att han tror att han ska vara hemma och så får han reda på dagen innan att han ska åka.

Nu har vi precis gjort lite färskpressad juice och ska titta på Gossip Girl.
Ha en bra kväll!

         

Detta är för dig!

För det är ingen vanlig dag för det är

Hannahs födelsedag Hurra! Hurra! Hurra! Hurra!
Bebben har sparkat för dig i dag =)

Som jag sagt tidigare har jag lite problem med att huvudet har fullt upp så jag var nog sist med att gratta henne. Hur? Ja man kan fundera, men mitt huvud är fullproppat känns det som. Jaja ingen bra orsak, men jag kan inte säga på ett annat vis!

         

Bebis

Tänkte nu att jag skulle lägga in bilder från ultraljudet. Bilderna är dessvärre jätte oskarp =( Och bättre blev det väl kanske inte när jag fotade dom och skulle lägga in dom i datorn, och eftersom jag inte är yber tekninsk så kan jag inte använda vår scanner. Men detta är bättre än inget =)




Ser ut som den suger på tummen eller något =)

         

Förresten..

Vad hände efter Ultraljudet?
Många fler besökare! Skrev jag något intressant eller är det mer lockande med mamma-bloggar?
Jag tror det, mest det jag läser själv =)

Jaja hoppas ni stannar i alla fall, trots mitt rätt ohändelselösa liv =)
Kul kul när det händer något!
Jag ska försöka vara en aktiv bloggare, med "roliga" inlägg.

         

Borlänge

Jag, Hannah, Mathilda och Natalie var till Borlänge i dag en sväng, skönt att döda några timmar =) Min kropp tycker kanske inte lika och inte min plånbok heller =) Men men, hittade jätte bra tyg jag ska sy overall utav till bebben i alla fall och lite till mig själv vilket var det jag var ute efter. Känns som att denna våren är fullproppad med massa roliga nyheter. Jag vill ha massor men ser ut som en levande fyrkant eller bara toktjock i allt. Men det var väl lika bra det så slipper jag köpa så mycket. Får spara tills nästa vår i stället.

Ska strax ut till mamma och käka mat är sjukt seg i dag så jag hoppas att lite mat kan pigga upp mig. Ska försöka ta vara på denna helg, nästa vecka blir första jobba-borta-veckan och den är alltid tråkigast. Sen brukar jag börja vänja mig lite!

Tror mitt huvud blivit seg sedan jag blev gravid. Gick i från allt i går och kassar med grejer i när vi varit och fikat och jag känner ibland på dagarna hur trött i huvudet jag är för att jag ska försöka ha koll på allt. Som att hjärnan inte längre klarar av att kontrolera allt, haha. Den har sagt upp sig. Någon som vill söka en ny tjänst? Agera personlig assistent åt mig, fast det hygieniska klarar jag själv (än så länge) =) Timlönen är rätt dålig, men se det som att du får umgås med mig. Hahaha. Funderar i bland på hur jag ska klara det med ett barn, ha koll på allt.

         

Spark

Torsdag igen och snart är det helg. Underbart, middag hos mamma i morgon kväll och hos Glenns föräldrar på lördag kväll. Både mamma och Glenns pappa fyller år i morgon, jag gillar när det är tätt med födelsedagar, så att det blir lugnt ett tag när dom är "gjorda" =) Mina systar fyller också på samma dag och Glenns syster + man har bara några dagar mellan sina. Det gör det liksom så mycket lättare att komma ihåg alla =)

Var till läkaren i går igen för att förnya min sjukskrivning, sen in till min chef för att ge honom mitt papper och när jag står där och pratar med dom så känner jag hur kall jag blir i hela kroppen och att benen inte klarar av att bära mig längre. Ögonen blev lite suddiga och jag säger till att jag måste sätta mig. Jag sätter mig på golvet och så blev det mycket bättre. Detta är tredje gången det blir så sedan jag blev gravid, kan det bero på dåligt blodvärde? Annars mår jag bra så jag är liksom inte orolig för att något "allvarligt" är fel. Men jag ringde i alla fall till barnmorskan i dag så jag ska dit nästa vecka och ta lite prover!

Igår när Glenn kom hem på lunchen så berättade jag att bebben varit bra vild ett tag och att jag känt den sparka mot min hand så ville han också känna. Så jag tar hans hand och sätter den där bebben rört sig sist och så precis då kommer det ett litet sprattel och Glenn blev alldeles chockad och glad =) Haha skoj i alla fall!

Nu ska jag snart ner på en lunch på stan, muuums jag är vrålhungrig!

         

Ultraljud =)

Så, det tog lite tid, har haft mycket att göra efter ultraljudet i går men nu ska jag berätta! =)
Det var "bara" en (tack och lov) men allt var helt underbart, att få se den lilla =) Ja en helt obeskrivlig känsla, men jag är förvånad själv över min reaktion. Jag var bara lugn och tyckte allt var så skönt efteråt. Jag kunde nästan gått och lagt mig, för allting bara släppte =) Jätte skön känsla i alla fall.
Tänkte att jag skulle lagt in en bild på pyret också men jag sitter fast i soffan med min foglossning så den får komma senare helt enkelt =) Det var en liten krabat så vi blev fyttade från 7 augusti till 17 augusti. Så tio hela dagar extra, det kändes lite sådär. Hade helst sett att det blev åt andra hållet, men kommer det ut en frisk och kry bebis så är jag nöjd =)

Vecka 18 igen nu då, har varit det hur länge som helst. Haha.


Det är lite "svårt" att räkna nu men detta är i v.17 och jag har väl inte växt så extremt mycket på en vecka. Men rätt mycket på 17 veckor har jag växt. Haha..

         

Spricker!?

Av nervositet, hade skit svårt att sova i natt, vilken känslotönt jag är. Men men i dag är det ÄNTLIGEN dags =) Ska snart hoppa in i duschen, mamma kommer vid tio och hämtar mig sedan ska vi till borlänge och fördriva dagen i stället för att sitta hemma och uggla. Glenn kommer sedan och hämtar upp mig så åker vi till Falun, huhu shit det känns verkligen overkligt =) Men underbart såklart =)

Nej det kryper i benen, lika bra att studsa in i duchen =)
Have a nice day! Kram

         

StädMani??

Och nu menar inte jag mig själv utan GLENN, ja det är sant jag tror han har fått lite utav mig eftersom jag inte kunnat hantera en damsugare på 2 månader snart. På grund av ryggen så klart, så nu får Glenn ta det. Han gör det men inte helt utan sura miner, men nu börjar det bli bättre/värre kanske beror på vem man frågar. Men i går klockan nio (på kvällen) så kommer han på att vi ska rensa ur några skåp inte vilka skåp som helst utan dom där jobbiga skåpen man lägger massa skit i, ta-tag-i-senare-saker. Men vi gjorde det i går, jag var sur (hormonsur) och Glenn städade och frågade om varje papper om det skulle sparas, haha jag var inte glad, men nu är det gjort tack och lov. Tre stora skåp med bara skit. Bra Glenn! Bra Lina! Bra Glenn som dessutom stod ut med Lina! =)

Nu ska jag ta tag i min dag så att det snart kan bli en morgon dag =)
Have a nice day! Kram

         

Tätt tätt

Igår åkte jag och hämtade Ayanda på skolan, hon blev superglad och vi åkte först hem till pappa och dom en sväng innan vi åkte upp till stan. Alla tre var super trötta så efter Lets Dance somnade vi fint i sängen, Ayanda i mitten SÅKLART =) Haha, och hon och jag har väl delat på mindre än halva sängen, resten fick Glenn för sig själv. Hon ville verkligen ligga nära, mysigt, men jag har inte sovit så bra. Tycker om att somna nära Glenn men sen vill jag ha lite space =)

Sooo, vad händer i kväll? Jo inte mycket, hur kan det få vara så mycket skit på tv på lördagkvällar? Melodifestivalen andra chanser eller Americas funniest home videos? Yes! Senare är det filmen Min stora kärlek. Kanon!
Negativa-Lina, men men så kan det vara.

Hade fint i alla fall!

         

Trött Tröttare LINA

I dag får jag troligvis diplom för min trötthet i dag. Men eftermiddagen blir nog rätt lugn med film och lite godis =) Ska åka och hämta Ayanda på fritids vid tre, roligt med tanke på att jag jobbat + haft praktik där så är det kul att komma tillbaka och "hälsa" på.Ayanda hade blivit så glad också när pappa sagt att jag (och bebbarna som Ayanda säger, får ICKE glömmas) skulle komma och hämta henne =)
Nej nu ska jag ta mig en dusch, bädda rent i sängen och käka något så är nog klockan dags snart. Ha en bra dag! Kram

         

Tacos

Oooh jag ska äta tacos i kvall, det var verkligen sjukt länge sendan så det ska bli strålande gott, Malin skulle komma snart och hämta upp mig så åker vi och handlar det som inte finns hemma. Jag tror att senast jag åt tacos var innan jul någongång. Det känns jätte länge sedan i alla fall.

Var ner och hälsade på en säng på mitt jobb i dag också. Dom frågar vad jag gör om dagarna, haha. Tja sa jag, jag kan snart tvtablån (stavas??) utantill och så läser jag säkert runt 20-30 bloggar om dagen, *host. No life med andra ord tror jag att dom tyckte, men herre gud vad gör man inte för livets små underverk? =)

         

Min Blogg och Jag

Kommer INTE överens i dag, rackarns vad irriterad jag blir när jag inte får till det när jag ska ändra något eller fixa något. Jag är som ett barn som bara ska göra det själv, KAN SJÄLV, kan jag nästan höra mig själv säga. Phuu. Men jag gick och vilade lite och pratade med min pappa och så försvann det arga, tur.

Men i dag är jag sjukt trött, somnade vid elva, halv tolv och vaknade som vanligt vid åtta. Samma visa varje morgon, jag har ju sovit så det räcker, men jag är döööötrött nu.
I dag är det torsdag, bästa dagen på hela veckan =)
Nu ska jag glo på lite tv.

         

Bra bloggdag = Dåligt med läsare?

Eller så kanske det är så att endel har inget liv och får skaffa sig ett genom att läsa massa bloggar och blogga massa själv. Andra kanske jobbar och har andra "viktigare" saker för sig =)
Jag har varit och fikat i dag i alla fall, helt underbart skönt att bara komma utanför dörren, och fikan var såklart mycket trevlig också =)
Tredje inlägget i dag, det är nog rekord för mig i alla fall. I morgon kommer Glenn hem, kanske borde överraska med god mat, eller jag god kanske vi ska stryka över om jag inte ska köpa hämtmat. Haha. Stackars våra barn, jag vill inte köpa burkmat åt dom, jag vill lära mig laga all mat själv. Någon som vet vart man kan köpa en laga-barnmats-kokbok någonstans?

Nu ska jag titta klart på filmen som sitter i dvd:en och sova, filmen har suttit i säkert en månad och jag tittar aldrig klart på den, haha bara somnar.. Helt värdelöst att försöka fortsätta titta på den där man var sist, för det kommer jag aldrig ihåg. När jag bodde i Västerås med Eve och Mimmi så hade vi Reine och Mimmi i Fjällen - filmen i videon säkert ett halvår innan vi bytte ut den, men det var av den tragiska anledningen att vi aldrig blev överens om vilken ny film vi skulle stoppa i. Jag kan fortfarande alla de första replikerna i den filmen!

         

Mys

Herre jösses vad jag hade det mysigt i går innan jag somnade =) Det händer verkligen grejer inne i magen, längtar tills jag kan få känna mer utanpå magen och att även Glenn kan känna det. Tror att han är lite avis =)

En fundering bara.. Min chef ringde precis, han börjar att fråga hur det är och jag svarar att det är bra? Alltså om man undviker ryggen så mår jag bra, jag är inte sjuk om jag inte hade haft ont i ryggen, men jag orkar liksom inte säga jo jag har ont i ryggen, själv då? Så därför svarar jag oftas att jag mår bra, dom flesta förstår att jag mår bra förövrigt och frågar inte om ryggen är bra. Men endel frågar vad då är du bra i ryggen nu. Jag förstår er jag borde kanske bli mer klarspråkig! Borde jag nu ringa upp honom och fråga om han missförstod det hela?
Nej det tror jag inte. Ryggen verkar bara gå mot det sämre i alla fall så att alla vet. MEN snart får jag gå till sjukgymnasten och se om akupunktur kanske hjälper =)

         

Förklaring

Misstolka mig inte! Jag tycker inte alls att det är jobbigt att människor frågar men jag tycker det är tråkigt att svar till alla, så jag gör så att jag skriver ett litet inlägg om detta! =)

Efterfrågan är stor efter dessa magbilder, jag har tagit massor, jag har tänkt lägga ut dom. Men inte än, jag har inte alls något emot att "alla" andra göra det (jag tycker det är jätte skoj att titta på). Men det kommer inte komma upp en enda magbild från mig, på mig förrän efter Tisdag 10 mars kl. 15:30. Då ska vi på ultraljud och när det är gjort och jag vet att allt står rätt till kommer ett lugn att lägga sig över mig och jag kommer kunna dela med mig av en hel drös med magbilder =) Nu tror jag att allt är bra och fint i magen, men jag har en spärr som säger vänta, inget konstigt med det. Hade jag varit på ett "tidigt" ulraljud så hade jag nog lagt ut bilder, men nu har jag inte det och nu får ni liksom jag tappert vänta =) Meeeeen det som väntar på något gott...

Så dära ja nu var det ur världen =) Hoppas ingen tog åt sig eller misstolkade detta, alla är vi olika och såhär är jag, jag delar gärna med mig, men inte än.

         

Ensamast i världen?

NEJ verkligen inte, det har varit jag och bebben/bebbarna hela dagen =) Men Glenn är sååååå saknad, snyft. Gud vad känslig jag är, haha. Hormonerna sätter griller i hvudet på mig, men det är lite mysigt att bli rörd för små saker också. =)
Ha nyss tittat på Sex and the City filmen, jag för passa på nu helt enkelt. Och jag älskade den verkligen, hade noll förväntningar (jag har ju trots allt inte sett ett enda avsnitt, sorry) så vart skulle jag sätta förväntingarna? Den var bra i alla fall och jag blev lagom rörd.

Nu ska jag banne mig sova, här blir det inget viktigare gjort ändå, jag känner mig konstig av att vara ensam. Det är troligtvis att jag inte är van, det var ju inte så här förut. Så jag vänjer väl mig helt enkelt!
Sova var det, god natt.

         

Ketchup

Någon som minns denna?

Jag älskade denna ketchup, mycket godare än den röda enligt mig. Men jag var nog rätt ensam eftersom den inte blev så långvarig. Synd!

Gud så dagen varit seg hittills, jag skulle kunna lägga mig och sova. Jag vill ha nästa vecka, och i bland går tiden sååååå sakta...

         

Morgon gymnastik

Känns som bebben har tränat en hel del nu på morgonen, men vem blir inte glad av lite mat? =) Jätte rolig känsla är det, häftigt att någon är där inne och växer. Jag tycker nästan att det är för bra för att vara sant.

Ska testa på ensamheten denna vecka. Tråkigt, men vi visste ju att han snart skulle börja jobba borta igen, men detta är en smygstart. Glenn åker i morgon och kommer hem på torsdag. Har inte sovit själv på.. Hur länge som helst så det kommer att kännas konstigt. Jag hoppas i alla fall att han får vara hemma lite under sommaren =) Så att han inte är 50 mil härifrån och förlossningen startar =) Jag har ingen större lust att ta med mig någon annan och allra minst göra det själv, haha. Nej så illa ska det väl ändå inte behöva vara!

         

Mars

Redan? Herre jösses vad tiden går.
I natt drömde jag att jag var på Ultraljud, alladeles ensam låg jag där när barnmorskan skulle kolla. Hon drar runt och letar och letar efter en bebis men det finns ingen?? Hur hemskt fick det bli, inte var hon särskilt snäll heller. -Nepp, sa hon. Här finns ingen bebis. Ni får försöka igen!
Usch vad ledsen jag var när jag vaknade och var tvungen att berätta det för Glenn, han säger att -Lina vad ska allt detta under din tjocka mage vara då? Haha ja det kan man undra. Men drömmen var i alla fall hemsk.

Bion i fredags var i alla fall kanon! Glenn gillade den också, skoj =) Nu vill jag se dom andra två också.