Söndag

En till seeeeegsöndag =)
Hade fullt upp hela gårdagen, började med att vi ville göra något, funderade en stund och så ringde Eve och frågade om hon fick kika förbi om en stund. Kanon kände vi =)
Fick kanon fina kläder till Mindie också, hon är så bortskämd våran lilla skrutta! Efter en stund kom även Glenns farbror och två kusiner, tätt efter även Glenns syster + man och lille Jacob (Mindies kusin) och sedan Glenns förädrar. Fullt hus alltså, Mindie fick även tokfina kläder av Sandra, Patrik och Jacob =)
Vi fikade lite och sedan åkte alla utom Sandra, Patrik och Jacob. Dom var kvar och vi käkade pizza tillsammans innan dom skjutsade iväg Glenn på fest och blev avbytta av Sara, Malin och Boggan. Vi tittade på Slumdog Millionari (började titta på den med Glenn för ett tag sedan men somande tror jag) riktigt bra var den tycker jag. När den var slut åkte dom och jag och Mindie intog sovpossition i säng och vagga. Ringer Glenn som var på väg hem, så fick vi mysa lite innan vi somnade.

I dag skulle Glenn egentligen hjälpt sin pappa att tapetsera, men båda var rätt trött så vi åkte hem och tittade på Heroes och mös i soffan i alla fall. Inte mycket nytta i dag alltså. Och det har varit riktigt skönt =) Tycker nog Mindie med som verkligen slappat i dag! Men det blev inte mycket av det i går när vi hade så mycket besök. Svårt att slappna när man kan missa något =)

I morgon blir det i alla fall tapetsering för Glenn, får se om jag och Mindie följer med eller om vi hittar på något annat.
Hade Fint, Kram.


Kommentarer
Postat av: Sofia

Tack =)

Nej det är ju hjärtskärande =(

Men det är värt det när det lönar sej, både för oss och honom.

Hon är sååå söt eran Mindie ;)

Postat av: Jennifer

Söndagar brukar vara en besökar dag. Kommer en, dyker plötsligt att upp. Skönt att få det överstökat sen :)

2009-10-05 @ 08:06:16
URL: http://familjenjanssonotsby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback