Jahapp

Jag och Hannah tog en skön (kall och jävlig) promenad i förmiddags. Trodde det skulle vara jätte skönt men det var riktigt kallt åt händer och öron. Vi gick in på stan och köpte lite bra att ha saker. Typ en större flaska år Mindie så att man slipper krångla morgon och kväll för att få i all välling i dom små. Hon fick även en mobiltelefon som varit uppskattad. Den ringer i alla fall jämnför med dom som hon har, dom varken lyser eller ringer. MEN mammas är fortfarande den hon helst vill åt =)

Vi gick sedan hem och på hemvägen kikade vi in på den där nya möbelbutiken vi Toyota. Det var jätte mycket fina möbler därinne, ganska dyrt men det fanns lite smått och gott. Värt en visit för det otroligt trivsamt, varmt och lite hemtrevligt. Hannah fick med sig rökelser hem. Jag gick mest och doftade på ljus, dom luktade skit gott och jag sitter nu och funderar på varför jag inte köpte något?

Har skrivit i lite i Mindie första-året-bok nyss och upptäckte att vi skulle tagit svinspruta nr.2 i dag. Mitt fel, jag trodde att det skulle vara 30 mars i dag.. Jaja..
Nu skulle jag egentligen varit och fikat men min mage känns inte okej. Mår illa rapar har obehag, känns som magkatarr. Får se vad som händer, behöver nog en nattsömn =)

Nu lagar Glenn mat, jag fösöker underhålla grynet som snart ska sova.

Sväng på stan

Mindie och Glenn mår kasst. Förkylda och lite sega. Jag mår toppen än och jag hoppas att det förblir så =) Malin har varit här och gjort mig och Mindie sällskap i alla fall, jätte trevligt såklart. Vi har ätit våfflor och myst. Mindie åt nästan en hel våffla, hihi. Måste ha varit gott.

Mindie och Glenn fick mysa lite själva på eftermiddagen så jag och Malin åkte ner på stan och kikade lite. Snällaste Malin köpte coolaste brillorna till Mindie och jag köpte ett par chinos och en body åt Mindie och örhängen åt mig själv.


Cooling =)


Snyggingar =)


Komer bli jätte tufft i sommar, chinos och body är från Kappahl, glasögonen från Lindex.

Maaaamma

Konversation så här på förmiddagarna..
Jag -Mindie kan du säga Mamma?
Mindie -Vavavava.
J -Maaamma, kan du säga Mamma Mindie?
M -MmmPappa.
J -MMAAAAMMMAA.
M - Pappa Pappa PAAAPPAA
Jaja det kanske kommer någongång =)

Har kollat igenom mina BVC papper och första-året-bok.
Jag kunde sitta, krypa, resa mig mot spisen, säga lampa och vovve. 8500 gram vägde jag och var 67 cm lång.
Minde kan åla bakåt och runt, sitta och ställa sig i krypställning, säga pappa, titta och äde, tutte låter det också som hon säger när hon får tutten. Minde väger 6440 och är 64 cm lång =)
Kul att jämnföra tycker jag =)

Nu är Mindie hungrig


Segstart

Mindie väkte mig klockan halv nio i morse, men har ändå varit seg hela dagen. Nu sover hon en andra nap och jag och Glenn (som är hemma på jobb i vecka) ligger och tittar film i sängen.
I går såg vi sista Millenium filmen och jag tyckte att den var bra. Tack till Malin för gott fika i går också =) Hon blev hela 23 år i går, hihi. Och mamma för god mat.

Mindie har fått kläder av sin mormor.


Tok söt har hon varit i dag. Men eftersom jag är värdelös på att ta kort fick det bli så här =)


Bilderna kommer från Lindex.
Denna klänning vill jag också köpa till Mindie. Hon har så sjukt mycket och nu när hon inte längre spyr så mycket så går det ju inte åt 5 bodys, 2 par byxor och några strumpor varje dag =)
Nej bättre var det förr när vi hann använda allt. :P Neee såklart inte, jag vill INTE att hon ska börja spy igen.

Ska försöka se lite på filmen, sen blir det nog gröt och fullt ös resten av kvällen =)
Kram och Hej!


Det här med mode

Mindie ligger och tittar på tv på golvet.

Byxorna har hon öppe i armhålorna så att dom inte ska glida ned. Hihi =)


Nyss satt hon fint och lekte.
Sedan låg hon och tittade på tv:en, nu ligger hon på andra sidan rummet. Nog på väd att byta blöja själv eftersom hennes mamma är sååå seg :P


Våffeldagen

I morgon ska det ätas våfflor!
Det får man när det är våffeldagen.
Då får man äta en extra också =)


Vissa dagar bra

andra sämre... Jag är trött! I morgon blir en superdag, jag känner det på mig. Sol och torsdag är bra och inte nog med det så kommer min underbara man hem. Jag toklängtar! Tror att det skulle vara +8 grader i morgon också, kan nog bli en promenad =)

Nu börjar Fuskbyggarna och det ska jag titta på denna vecka! Förra veckan tror jag att jag somnade strax efter nio.

Jag skulle vilja skriva något fiffigt, roligt att läsa, kanske lite spännande. Men jag kommer inte på något, jag är nog rätt tråkig. För tråkig. Jag måste fixa ett mer spännande liv. I bland är det spännande, men kanske bara för mig och inte för de som läser. I bland är det spännande, så spännande att man inte kan skriva om det för då blir det troligtvis lite för pratigt om det. Så vad det med det.

Nu ska jag se tv.

Ha det fint, Kram.


Jag gråter inte i dag

Nepp, i dag är jag lycklig! Haft en bra dag med vänner och för att nå toppen kikade jag årets deklaration. HÄRLIGT skriver jag i dag med STORA bokstäver och är så där skönt lycklig i magen. Kul med lite extra slantar nu när jag är mammaledig kan jag absolut tycka. Detta är dessutom andra gången i ordningen som jag får tillbaka pengar och slipper betala, så det var ju inte heller tråkigt.

Så detta inlägg klagar jag inte, utan skryyyyyteeeer MASSSOR =) Men jag hoppas faktiskt att det såg bra ut för er alla andra också, och jag har faktiskt skattat 35% 2009.

Snart är det sängen, kan ju tycka att det är lite väl ensamt därinne nu men Glennpan kommer ju på torsdag. Nästa vecka ska Mindie sova hos sin morfar, mormor Linda och moster Ayanda. Kommer antagligen gå super, men jag förnekar inte att det känns lite jobbigt att hon ska sova borta =) Kul kommer hon garanterat att få i alla fall.

Nu ska här borstas tänder, undrar i bland om Mindie någonsin ska få upp sina.. Men det är ju ingen big deal, hon kan la äta puré resten av sitt liv.
Ha det bra. Kram


Borlänge.

Jag och Mindie knallade upp halv åtta i morse, åt lite frukost, myste och lekte lite. Hade bestämt med Sandra att vi skulle åka till Borlänge en sväng, vi fick även sällskap av Emelie och Sebasitan. Det blev verkligen en heldag =) Åkte halv elva och kom inte hem förrän halv sex tror jag! Verkligen skönt att göra något annat =) Köpte två t-shirtar, två linnen och en skjorta till mig, Mindie fick klänning + trosor och två bilar och hemmet fick tre nya lyktor.

Nöjda och hungriga åkte vi hem och åt sallad hos Sandra. Mycket god var den och helt underbara har våra barn varit. Verkligen jätte snälla, inge gnäll och inge tjat :P

Nu sover stumpan efter en lång dag med lite sömn, och jag ska nog snart göra det samma. Lååång dag med lite sömn som sagt, hihi. Nej då det händer inte ofta alls att jag powernapar på dagen. Då ska jag vara sjuk eller något. Men bra skönt är det att göra det i bland =)

Spännande med nya gallerian som öppnar i veckan (åtminstone i mitt ohändelserika liv=)). Så vi kanske går in till stan och trängs lite. Kanske tar en macka på Subway, åååååh vad jag saknar dom. Under en månad i Australien så hann vi med att smaka dom flesta, fick favvoriter och även tröttna på dom =) Varje dag tror jag banne mig att vi åt dom.

Nee nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen.
Ha det fint. Kram


Huuu

Det har varit så kallt i soffan ett tag tycker jag, dragit har det också gjort. Speciellet dragit har det varit när lastbilarna åkt förbi. Och nu nyss såg jag att fönstret ju förtusan är öppet =) Inte konstigt att det blåste då.. Nu är det stängt men dom är inte särskilt bra tätade.. Meeeeen det är snart sommar, eller i alla fall vår =) Helt underbart!

Har jag skrivit att Mindie har tagit sig frammåt? I soffan och sängen bara, på golvet går det bara bakåt. Jag önskade verkligen att jag kunde hjälpa henne nu, hon blir jätte frustrerad och sur för att leksakerna bara hamnar längre och längre i från henne. Hon ligger på golvet många timmar per dag, men hon kommer inte på hur hon ska göra. Hihi lilla stackaren =)

Hämtade bilen från servicen i morse och på eftermiddagen kom Sara och hälsade på, mycket trevligt. Mindie blev superglad som alltid =) Vi åt köttfärslimpa som Glenn lagat, verkligen jätte gott och till efterrätt åt vi kladdkaka som jag bakat, den hade kunnat vara lite kladdigare men den gick ner den med!

Nu sitter jag i soffan, äter choklad, dricker juice och tittar på Let´s Dance. Glenn är och tittar på film, Mindie sover. Så fort bebis somnat, slappnar jag av på ett annat sätt och blir såååå trött. Jag skulle kunna gå och lägga mig vid 20-21 varje kväll, men i kväll måste jag hålla mig vaken till klockan 22 =) I morgon ska vi hem till mamma, Peter och Anna, blir nog något smarrigt att äta tippar jag =)

Nej jag ska nog förflytta mig till sovrummet, det blåser tammejtusan kallt fortfarande känns det som.. Konstigt??
God natt.


ÄäDÄÄ

Ääädäää ÄääDää, Mindies nya uttruck. Heeeela dagarna säger hon ÄÄääDäää. Hihihi, det låter sjukt gulligt och jag försöker hela tiden berätta för henne vad det är. Nu har jag dock tröttnat lite =) Men tittar hon på mig och frågar så talar jag gärna om vad det är för något.
I dag ska vi hem till Sandra, vilket ska bli trevligt. Skönt att komma ut också för jag är grymt trött.

Vi åkte och lämnade bilen i går vid halv fem, och så gick vi hem. Mindie somnade i vagnen och jag lyssnade på ipoden, mmmmm vad underbart. Jag hade nästan glömt =) När vi kommer hem ser jag ryggen på Emelie och hennes mamma en bra bit bort, springer och kollar om dom låst, tusingen också jag hade glömt nyckeln... Så jag ringer samtidigt som jag springer efter, haha jag har inte sprungit på hundra år och med barnvagn i uppförsbacke dessutom. Huu jag var helt slut men kom till slut fram och dom undrade vart jag var på väg, illröd i ansiktet =)
Fick nyckeln och gick hem igen. Nu glömmer jag inte min egen nyckel något mer!

Mindie har sovit dåligt i natt, vaknat flera gånger, jag har varit in och tittat om hon bajsat eller om något annat stört henne. Men alla utom en gång har hon somnat om innan jag hunnit in. Måste ha varit för varmt eller så har hon drömt!

Nu har hon i alla fall solklart bajsat, så jag ska ta hand om henne =)
Ha det bra. Kram


Sol

Det härliga vädret håller i sig =) Men i morgon ser det ut att bli lite tristare väder. Så bäst att passa på i dag, tänkte ta en promenad nu. I eftermiddag blir det en måste-promenad i alla fall och eftersom jag gjort allt som behövdes göras så kan jag ju ta mig en nypa luft även nu. Bilen ska in på service i morgon klockan 7 och eftersom jag är ensam hemma passar det bättre om jag lämnar den i eftermiddag och går hem med Mindie i vagnen. I stället för att jag ska släpa upp henne ur sängen för sju i morgon.

Annars i dag har vi inga planer. Jag vill göra något =)
Få se om fantasin flödar efter en promenad, hihi.
Borde ha laddat Ipoden. Kanske hinner det lite snabbt också..


Morgon promenad

Mindie vaknade klockan 8 och tyckte då att det hade varit väldigt passande att bajsa strax innan, rulla runt lite så att det skulle åka ur, upp på ryggen, ner på benet och upp på magen. Så klart även på lakan och kudde. HÄRLIG start på morgonen =) Dom små kunde tydligen vara lösa i magen ett bra tag (även fast dom är friska) efter magsjuka. Jahapp, men Mindie bajsade 12 gånger i går. Jag tyckte väl att det räckte efter hälften :P Vi vet i alla fall att tvättmaskinen fungerar efter ca. 25 maskiner =)

Strunt samma, vid 9 tog vi en härlig promenad med Emelie och Sebastian, det var lite kallt men solen värmde åtminstone lite. Mindie somnade 10 och vi kom hem strax efter det så hon fick stå ute och sova till 11.
Vi handlade lite, köpte blåbär och majs åt Mindie. Men eftersom jag glömde pengar och inte hade den minsta lilla aning om hur mycket pengar som fanns på kortet så åkte vi och handlade en massa annat på eftermiddagen.

Mindie har fått en ny leksak i dag..

En mobil =)


Gott smakade den också =)

Nu ska vi leka en stund till innan läggdags.
Åååh vad jag saknar Glenn. Jag vill ha honom hemma! Han kommer ju inte jobba länge till, men när han slutar jobba så är det min tur att gå tillbaka till mitt. Mycket blandade känslor kan jag säga =)


Nya overallen


Sötungen som ätit på min mobil så att kameran fått vatten i sig = suddiga bilder =) Nu har den torkat så nu fungerar den igen i alla fall.


Eftersom hon bara ålar bakåt så är det lite svårt att veta vart man hamnar.. =)


Sista dagen

På denna vecka och vilket väder dagen bjuder på. Jag, Glenn och Mindie har just varit på en promenad runt stan, mycket härligt och jag känner mig frisk i kroppen.
Idag blir det fika hos Hannah som fyller år i dag, Grattis till henne och till min mamma som fyllde i går =)
Just nu är det lek med Mindie och har lite tvätt att vika.
Men ha en bra dag. Kram


Underbara unge

Mindie sov väldigt lite i dag under dagen (troligtvis pga socker), bara 2x30 minuter men var pigg och glad. Runt halv sju började det gå lite tungt, hon fick då ett bad vilket uppskattades riktigt =) Har fått i henne mer mat i dag, hon har ätit 2 flaskor välling och druckigt nästan en halvliter annan vätska. Men efter 13 åt hon ingenting, bara drack. Ville inte ha något så jag blev riktigt rädd att hon skulle vara illamående igen. Jag fick i henne 150 ml till välling innan hon somnade och sover fortfarande så jag hoppas att det går vägen.

Har haft en seg fredag, Glenn kom hem sent från jobbet och åkte sedan på hockey. Tråkigt, men jag förstår honom =)
Nu ska jag stänga av datorn och tv:en och sooova.
Ny dag och nya tag i morgon


Du underbara unge, bli frisk nu =)


Tusan också

Jag tog precis en chokladbit och har precis ätit upp den.
Nu är jag drymt sugen på en till så om en liten stund kommer jag säkerligen resa på rumpan och hämta och när jag ätit upp den kommer jag vara sugen på fler och kommer då att hämta fler. När jag ätit mig mätt på chokladen komm jag fundera varför jag tog den första och den andra och det tredje osv...
Men det är ju trots allt fredag så jag skyller på det =)


Sockerkick

Det var nog magsjuka lillstumpan hade ändå, hon spydde ned mig igen i går kväll. Men sovit hela natten, jag har varit in och gett hene juice några gånger bara. I morse när hon vaknade så var hon pigg, glad och väldigt hungrig. Åt en flaska välling och ville inte mysa mer, så jag lade ner henne på golvet och hon börjar leka på stört =) Efter ett tag börjar hon gnälla så jag sätter henne upp och då fortsätter hon leka i 45 minter =) Härligt.
Vi har gett henne saft nu på morgonen så det kanske är därför hon har varit pigg, somnade precis nu och då har hon varit vaken i tre timmar. Bara hon är glad så får hon gärna vara vaken, hon har dessutom sovit 12 ½ timmar i natt.

Nu ska jag städa och tvätta det sista, jag känner att jag verkligen har energi nu när lillstrumpa är pigg! I går var det verkligen slut på den varan och kanske inte så konstigt när man är riktigt orolig, trött och allt (absolut inte allt men det kändes så igår) är nedspytt och smutsigt.

Ha en underbar dag. När Glenn kommer hem ska jag nog ut i solen och ta en prommenad =)
Kram


Trött på innesittandet

Att vara sjuk tar på krafterna, nu har dock krafterna kommit tillbaka och känner att jag skulle vilja träffa alla i hela världen. Meeeen jag förstår ju att ingen vill träffa mig än på några dagar =) För vem vill ha magsjuka, nu tror jag inte att Mindie har det just nu, men man kan ju aldrig vara riktigt säker. Hon har inte haft feber under dagen men hon är öm i benet och trött som attan. Matlusten tog slut efter hennes frukost så efter det har jag nog inte fått i henne mer än 150 ml välling högst. Men hon har druckit juice i alla fall så att hon fått i sig vätska.
Hoppas verkligen på en natt med massa sömn för henne och att hon är piggare i morgon.

Har tvättat några maskiner i dag också, skulle vara härligt att hänga ut det men antagligen skulle det bara lukta avgaser :P
Nu ska jag ta mig en bit mat, Mindie sussar nog en liten stund till.
Ha det bra. Kram


Mindies tur eller "bara" otur?

Mindie fick svinsprutan i går, allt gick jätte bra och hon verkade inte må dåligt alls utav den. Lite öm i benet kanske men inte alls farligt. Hon lägger sig som vanligt strax före 20, äter dock inte jätte mycket välling men så kan det vara i bland. Klockan 22 går jag och Glenn in och lägger oss och hör att hon gnäller lite (inget konstigt, hon brukar drömma), på bara några sekunder gråter hon riktigt så jag går in och försöker ge henne tutten, då skriker hon ännu värre så jag tar upp henne. Då spyr hon ner hela mig, hela sig själv och hela golvet =( Tempar henne och hon har en temp på 39,2. Hon får alvedon och vatten och blir avduschad. Så blir hon jätte glad men trött. Vi ger henne i alla fall vatten under en timme innan vi lägger ned henne i en ren bäddad säng igen. Hon somnar på en gång, jag går in några gånger och känner på henne tills klockan halv ett, då är hennes tempratur helt vanlig så jag försöker sova lite. Hinner sova en stund i alla fall innan hon gnäller till vid 03, men hon sover redan innan jag kommit in. Jag ger henne mer vätska i alla fall men hon är inte varm.
Hon sov sedan till strax före 07, då åt hon upp en hel flaska välling och var inge varm alls. Lite seg måste jag säga att hon är, men det är ju inte så konstigt när hon inte mått prima.
Antar i alla fall att det bara var för sprutan. Någon annan som spytt efter vaccinet?

Blir en hemma-mys-dag idag, har massor att tvätta och endel att städa.
Hoppas att ni får en bra dag. Kram


Onsdag och mycket bättre

Underbart att äta, underbart att stå och underbart att känna sig frisk. =)
Och för att inte tala om vädret som också är underbart =) Orkar dessvärre inte göra några jätte grejer, men tar nog en nypa luft mot eftermiddagen när Mindie ska sova.
Ska nog hänga lite tvätt nu.
Hade bra, Kram.


Sängläge

Heeeela dagen. Mindie har också fått ligga i våran säng hela dagen. Varken jag eller Glenn har väl varit särskilt pigga. Men det blir nog alldeles säkert mycket bättre tills i morgon.
Håller fortfarande tummarna för att Mindie slipper bli sjuk.

Mindies fina dress som jag vann på tradera kom i dag =)

Den är grön och pojkig men jag älskar den. Hon har även den grå. Jätte tuffa båda två.

Nu ska jag se slutet på Dating in the Dark.
Ha det fint. Kram


Hej magsjuka.

Började i går eftermiddag med att Glenn klagade på att han mådde illa. Men han tänkte att det kanske blir bättre efter en prommenad. Och där hade han riktigt fel. Fick lov att spy ute =( Kommer hem och då är det min tur. Mindie får välling och får gå och sova. Somnar utan sura miner klockan 20 och vaknar (TACK GUUUUD om du nu finns) klockan 08. Under natten springer vi på toa om varandra jag och Glenn och vi har nog inte sovit mer än 3 timmar i natt. Nu känns det som om det börjar ta sig lite i alla fall. Men ställer jag mig upp känns det som om kroppen väger hundra kilo..

Mindie har klarat sig hittills och jag hoppas verkligen att hon slipper lilla grynet. För snart en månad sedan tog jag bort nappen för henne. Det har gått bra tycker jag, men hon har blivit lite mer att hon vill ha närhet när hon är trött. Och eftersom varken jag eller Glenn kunde ge henne det i går eller i dag så fick hon tillbaka den. Vi får sluta med nappen en annan gång, är ju bara synd om henne när varken Glenn eller jag har energi att ens gå upp ur sängen.

Hoppas ni håller er friska och slipper denna hemska sjukdom.
Kram


Paket

God morgon härliga måndag. Vaknade vid åtta i morse och gick då upp och gjorde mig i ordning, Mindie vaknade kvart över åtta och vi åt frukost i soffan. Mindie får sedan gå ned på golvet och leka. Nu ålar hon runt på hela golvet, meeen bara baklänges =) Lilla kräftan.

Fick nyss meddelande om att mitt paket från hm kommit så i ska nog knalla i väg och hämta det. Sen går vi nog in till Villgott och babycafé, vilket var rätt länge sedan.
Ha en underbar dag.
Kram


Soool

Underbara väder, låt det aldrig sluta =)
Vi gick in till stan i dag efter 11, kikade en stund på stan innan vi knallade bort för husvisning. Sen gick vi hem igen, Mindie var vaken större delen av tiden och tyckte huset var mycket intressant. Nu är vi mätta i magen och väntar besök av Malin =)
Men jag vill inte sitta inne och vänta, vad tror ni om att sola lite. Mindie ska ändå få en eftermiddagsnap så hon skulle nog inte misstycka om att sova ännu en gång i vagnen i dag.

Ha en riktigt bra lördag.
Någon som vet om det ska bli lika fint i morgon också?


Fredag kväll.

Mindie har somnat, rekordtidigt. Hon sov 1 timme på hela dagen i går + sovit dåligt i natt, och 1½ timme sammanlagt i dag så jag väntade mig inte att hon skulle vara uppe länge. Hoppas att hon kan sova i natt i alla fall, men det ska nog inte vara någora problem.
I kväll är det Solsidan, den bästa serie tv någonsin visat och jag har vandrat som på små rosa moln hela dagen. Haha nej kanske inte, men jag har varit på bra humör. Vi tog en promenad till MM i härliga solen med Emelie, Melina och Sebastian. Helt underbart vad den värmde i dag. Mindie fick åka pulka vilket var riktigt uppskattat =) Trodde först att hon var ledsen när jag hörde ljud från pulkan men det var bara glada miner. OOooohh Ooohh OOOOoooh, hördes hela vägen =)


Spännas fast först så det inte blir några vurpor =)



Nu har Glenn diskat klart och Lets Dance börjar.
Ha det bra. Kram


Konsten att ta sig dit man vill

Det är svårt, men tänk hur snabbt dom små lär sig saker. Mindie vill så gärna ta sig framåt, hon försöker allt hon kan med benen för att ta sig dit hon vill, huvudet arbetar på samma sätt. Men armarna, dom drar henne åt fel håll hela tiden. Men nu tycker jag att det går bättre, inte riktigt framåt, men hon börjar förstå att tekninken hon har inte håller för att ta sig dit hon vill. Runt, runt, runt går det nu. Men det kommer nog snart, det känner jag på mig =)

I dag då, vi har dammsugit och jag ska hoppa in i duschen. Mindie är nog sugen på en nap snart skulle jag tro. Laga mat till lillbruttan behöver jag också göra. Sen kommer nog Glenn hem på lunch. Gud så härligt med fredag =) I morgon ska vi på husvisning vilket också ska bli skoj =)

Ha en bra fredag. Kram


Älsklings Mindie








Hus!

Jag vill ha ett HUUUUUS, kom igen nu drömhuset. KOM FRAM! =)
Ett eget hus med Glenn och Mindie. Många rum och ett stort kök, jätte stort kök och jätte stort vardagsrum. Det ska gärna ligga vid sjön, ha en stor tomt där Mindie kan springa runt och leka. I badrummet ska det finnas ett stoooort badkar där hela familjen kan bada. Det får gärna finnas en jacuzzi på den stoooora terassen. Terassen behöver inte gå runt hela huset, men nästan. Från sängen vill jag gärna ha sjöutsikt, inget måste men det är ett stort +. Ett garge vill vi också ha, gärna stort också, men går det inte så räcker det med plats för en bil, en skoter, en fyrhjuling och lite annat bra att ha. Vi vill också gärna ha plats för båt på något bra-att-ha-inte-för-mycket-i-vägen-ställe. Allt ska gärna vara fräscht och nygjort, vi kan ju också göra saker själva, men helst ska det vara gjort runt -09-10. Helst också precis som vi vill ha det.
Och om det inte var för mycket begärt så köper jag gärna detta hus som heller inte ska ligga för långt i från stan (ca.3 km) för 750 000 kr. OK?


Gifta mig? Neee inte än...

Glenn: Lina tänk om jorden skulle invaderas av utomjordingar?!
Lina: Ja och tänk om du skulle ställa dig på knä och fria?!
G: Ja chansen är ju typ lika stor för dom båda!
L: Ja det är ju typ det jag också känner.

Nu ska jag ge Mindie mat =)
Hade bra, Kram


Hej.

Mysmorgon med två bebisar. Mindie och Sebastian ligger och leker berdvid mig, Mindie berättar hela sitt liv för Seb tror jag =)
I går var jag och Mindie och hälsade på Sandra och fick mycket god rulltårta!
Skottade när jag kom hem, men nu ska det i alla fall inte snö på ett tag tror jag =) Men det räckte inte att skotta, för Glenn hade kört fast firmabilen så vi fick lov att skotta fram den. Inte det lättaste, men till slut gick det.

Idag blir det lek hos Emma och Arvid, Sandra skulle också följa med =)

I kväll tänkte att jag skulle försöka uppdattera med lite bilder, försöka i alla fall! =)
Ha en bra dag. Kram