Fin i klänning

Som pappa valt också =)


Kalasklädd i lördags. =)

Maaaaat

Jag är sjukt hungrig. Egentligen inte hungrig utan bara sugen säkert. Men nu bygger jag upp en hunger här i min ensamhet. Det känns som om jag säkert kommer att vara vrål hungrig i natt om inte jag äter någonting snart.. Men va tusan, ska man äta så här sent på kvällarna?
Har hunnit dammsuga och hängt tvätt nu på kvällskvisten så jag kanske förtjänar lite gott? Eller?
Mindie hatar förövrigt dammsugaren, det är inte skoj alls att hon ska behöva vara så rädd för den. Hon rymde ut på balkongen medans jag dammsög. Vad kan jag göra för att få henne mindre rädd? Någon vänlig själ som har några tips?
Nu ligger min tösabit och sover, somnade bums i kväll =)
Hoppas på en ren säng i morgonbitti. Hennes övre framtänder är nu på väg ned med stormsteg så dom orsakar nog både gnäll och trötthet! Men inget vara förevigt.

Nu blire snart sängen.
God natt.

Allergi?

Om du vill utveckla damm och smuts allergi så kan ni komma hem till oss..
Hemmet förfaller och likaså jag. Har jag duschat i dag? Det har jag, gjorde det innan jag väckte Mindie.
Väckte henne då jag skulle ha rena kläder i "hennes" rum. Det luktade bajs också. Hela sängen var full i skit. Bad innan frulle. Bädda rent i sängar innan jag fick frulle och efter den tog vi bilen ut till Linn och Stella för playdate. Gick promenad i Nyhammar innan vi åkte hem. Fick låna telefon av snälla snälla Sandra eftersom min hade slut i batteri och laddaren tog Glenn med sig till Charlottenberg. Toppen! Men otroligt snällt utav Sandra, och guuuuud vilken fin liten tjej dom har. Finaste lilla tjejen jag sett, efter Mindie :)

Nu står Mindie i fönstert och äter löv och jag är rätt slut efter en dag som gått non-stop.
Ted informerade mig att man faktiskt kan ladda telefoner med en usb laddare om jag hade en. Och såklart hade jag det... Typiskt mig att inte tänka på det. Så nu laddar jag den igen och kan snart byta till min igen. Men tusen tack till Sandra i alla fall för att jag fått låna din =)


En prinsessa

STORT GRATTIS till Sandra och Ted
som äntligen fått sin lilla bebis.
En liten prinsessa. Jag är så glad för eran skull.
Gå in och säg grattis på Sandras
blogg och se tösen =)
Åååh jag är så lycklig att hon är här.

Love ♥

Mumma med ost =)

Mindie gillar ost, massor.
Hon har börjat svara på tilltal också.
Jag: Mindie?
Mindie: Mmm. Och så kom hon krypande =) Mamma, mamma.
Underbara unge vad glad jag blir utav dig.

Nu är Glenn ute och springer, jag läser lite bloggar och Mindie leker rövare på golvet =) Snart läggdags.

God morgon säger Mindie..

Nu??? Okej jag lade henne strax efter 20 i går. Men sovmorgon är skönt hälsar Mindie =)
Nu ska vi ta tag i dagen och se vad som händer =)

?

Vad är det som går och går med som aldrig kommer till dörren..?
Svar: Mindie! Hon vill bara gå och gå och gå med gåvagnen men hon kommer inte direkt över trösklarna ännu. =) För att inte tala om hur stolt hon blir när hon ställer sig upp och börjar knata.. Titta! Titta! Titta! OooohH Ooh OOOoooh TittittittittAAA!
Jag tror att hon har talat hål i örona på mig i dag, jag älskar när hon pratar. Jag älskar när hon skrattar. Jag älskar när hon ler och jag ÄLSKAR när hon kommer till mig sträcker sina armar mot mig och lägger huvdet mit mig och myser. Aaaaaaaaaa, mmmmmmm, aaaaaaaaa. Låter det när hon vill kramas =) Älsklings bebis.
Nu sussar hon och tänk att jag saknar henne fast hon ligger i rummet bredvid och att jag nyss sa god natt.
Jag ska snart säga god natt åt mig själv också och ringa för att säga god natt till Glenn. Denna vecka känns som att den gått extra fort, skönt med torsdag i morgon.

God natt alla!

Jag vill ha "mitt" hus

vill du hjälpa mig att få det?
Jag vill ha det så mycket att jag snart spricker. Finns det inte en vänlig själ som vill ge tanten en fin lägenhet i Marnäs så att vi kan få köpa hennes hus.. Gärna typ igår. Fast det funkar i dag och i morgon och nästa vecka också.
Men gud vad det känns konstigt. I helgen ska vi titta på andra hus. Men vi vill inte ha något annat vi vill ha tantens hus ingen annans hus. Vi hade ju redan gjort i "ordning" det, möblerat det och fixat det. Vi hade nästan flyttat in och sedan gick allt åt pipsvängen.
Nej fytusingen, jag vill inte deppa men vad tusan, lite deppigt är det minsann.

Oooops


Lillskruttan somnade.. 13 timmars natt sömn räckte tydligen inte, så vi sover lite till sa Mindie =)
Ser framtänderna uppe och antar att hon har lite ont då hon gnäller rätt mycket.

God morgon

Varför är alla så morgonpigga när min bebis tar sovmorgon?
Snickaren, hunden och dom som gjort sig illa och behöver en ambulans?
Egentligen tycker jag synd om dom som inte får sova, men jag blev väckt av samma ljud i går också och jag kan vara ärlig att det stör mig lite. Men jag är inte bitter, solen skiner och vi ska klä på oss och gå ut för frisk luft =)

Stort grattis till
Emma och Novalie som fyller år i dag.
Ha en toppen dag. Kram

747 gram lättare

Såååoo då har vi gjort en tisdag också. Vi har lekt hemma vid Emma och Arvid tills det var dags för åka till lassarettet, möta upp Malin och lämna blod, 450ml senare och 747 gram lättare känner jag mig oerhört snurrig i kolan. Men jag har pimplat i mig vatten och ska sova nu så detta ska nog gå vägen =)
Kommer inte mer än innanför dörren så kommer min mamma och syster på besök, vilket var oehört trevligt. Dom bjuder mig på mat och Mindie på underhållning.
När dom går kommer Hannah vilket vi också tyckte vad trivsamt =)
Nu blev klockan på tok för mycket för mitt eget bästa och jag behöver min sömn. God natt!

Har du glömt att rösta?

Om du har glömt att rösta men tycker att Mindie är en söt tös så kan du fortfarande rösta för Vi Föräldrars omslagstävlig =)
Rösta Här!


Våran skönhet.

Felon

Jag hatar, älskar, avskyr, gillar, vill aldrig mer se, vill se igen osv.
Se den, det är ändå värt det =)

välkommen till världen

eller åtminstone välkommen till familjen Winter/Nilsson.

Min gamla dator var inte värd mycket och jag fick då inte mycket tillbaka på försäkringen men en dator vill jag men den behövde varken vara jätte snabb, stor, ha mycket minne eller dyr så jag nöjer mig fint med en mini.. Hoppas jag. =)
Lätt att bära med kommer den att vara i alla fall =)

Hellu

Sist jag skrev var i onsdags och då tyckte jag att det hade blivit onsdag snabbt. Nu är det söndag och snart ny vecka. Jag förstår verkligen inte vart veckorna tar vägen men denna vecka känns det som om det har hänt en hel del.
För några veckor sedan la vi bud på ett hus, inget annat bud kom in och veckorna gick, vi lade budet 95000 under utgångspris så vi hade räknat med budgivning. Men ju längre tiden gick ju mer förhoppningar fick vi på att vi skulle få det. Förra veckan ringde mäklaren och berättade att vi troligtvis skulle få det och då få skriva papper i fredags nu. Sen blev det lite lurigt i början på veckan men i onsdags var det helt klart att vi skulle få skriva och det bestämdes tid och plats. Men i onsdags ringer mäklaren och säger att dom inte vill sälja längre.... Och jag kan på ren svenska säga väldigt många svordomar! Jävligt besvikna blev vi.
Så även detta på ren svenska så har vi inte haft sån där jätte lust med att göra någonting.
Men i dag tänkte jag skriva av mig lite. Tänkte också läsa lite bloggar och när jag nu loggat in på bloglovin så ser jag att jag har 172 blogginlägg att läsa.... =)

Helgen har i alla fall varit bra trots det tråkiga incidenten med huset. Malin har varit på besök och jag och Mindie tog en helkväll hos Malin i går. Jag, Glenn och Mindie gick även runt halva Ludvika i går i det härliga vädret. I dag tog vi bilen och hälsade på Eve och Tobias, vilket var mycket trevligt!
Glenn och Mindie ligger nu och myser och halvsover i sägen, båda två med öppna ögon. Tror inte att deras ögonlock räcker till för att stänga runt de stora ögonen =)

Redan onsdag?

Vilket härligt väder det är i dag. Massor av värme och moln, ingen sol men stor chans till regn! Det gillar åtminstone min rygg som har värmt mig gott i natt =)
Jag tycker inte att deet var så jätte jobbigt med moln i dag. Vi var ute nästan hela dagen i går och jag hann med mycket även inomhus när Mindie sov.
Nu napar hon men vaknar nog snart. Jag hade också kunnat vila lite, men tog en dusch och har kikat runt lite här i stället =)
Malin kommer och ska vara barnvakt åt Mindie om ett tag medans jag ska till mvc. Men min kära mamma skulle titta förbi nu snart och lämna mat. Min mamma är mycket snäll. Jag vet inte om hon tror att jag inte äter, eller om hon bara vill vara snäll =)
Ha en toppen bra dag. Jag ska göra mitt bästa här i alla fall!
Kram

Njuter

Mmmm vad härligt att slippa jacka, bara at ha linne på sig eller tunn tröja!
Detta väder är verkligen undertbart.
Mindie gillar det hon med. Man kan leka ute, äta gräs och jord och slipa ha varma kläder på sig =)
Nu sover hon sött i vagnen, jag har hunnit städat och ätit och sitter här en sväng!
Hoppas att ni också njuter av vädret!
Hade bra. Kram

Jag saknar

Min dator....
Jag orkar inte sitta vid Glennpas!
Jag saknar Glenn också!
Massor!

Mys helg

Jag bloggar i morgon!
Har haft fullt upp med härliga vänner,
min mysiga familj och släkt!

I morgon blir det ännu en sådan dag..
Om inte Sandra får för sig att ploppa bebis.
Det är en spännande vecka minsann.
Men jag ska bli bättre på att uppdattera =)

Röd dag

Och väldigt blöt, men ibland är det riktigt härligt med regn =)
I dag tillexempel!
Hade en mysig morgon med min familj, Hannah kommer på besök vid halv tolv och vi äter lunch tillsammans med Elmira på Subway. Lång lunch blev det då vi säkert satt där i 2 timmar, Sara kom förbi en sväng också =) När vi tröttnat på lukten av smörgåsar gick vi in en sväng på åhlens som fått jätte mycket sött för de små om ni frågar mig =) Mindie somnade i bilen hem och sov lite mer än två timmar och under tiden såg jag och Glenn film.
Jätte mysig dag. Hoppas ni också haft det =)

Gråter

Jag gråter nästan aldrig, men nu är det nära...
Mindie fick svinspruta 2 i går.
Mådde bra hela dagen (jag fick dock grym huvudvärk).
Somnade vid 20.30-21. Jag pratade med Malin på kvällen och la på vid 22.15 för att Mindie började gnälla och för att jag ville sova. När jag kommer in till Mindie förstår jag först inte riktigt vad som är fel, hon har en tutte i handen och en i munnen? Så jag suger rent nästan och ger lite nässpray för hon låter täpt. Inte bra nu heller? Känner på henne och hon är inte så varm, förutom på huvudet och fötterna (bara blöja på sig, inget täcke). Konstigt så jag tar upp henne och hon bara skakar och gnäller, stackare hon har ju frossa :( Jag får ge närhet mysa värma och gunga i en halvtimma innan hon somnar på mitt bröst. Jag lägger då ned henne bredvid mig i sängen och ska försöka sova. Nope en timme på hela natten har jag fått ihop. Hon har iksom drömt och yrat hela natten, frysit och svettats omvartannat. Trött mamma nu men Mindie somnade pricis nu så jag ska vila en stund tills hon vaknar!
Hon har i alla fall mått bra i dag så jag hoppas och tror på en bättre natt i natt =)

Hoppas att alla mår bra. Kram

Mindie tävlar!

(jag tävlar med bild på Mindie) Ja säga vad man vill men jag har skickat in en bild på Mindie till Vi Föräldrar. Om ni tycker att Mindie är en söt tös så får ni gärna gå in och Rösta så kanske hennes bild vinner och hon får då vara covergirl i tidningen som kommer ut i september =)


Denna bild skickade jag in =)

Rösta här! :)

Hmmm, undrar varför dom ligger där?

Mindie har alltid 4 nappar liggandes i sängen. För att det liksom ska vara lättare för henne att hitta på en mitt i natten =) Nu ska egentligen Mindie sova meeeen...

3 av 4 nappar ligger utanför.. Koooonstigt?

Update, 5 minuter senare upptäcker hon att det finns en till att kasta ut. Den som hon har i munnen.. Pang! =)
Ännju 5 minuter senare så tycker inte Mindie att leken är rolig längre... Ingen tutte och trött, men kan inte sova. Jag tänker vara snäll mot henne och ge dom tillbaka. Faktiskt. Frågan är då bara om det är ännu roligare för att hon får ännu en chans att "tappa" dom? :)



Mindie hälsar

Mindie hälsar till alla bebisar där ute att MannaGrynsGröt är det godaste på marknaden just nu =)



Mamman hälsar att grynen är små, många och fäster väldigt bra =)


Bus unge



Håhåå..

God morgon.
Kände mig lite knasig i går, som om jag skulle bli lite sjuk. Mindies näsa började rinna lite grann också. Men vi brukar ha rätt tur jag och lilla prinsessan. Men inte denna gång verkar det som.
Malin var på visit i går vilket var trevligt, men alla tre var trött och hon åkte hem tidigt och jag och Glenn gick in och lade oss när hon åkte (21:30). När klockan var 22 började Mindie gråta inne hos sig, men somnade bara hon hittat nappen, men när klockan var 00:30 gav jag upp och tog in henne till oss då hon vaknat 5 gånger till. Tät i näsan som tusan, så jag gav henne näsdroppar men hittar inte den där jävla nässugen...
Fann den i morse i alla fall så nu har hon blitt ren i näsan igen lilla skruttan. Men hon har vaknat, bökat, legat på mig, sparkat, dragit mig i håret m.m. heeeeela natten. Så en trött mamma är det här i dag och jag är lycklig att Glenn är hemma och känner sig frisk!
Mindie sussar nu och vaknar nog när som helst.
Ska försöka hitta på något gott recept nu på fisk. Hela våran frys är full i fisk. Men fisk är gott och nyttigt =)
Har skit ont i halsen så måste även ta en halstablett.
Har ni provat dessa?


Köpt på hälsobutiken, kan både sugas på och blanda med hett vatten till te.


Domnar både bort i halsen och i tungan =)

Men ingen utav dessa är så där äckligt starka och dessutom slipper man snuskiga beläggningar på tungan och tänder som man brukar få av att tabletter fulla av sötningsmedel!

SUCK!!!

Jag tänkte äta lite smörgås och dricka en kopp oboy.
Men klumpedunsen Line välte halva koppen över datorn, som i sin tur dog på stört. Fan Fan FAN.
Jag tror att klumpedunsförsäkringen i alla fall ska gälla så kanske att jag "bara" behöver betala 1500 kr för en kopp oboy =)
Surt.. Nu kommer snart pappan i huset hem.
Och nu vaknar Mindie. Innan detta har vi i alla fall haft en trevlig dag =)

Är dee

Jag sitter på golvet och Mindie står bredvid mig mot soffan. Tittar på mig och går mot mig. Tittar in sig på min näsa och kör in sitt lilla pekfinger i näsan på mig och frågar Äää Dääee? =)

Smink

Jag hade ju kunnat lägga ut en bild på mig får ni se vad snygg jag är =) Men jag besparar er det =)
Jag och Mindie har varit och fikat på stan med vänner, lekt på Villgott en sväng och nu på kvällen har vi testat smink av Mary Kay. Det var jätte trevligt, tack
Jennifer och inte minst Andreas som fick agera lekpappa!
Mindie fick pyjamas och välling på plats och somnade i bilen hem (rondellen i Ludvika = nästan hemma=)). Men hon märke inte när jag plockade ur henne ur bilen eller lade ned henne i sängen, skönt!

Nu tittar jag på fuskbyggarna och ska nog strax lägga mig.
I morgon ska vi på playdate hemma hos Emma och Arvid.
Och på eftermiddagen kommer en efterlängtad pappa hem =)
God natt. Kram

Vad konstigt det kan bli..

I morse när jag vaknat och går upp så sätter jag alltid på tv:en. Men när jag kommer in i vardagsrummet och ska trycka på knappen så är ljudet redan igång (vi har hemmabio). Konstigt att jag inte hört något.. Det var inte jätte högt men det har ändå varit igång hela natten =)
Jaja så kan det gå.
Nu är jag dyng trött och ska lägga mig, ska bara ringa och säga god natt till Glenn.
Onsdag i morgon och sminkparty, på dagen hinner vi kanske träffa Sara =)
Mindie har varit lite oaktiverad i dag och tyckt att mamma är inte tillräckligt rolig, mamma och Anna var i alla fall här en sväng och hälsade på vilket uppskattades =) Mindie fick en hink med massa sandleksaker i och jag fick lasagne! Massor av tack.

God natt!

Funderar

Tillexempel så funderar jag på om inte Mindie trivdes
bättre innanför kläderna än utanför =)


Vem där?








Jo visst tusan var det mycket bättre där inne hälsar Mindie =)

God natt och god morgon

Vaknade 8.10 av mig själv, mycket skönt. Utvilad och glad. I dag har vi inga planer alls, det enda är väl att jag ska kuta ner i källaren och stoppa i en maskin tvätt och vika lite lakan. Annars blir det lugnt som det känns just nu =)
Mindie sitter på golvet och leker just nu. Trökigt väder det var idag, hade tänkt att gå och handla lite men vädret gör mig inte särskilt sugen =(
Vi får mysa inne i stället!

Hoppas att ni får en bra tisdag.
Kram

Fullproppad dag

- Hängt ut täcken + kuddar
- Frukost och mys
- Lek
- Sovtime för Mindie och matlagning och prata telefon för mig
- Lunch
- Cykla till villgott och vara där 4 timmar
- Cykla hem och slänga ungen i säng, jag vek och hängde tvätt och diskade
- Middag och mer lek
Nu är det snart dags för läggning för Mindie, men först behöver hon ny blöja =)
God natt.

Galon är toppen

Mindies galonisar från bilderna i går har jag köpt av Emelie och Melina har haft dom, men dom är jätte fina och syns knappt att dom är använda =) Storlek 80 är det så dom är väldigt stora, men vad gör det. Skönt att ha ett par i fall att man ska ut i skogen och eftersom Mindie inte gillar att sitta fast länge i vagnen så var ju detta toppen =)
Märket på galonisarna är Didrikson.

I dag har jag och Mindie gått in till stan och blivit bjudna på god lunch av Sara. Efter lunchen gick vi en kort promenad och satte oss sedan och solade. Mysigt till vädret fick för sig att blåsa lite för mycket för min smak. Då gick vi hem och resten av kvällen blir det lugnt. Glenn åker och jobbar i morgon och kommer hem på torsdag.

Tack till Sandra och Ted för i går också! Mycket god mat och snacks, jag är fortfarande mätt =)

Ha en bra kväll i alla fall.
Kram

Piggare unge men tröttare mamma

Jag vet inte vad som har hänt med mig, men jag är toktrött.. Mindie sover en nap så jag ska nog också passa på att vila lite. Men jag tror nästan att tröttheten beror på vädret.
I går var jag mycket piggare på dagen men mot eftermiddagen var det som om någon slagit mig i skallen =)
Mindie är i alla fall mycket piggare nu och gladare och har lekt massor så det glädjer mig!
Vi var ut och skulle fiska på förmiddagen i dag. Sandra, Patrik och Jacob var också med. Mindie fick lunch ute, stickiga barr med kottar och jord, det var jätte gott =) Glenn fick en fisk så nu överlever vi några dagar till =)
Vi var inte borta så länge då vädret var aningen ostadigt. Men ibland kom solen fram och det blev riktigt skönt en stund!
Vila var det för snart ska vi åka till Sandra och Ted för mat och Avatar =)


Det är inte lätt att ställa sig mot gåvagnen när den hela tiden rullar ifrån =)


Inte bara jord och pinnar som ville in i munnen =)

Ha en bra kväll.
Kram