Mindie fick plaska i några vattenpölar på ...

resize_image_174 (MMS)

Mindie fick plaska i några vattenpölar på vägen hem. Fulla stövlarna i vatten.. Och det är dom enda hon har. Haha, typiskt :)


Kommentarer
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Härligt att hon FÅR plaska! :D Ser allt för många barn som inte får, det skadar väl inte att bli "lite" blöt? :D

Postat av: NATTIS

Ja men precis. Jag ville verkligen ha en köksvåg just för att väga med och den här fungerar ju precis lika bra som en ny =)

2011-08-22 @ 20:26:46
URL: http://nandersson.blogspot.com/
Postat av: Sandra - mamma till Molly

Ja, det är helt sjukt hur samhället är nuförtiden. Vi ska vara så barnsliga som möjligt med Molly. Vi låter henne klättra i princip överallt, testa gränserna fast vi övervakar så klart.



Jag fick gå till sjukgymnast så fort jag sa till min BM att jag hade ont i fogarna. Fick bäckenbälte och TENS-apparat samt övningar att göra hemma. Jag kör fortfarande dessa övningar eftersom jag har problem än. Ibland när jag är ute och går så tar det tvärstop, ilar till och det känns som om att någon knivhugger mig i höften. Har börjat gymma nu för att träna upp axlar och rygg i första hand och hoppas det kan göra det lindrigare in för nästa som vi tänkt försöka baka någon gång nästa år.



Förresten, känns det bättre om du är i vatten? Du kanske inte har testat men jag gick på gravidvatten-yoga och jag älskade det. Hade inte ont någon gång under passet och det bästa var när vi hade avslappning på slutet där vi bara flöt omkring i vattnet och slappnade av med hjälp av flytkuddar. Man blir så mycket smidigare i vatten!

2011-08-22 @ 23:11:16
URL: http://surrovich.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback