Trötter

Mindie höll på att somna redan halv ju i kväll. Stackarn har varit helt slut hela dagen, jag höll henne vaken till kvart i åtta i alla fall. Hon har inte ätit något mer än nästan all välling i morse och lite glass på dagen. Men hon har druckigt desto mer så vi får vara glada för det lilla =)
Men det är verkligen inte roligt när de små är sjuka.

I bland längtar jag verkligen efter en liten bebis, ett litet syskon till Mindie.. Men när hon är sjuk så är det jobbigt att tänka tanken om att kanske ha två sjuka sammtidigt. Mp dåligt för två små liv med hög feber, nej man ska inte tänka så heller. Men det är nog det värsta med att ha flera barn, visste jag att dom aldrig skulle vara sjuka skkulle jag kunna tänka mig att ha 7 stycken =)

Nu är det läggdags här. Jag är nog trött för att jag sovit för mycket och inte gjort slut på någon energi.
Hoppas att Mindie mår bättre i morgon, det är absolut trevligt att mysa, men jag leker hellre tittut och matar dockan hela dagen =)

God natt!

Sunshine

Härligt när solen skiner. Tyvärr blir det nog ingen lång utgång i dag, Mindie är verkligen inte på topp. Somnade ju i Glenns knä i går klockan 20, vaknade 8 men somnade om till 9.30 igen. Har inte velat gjort annat än att sitta i mitt knä. Somnade i mitt knä vid 13 tiden och sover än.

Jag har hunnit måla lite, lagt ut lite papp i Mindies blivande rum och beställt en huvudgavel till sängen som förhoppningsvis kommer på fredag.
Glenn är så rädd att tapeten ska bli förstörd om vi inte skaffar en gavel så nu är det gjort. Jag har varit mer rädd för att köpa en som jag inte kommer att vara nöjd med =)


Det ser lite ut som panel. Precis som jag vill ha, men jag är rädd att den kommer att bli för låg :S Det visar sig. Går nog att höja upp den lite kanske. Hoppas det!

Det är tydligen bättre att sitta på bordet...

resize_image_282 (MMS)

Det är tydligen bättre att sitta på bordet och titta på tv än att sitta i soffan :) Mindie skulle nog behöva en halv liter balsam i sitt hår i dag, haha stackarn. Feber har hon också så vi sov till halv tio i morse, hemma i dag då. Ha en bra dag, Kram.


Titta här vilken fin duk jag fick av min s...

resize_image_235 (MMS)

Titta här vilken fin duk jag fick av min snälla vän Sandra, hennes Ted och Lovis när jag fyllde år :) Passar jätte bra i vårt kök! Tack Sandra :)


Mindie somnade i Glenns knä nu på kvällen....

resize_image_231 (MMS)

Mindie somnade i Glenns knä nu på kvällen. Mysigt :)


Halka

Jag har så förbannat ont i min rumpa i dag. Först i more när jag skulle gå ner och göra välling åt Mindie, tog med mig sängkläder ner som skulle tvättas eftersom jag inte orkade gå ner med det i går kväll. Så alltså jag så inte så bra och hade sockor på mig = halkigt! Och så halkar jag väl i trappen och åker ner säkert 5 trappsteg. Tack ja det gick bra men ont som tusan i rumpan och ryggen.
Vid tio åkte vi till Glenn föräldrar och jag kliver ur bilen, känner såklart att det är halt på parkeringen och går försiktigt. Tar ut Mindie och hinner bara gå 1 meter så halkar jag och ramlar PÅ Mindie, men det som ligger underst är min arm under hennes huvud så det var ju väldigt tur. Hon blev ju såklart ledsen men det gick över snabbt.
Jag landade så klart också på samma ställe som i trappen ett par timmar tidigare! TOPPEN!
Men fan vad arg jag blir.
SANDA FÖR BUSINGEN!!!

I går var vi ut till Vikersvik och var ute några timmar på eftermiddagen. Glenn åkte lite skoter, Mindie åkte pulka och jag.. Ja jag åt väl korv och stod vid brasan =)

I torsdag så var jag och Mindie till BVC här i Smedjebacken. Mindie skulle på 1½ års kontroll och få spruta. Jag blev väldigt chockad när jag såg vad både vågen och längden lutade på! 10 kilo precis vägde tösa och var 78.5 cm lång =) Toppen, toppen! Sprutan var ingen hit alls. Fick höra där att det kunde ta ett par veckor innan dom fick feber av den men Mindie hade feber redan klockan halv sju på kvällen. Undrar om det var den eller om det var något annat??
Dagen efter var det bra i alla fall så ingen fara =)

Nu har jag lite annat att pyssla med!
Ha det bra.

Smakprov på vårat kök, inte den snyggaste ...

resize_image_146 (MMS)

Smakprov på vårat kök, inte den snyggaste fläkten men annars så gillar jag faktiskt allt annat :)


Nu är det natta på parkvägen :) Jag har so...

resize_image_651 (MMS)

Nu är det natta på parkvägen :) Jag har somnat några gånger i soffan under kvällen så det är lika bra att ge upp. God natt på er. Kram


Glenn kan också vara romantisk i bland :) ...

resize_image_237 (MMS)

Glenn kan också vara romantisk i bland :) Jag fick denna fina bukett förra veckan när jag kom hem ifrån jobbet =)


Jobbigt att vara på dagis hela dagarna :P ...

img063 (MMS)

Jobbigt att vara på dagis hela dagarna :P Somnade nu på mig medans jag lagar mat :)


Det kanske var dumt att klaga på -22 igår,...

resize_image_395 (MMS)

Det kanske var dumt att klaga på -22 igår, det måste ju ha varit rena sommarvärmen :) Nu fryser det i både näsan och ögonen. Brrr...


Tadaaa!

Teknikens under. Jag kan mobilblogga!
Jag ska nog göra det från och med nu, lite då och då tänkte jag så ni era stackare kan få någon bild ibland.
Jag är ju super dålig på att lägga in bilder, så jäkla drygt när jag behöver göra alla mindre för att det ska gå att ladda upp dom. Så då skiter jag helt enkelt i det. Men nu så har jag ju fixat så att jag kan mobilblogga och det tog endast 3 minuter.

I dag har Mindie lekt med Novalie, vi hade en trevlig eftermiddag på backgatan och väl hemma så gjorde vi pannkakor, det var gott och eftersom Mindie behövde bada och jag steka flera pannkakor så fick hon bada i diskhon och jag kunde så bredvid och grädda =)
Det var jätte kul och hade Mindie fått bestämma så hade vi stått i köket hela kvällen!

I morgon kommer våran stora kärlek hem. Denna vecka har jag saknat honom lite extra faktiskt. Det har varit tomt så det ska bli skönt med lite vuxet sällskap.
Men jag tänkte på det faktiskt att när jag var hemma och var mammaledig och Glenn var borta så tyckte jag att det var riktigt långtråkigt. Nu kan det vara skönt på kvällarna att vara ensam och det är tyst. Då var jag ju ensam (ja självklart var Mindie hemma) och dagarna gick så seeeegt. Nu går dagarna så otroligt fort och jag tycker att det känns som att det är tisdag i dag. Härligt!

Något som är mindre härligt är nog bara kylan, och som pricken över i så gick brandlarmet på jobbet i dag. TUR att solen sken när det var -22. Tur att jag hade en långärmad tröja att ta på mig när vi skulle gå ut och ställa oss medans våran chef räknade ihop oss =) Tillbaka till skolan =)

Nu är det natta!
Sov gott.


Badar i diskhon :) Busigt värre, men mamma...

resize_image_359 (MMS)

Badar i diskhon :) Busigt värre, men mamman fick ju både skåpluckor, golv och disken ren :)


Vad vill jag bli när jag blir stor?

Jag gillar mitt jobb, absolut! Inte något fel alls så, men i bland så undrar jag liksom om jag verkligen ska jobba på en verkstad i 41 år till? 41 år är lång tid och jag hinner ju förmodligen bestämma mig någongång under denna tid. Eller, kommer jag "gilla läget"?
Ena dagen kanske jag skulle vilja bli slöjdlärare, andra dagen vilja arbeta med ekonomi, tredje dagen vill jag jobba med något som gör skillnad för människor som verkligen behöver det. Det finns hundra andra dagar också som jag känner för andra saker. Det är sjukt svårt, hur tusan vet man vad man vill göra med resten av sitt liv?
Kanske min grej är att skaffa barn med 2 års mellanrum tills jag ska gå i pension?
Eller Sara gav mig den grymma idéen att försöka bli förtidspensionär, det kanske skulle vara något?
Njee jag skulle nog inte tro det =)

När jag var liten så ville jag i alla fall bli frisör eller skådespelare när jag blev stor.
Jag har nog gett upp båda och det är nog lika bra det =)

Nu ska jag nog försöka sova så att jag får känna mig någorlunda utvilad i morgon, meen så måste jag bara kolla en sak till och en till och en till.

Men god natt på er!

Måndag-Fredag

Tänk vad skönt det skulle vara om man bara behövde jobba måndag - onsdag och sedan vara lediga. Det skulle vara skönt. Helgerna går så fort, men jag är väldigt glad att vi får ha Glenn hemma från torsdag eftermiddag i alla fall och inte bara från fredag. Då skulle nog helgen gå ännu snabbare.

Nu är han i alla fall i Trosa igen och jag och Mindie får klara oss själv. Mindie sover och jag sitter i soffan, tänkte nog faktikst också lägga mig.

I bland blir jag verkligen trött på mig själv. Skulle tvätta en maskin men proppade in lite för mycket tvätt, när jag ska hänga det så är det ju så klart inte rent... Gör-om-gör-rätt! Tvätta om alltså. Fast det får tusan ligga i maskinen i morgon jag håller mig inte vaken i 1½ timme till.

Mindie älskar att säga umpa = strumpa och leta efter strumpor. Gullfia. Hittar hon en strumpa på golvet kommer hon och ger mig den och säger umpa, umpa, umpa, umpa =)
Nej nu måste jag nog lägga mig, här behövs det samlas många timmars sömn för att orka en heldag känner jag. Jag älskar att sova, minst 10 timmar per natt. Meeen i natt får det nog räcka med 8.

God natt!

Hjärtedagen

Ja fast inte blev det väl mycket till mys i dag heller.
Två pussar och hörs senare fick räcka för oss =)
Glenn åkte vid 06 i morse så jag hade nog inte uppskattat varken frukost på sängen eller något annat romantiskt eller kärleksfullt.
Mamma har gett mig lite choklad, det var snällt.

Hoppas att ni som firat haft en bra alla hjärtans dag i alla fall, jag hade nog gärna firat om det inte vore för att Glenn inte är hemma, men och andra sidan så kan vi ju fira på fredag. Eller någon annan dag.
Man kan ju fira varje dag vettja.
Och varför inte bara med en vän eller familj. De är minst lika viktiga och behöver kärlek de med. =)
Mer kärlek till världen!

God natt


Helgen

Sådär då har helgen gått. Så jäkla snabbt går det!
I torsdags så snöade det ju en heldel. Emma och Arvid kom på besök och lekte med oss och pappa Glenn kom hem vilket också uppskattades =)
Natten till fredagen så hade Mindie det jätte jobbigt. Pep och gnällde från 00-04 så när min klocka ringde vid sex så stängde jag av den...
Och vaknade 06.37, fan sa jag och slängde på mig kläderna, borstade tänderna och åkte till jobbet. Och vilket förbaskat väder, kommer fram fyra minuter över sju och är då bara 4 minuter försenad. Haha nej fy farao vad stressad jag var.
På eftermiddagen hade vi besök av Hannah lille Sigge och Malin. Dom var snälla och hjälpte mig att skotta snö också.

Sen har vi bakat och hat besök av tjocka släkten för i går blev jag heela 24 år.
Fina presenter fick jag också.

I dag är det jobbet som kallar. Men först ska jag nog käka lite frukost.
Ha en bra dag!

Två busar

I dag när vi kom hem från dagis och jobb kom Jennifer och Novalie på besök, fika hade dom med sig också =) Jätte trevligt och besöket uppskattades både av mig och Mindie.
Barnen har verkligen busat och lekt tillsammans =)
Vi gick ut en sväng innan de skulle gå hem och tänkte kolla om butiken bredvid var öppen, men tyvärr inte. Barnen sprang runt en stund i alla fall och jag fick skotta av gården lite medans Jennifer var så snäll och höll koll.
Mindie gillade inte att de skulle gå hem, skrek rakt ut vägrade säga hejdå, sötfia =)

Jag har tagit en dusch, plockat undan lite och nu sitter jag och slappar i soffan.
Det finns något jag verkligen uppskattar när jag är själv hemma och Mindie somnat och det är tystnade.
Eller att inte göra någonting. Såå skönt =)
Nu Sofias änglar!

Haha

skickade efter ett nytt körkort i torsdags och gjorde en anmälan om att det var borta..
I lördags ringde dom från Nisses och berättade att dom hittat det =)
Bra eller kan jag inte använda det i alla fall?
Jag måste ringa i morgon och checka.
Vi är klara med tapetseringen i sovrummet också. Det blev bra, faktiskt riktigt bra.
Måste köpa tyg så jag kan sy en gardin och så måste jag måla lite lister. Men sen så är det färdigt.

Men nu är det läggdags.
God natt med er.

Typiskt

Igår så gick jag och Mindie ut till Nisses och skulle köpa lite smågrejer. Mamma kom sedan dit och vi fick skjuts hem =) Meeeeen inne på Nisses tappade jag mitt körkort..
Jaa så nu är jag utan..
Har gjort en anmälan nu. Men det tar nog ett tag innan jag får ett nytt.
Undrar om jag behöver ta en ny bild? Det skulle nog vara bra det egentligen, för det syns knappt att det är jag på kortet.

Nu ska jag beställa hem lite andra kort.
Och snart kommer Glenn hem =)

Sol

Herrejösses vilket fantastiskt väder.
Mindie sover just nu men jag ska klä på oss när hon vaknat och gå ut en sväng.
Det är så pass varmt så jag tror inte att hon blir sämre av lite frisk luft.
Mest ögon och näsa som rinner på henne. Usch jag tycker att det ser så hemskt ut när ögonen är alldeles röda och varar hela tiden..

Tänkte om jag kanske skulle baka en cheesecake. Blev så sugen när jag tittade på halvåtta hos mig i går.
Jag är rastlös samtidigt som jag också känner mig lite slö. Har städat, vikt tvätt, plockat ur diskmaskin. Skulle nog vara bra med lite sol och luft tror jag.
Måste även handla lite.
I morgon kommer Glenn hem igen, skönt! Det är skönt att ha Mindie som sällskap och visst får jag ju svar på frågor jag ställer ibland men Glenn är efterlängtad av både mig och henne.
Varje morgon har hon sagt pappa flera gånger och tittat efter honom, ska bli riktigt roligt att se hennes reaktion i morgon när han kommer hem =)

Mindie har lärt sig några nya ord nu på bara ett par veckor. Det går så sjukt fort!
Umpa = Strumpa
Tappa
Nenne = Näsa
Öda = Öga

Hon älskar att klä på sig och greja med kläder, kommer ofta med sina skor som hon vill gå i inne. Alltid två lika dana, hon går sällan med bara en. Lika med strumpor, antingen ska båda vara på eller inga alls =)
Hon vet vad hon vill lilla damen!

Ha det bra!


Förkylning

Mindie har varit riktigt knölig i natt och det rinner från både näsa och ögon.
Stackarn. Nu sover hon en stund och jag passar också på att vila. Säger upp lite försäkringar och sådant skoj. Vi betalar dubbla på Mindie, hem och allrisk. Verkar ganska onödigt tycker jag också men jag har liksom glömt.

Det är verkligen konstigt att vara hemma nu tycker jag. Hemma på helgen känns inte alls lika konstigt, inge roligt med sjuka små barn. Men jag hoppas att hon är piggare i morgon så kanske vi kan jobba och gå till dagis på torsdag.

Nu ska jag läsa lite bloggar och så tänkte jag titta på gårdagens avsnitt av Familjen Annorlunda.
Hej.