Dag 14 | 30/4 - O7

Sista April, det är helt sjukt vad tiden går fort. Nu känns det verkligen som vår också, det är underbart =)
Utgång i lördags blev det också, och faktiskt jag hade riktigt skoj. Det är inte alltid jag har det men just i lördags så blev det så och det är jag glad för =) Jag hade min nya klänning på mig, allting hade kanske med det att göra. Kvällen var nästintill perfekt, grillade innan och köttet smakade fantastiskt =)
Det ser ut som det blir grillning i dag också, Mmmums =)

Sista dagen på Hemköp i fredags också, det var skönt. Jätte skönt. Nu är det nya tag på onsdag detta ska jag klara bra, jag ska göra mitt absoluta bästa.

Tack för mig denna gång också!

Dag 13 | 26/4 - O7

SkitLiv Kärlek & Aningen bättre Playlist än igår.

Köpte en jätte fin klänning i går, jag tror nästan att jag kan utse den till det finaste plagg jag äger. Ja så är det nog.
Jag var som sagt med Malin till Borlänge i går, vi handlade verkligen mycket saker. Det var trevligt =)

I dag ska jag jobba, det var en vecka sedan sist. Men nu är jag inne på slutspurten, två dagar till ska jag stå ut på Hemköp i Marnäs sen är det slut, över och så vidare. Tack för en fin tid, eller något sådant, jag hoppas att jag inte kommer tillbaka och jag hoppas att jag får ett fast jobb någon annanstans. Någonstans där man inte behöver jobba helger, Ha!
Så här när man tänker efter så har det faktiskt varit trevligt också. Sommaren är bäst och värst på samma gång. Midsommarveckan är värst och jag är glad att jag slipper den, men om vi frågar min kära Mor så tycker hon säkert att jag kan jobba den bara för att få lite extra pengar. JA GÄRNA!

Nu verkar min Blogg ha blivit normal och den håller med mig om att den ska bli omgjord i bland. Tack För Hjälpen.
Jag funderar starkt på att ta en promenad i det fina vädret, lite tråkigt att gå själv så jag kanske ska lägga in lite ny musik i min MP3 så jag får lite sällskap. En sväng ner på stan kanske. Det är 17 grader i skuggan så det var skönt med bara t-shirt =)

Jag har totalt fastnat för Regina Spector - Samson, eller ja resten av hennes skiva också.

Som sagt fint väder och inte ska vi sitta inne hela dagen heller, eftersom jag ska jobba senare så är det lika bra att passa på nu =)
Tack och Hej!

Dag 12 | 25/4 - O7

Jaha, här har det knasat sig, det kunde ha sett bättre ut, men det har blivit något fel..
Annars, ska till Borlänge med Malin senare och nu ska jag nog duscha!
Gick upp tidigt i morse halv sju, men somnade om vid halv åtta igen, vilket var skönt!

HEJ DÅ!

Dag 11 | 19/4 - O7

Jag ska börja med det dåliga, bihåleinflammation och muskelinflammation! Men tabletter för båda delarna har jag köpt.

Och det bra, OC är slut och kommer aldrig mer tillbaka! Tack gode Gud för det. Fjärde säsongen var verkligen det värsta jag någonsin varit med om. Men det slutade bra vilket var skönt!
Men det hade inte behövts göras fler avsnitt än 4 stycker för att få in det enda bra som hänt i denna säsong. 16 avsnitt var alldeles för mycket! Mycket skit blev det.

Tack för mig!

Dag 1O | 18/4 - O7

Lyckliga Jag. Sjuk sjuk sjuk, nu vill jag bli frisk och kry och gärna på bra humör igen.
Annars har jag, varit på hälsakontroll i dag, och det gick förfånansvärt bra. Hon som testade mig tyckte att jag skulle slänga en tanke till att bli blodgivare, för rackarns vilka bra värden jag hade. Tackar!
Deklarerat har jag också sysselsatt mig med, Glenn fick hjälpa mig, inte för att det kanske var så svårt, men det kan vara svårt sä här vid första gången. Jag fick i alla fall betala tillbaka, rålös? Nepp. Endast 184 kronor tack och lov! Jag trodde det skulle bli mer, men lugna dig du kära Lina det kommer nog till nästa år ska du se..

I dag har jag även lyckats med att bränna ut en DVD-film, fast Glenn har sagt åt mig att DVD-brännaren absolut inte fungerar, nähe jaha okej, men Jag lyckades i alla fall. Tur att han har mig så han slipper köpa nu brännare, nu kan han i stället använda mig nästa gång han ska bränna en film =)

Gjort ny design också, lite sommar sådär. Gillar blomman jag hittade, förutom att den blev halv, men men så kan det vara =)
Nu ska jag lägga mig och vila en sväng.

Tack och Hej.

Dag 9 | 16/4 - O7

Ja helgen har varit skön skön. Jag älskar att sova på fredagar hur länge jag vill, jag vill göra det varje vecka, men jag får bara varannan, typiskt.
Det känns som jag har fått lite färg i helgen också, men det är säkert synvilla =) Söndagen var finemang. Bästa vädret korvgrillning och vita byxor, utsidan var toppen. Men vad var det med insidan, jo du jag kände mig som en gammal tant hela dagen, åksjuk och jävlig för det första. Mitt huvud var som i en bubbla och resten av kroppen i en annan. Lite bättre i dag nu mot kvällningen, finemang.

Camilla har gjort mig på mycket bra humör nu mot kvällningen. Det var jätte skönt, jag blev jusom sugen att ta tag i mitt liv lite grann, så i morgon tänkte jag att jag skulle ta en längre promenad eftersom jag inte kan gå/cykla till jobbet. Jag ska försöka lite i alla fall.
Jag kan ju börja med att ta mig an disken i köket, det är inte så mycket men tillräckligt för att få lite ångest. Glenn vill köpa en diskmaskin, men jag vill hellre ha en tvättmaskin, vi får se vad eller om det blir något. Jag är hur som hellst trött på att tvätta en hel dag varje gång jag ska tvätta.

I morgon blir det däckbyte och lunch vid pappsen och jobb. Onsdag Tvättdag, Hälsokontroll och bra tv-program mot slutet av dagen. =) Torsdag ska jag göra god mat för att jag för en gångs skull inte ska behöva äta själv =) Underbart.

Men nu som sagt, Diska, jag kommer var aså lycklig i morgon när jag vaknar och går in i köket och ser att någon har varit så himla snäll och diskat åt mig, endast för att jag ska bli glad och få en bra morgon. Tack Mig själv!

God natt! Kram

Dag 8 | 10/4 - O7

Tiden går fort, vilket är skönt. Vintern är dessutom här igen vilket är mindre skönt. Men det är nog sista gången skulle jag tro.
ska åka och jobba senare i dag, något jag inte ser fram emot alls, inte ens lite grann faktiskt. Två dagar stängning denna vecka, det suger satan. Blää.
Har varit sjuk hela denna helg, något jag inte förkänat egentligen. Jobbigast var det i fredags då jag jobbade nio härliga timmar :S I dag blir det också nio timmar men jag känner mig lite piggare i alla fall.
Tittade på Förortsungar i går, lite rolig film faktiskt, Glenn somnade så jag fick titta själv. Nu är jag själv igen. Det känns som det var jätte länge sen, men det är kort vecka denna vecka också. Jag är dålig på ensamhet!

Om man skulle fixa och dona lite kanske. Kanske spela en betapet. Ja det visar sig.
Tack och hej

Dag 7 | 3/4 - O7

April månad, alltså ny månad! Våren är här på riktigt nu och jag har aldrig tyckt om den så mycket som jag gör i år. Det är så det känns i alla fall, och det kommer nog bli ännu bättre när sommaren kommer.
Lång arbetsdag i dag och i går. Fast det är inte förrän nu när jag slutat jag blivit trött. Men jag ska ta och laga lite mat innan jag lägger mig till sängs =)
I morgon är det tvättdag och upp väldigt tidigt, i alla fall enligt mig, halv sju. Jag har varit med om värre. Sen i väg och jobba. Men på torsdag, då har jag sovmorgon ända till klockan fyra =) Det blir nice.

Jag och min granne har satt igång ett krig känns det som. Hann vill inte höra min musik och jag vill inte höra honoms, alltså måste vi överrösta varandra. Just nu lyssnar han på det absolut värsta för mina öron, det bara liksom kliar i hela kroppen, hårdrock, som för mig egentligen inte ens är musik utan oväsen.
- Jag skulle vara oerhört tacksam om vi kunde utrota musiken helt och hållet, Tack!
Oftas lyssnar han faktiskt på musik som jag tycker är bra, men inte i dag, Absolut inte i dag!
Grannen över oss har jag också lite problem med. Han lyssnar inte på musik jag gillar alls överhuvud taget, vi ska kanske inte kalla det för musik utan för Porrfilm. Vi har alltså inte riktigt samma smak på film. Han tittar på samma film varje gång. Samma tjej alltså som hörs Varje gång. Käre granne sluta titta på filmen, köp en ny och sänk volymen, jag behöver sova på kvällarna och nätterna, Tack!

Nu hade jag tydligen viktigare saker för mig.
Tack och Hej!