Förbannad var ordet

känslan och allt. Fan vad arg jag blir, verkligen i hela kroppen. Det känns som det var droppen för den här dagen, veckan, månaden och året. Jag vet att jag kan ordna det lätt men det ska då fan alltid kronglas. Hela jävla tiden ska det kronglas och fixas till för att det ska bli perfekt, kan det aldrig vara perfekt på en gång liksom och så kan vi bara strunta i att krongla. Men nej då hela dagen ska kännas som om den är förstörd för en liten fjuttig grej.

Jag ska fixa i mig lite mat så ska jag väl åka ner till jobbet och kolla om det kan ordnas annrs vet jag inte vart jag tar vägen. Jag stört vägrar, stretar emot med hela kroppen och säger stopp, nu får det för helvete vara slut.
Jag vill bort härifrån. Tänka på något annat.

Sådär nu har jag fått avreagera mig lite. Tack!

Andra saker kanske tar ett tag att ordnas upp men allt kommer att bli bra det vet jag, innerst inne vet jag att det kommer bli jätte bra, men just nu kommer jag vara depprimerad eller nere eller på dåligt humör. Det är bara så det är acceptera så blir allt bra!
Tack mig själv nu blev jag helt plötsligt på bättre humör. Så nu ska jag ta mig något att äta och sedan kila ner till jobbet!

Hej Svejs.

Here we go again

eftermiddags vecka igen. Tiden går sjukt fort tycker jag.
Fint väder är det också, men det känns att det börjar ta slut på sommaren, det är mycket kallare nu på dagarna, inte kallt men kyligare. Jag vill ha värme och tid för värme. Det ska bli så underbart, det är helt sjukt vad jag längtar =) Strosa runt i bikini hela dagarna utan att bry sig om någonting annat.. Oooooh. GE mig November.

Skulle väl egentligenbehöva fixa med endel saker nu, som vanligt, men just nu orkar jag inte. Verkligen inte. Jag tänker skjuta upp det, jag har bestämt mig för att jag ska skjuta upp det. En stund i alla fall.
Det är väl så de flesta gör antar jag, skjuter upp och tar tag i det i sista sekund. Det låter som när man gick i skolan. Det låter inte så frestande enligt mig, Nej tack inte på några år.

Jag har då åtminstonde ringt mvc, grattis grattis Lina, det brukar det ju också dras ut på. Men det är klart jag måste sätta alarm på telefonen så jag inte glömmer. Det vore också typiskt. Typiskt mig.

Nu är tiden inne. Fixar tiden. Hade Fint, Kram.

Seg-, Mys-dag

fast egentligen skulle jag hinna med massor. I bland är det så skönt att inte göra någonting, bara såsa. Jag har jo för sig tvättat och bytt sängkläder och duschat med det är fan inte mer. Jag ska jobba i morgon också så jag orkar inte göra så mycket faktiskt. Men det är bara med lite extra tid och pengar. Strålande fantastiskt.

Tog mig en fika med Eve, Mimmi och lilla Faline i går. Det var skoj, tiden går fort och det är tyvärr långt mellan vi ses men det var verkligen skoj att träffa dom. Faline är helt sjuk söt dessutom, jag ljuger om jag säger att jag inte blir lite sugen. Om jag visste att alla mina barn skulle bli som henne så skulle man ju kunna skaffa hur många som hellst, haha. Ur söt. Jag tänkte att jag kanske skulle smuggla med henne hem i väskan men jag upptäckte att hon inte fick plats och dessutom så skulle nog någon märka att hon var borta, Mimmi tillexempel =) Så det är nog lika bra att jag väntar på mina egna.

Varför är det så oerhört tråkigt att vika tvätt? Varför? Varför? Varför? Att den inte kan vika sig själv. Jag orkar verkligen inte men jag ska alldeles strax, insamlar lite energi bara =)
Egentligen skulle jag väl ha lagat mat också men det ser inte så ljust ut på den fronten. Jag få nog vänta med det tills i morgon, jag har ätit lite keso och en avokado halva med skagenröra. Det var mycket gott, rekomenderas!
Jag undarar jag om jag kommer att klara av att pallra mig upp i morgon klockan 04.20. Det är lite kämpigt att tänka tanken till och med. Jag har ju gjort det fem dagar i rad nu och det känns lite för tidigt att göra det på en lördag, men jag ska göra det. jag ska kämpa, ritkigt ordentligt. Men jag slutar nog vid nio eller tio då så jag kan ju sova en timme eller nått när jag kommer hem. Till kvällen ska vi på kräftskiva vid pappa. Jag minns nästan inte hur dom smakar, men sist jag smakade så var det riktigt äckligt tycker jag, men jag hoppas dom smakar bättre i morgon.

Glenn har kommit på att han vill lyssna på Nikola Sarcevic, så jag har väl blivit helt besatt igen, haha. Det går inte att sluta helt enkelt. Helt otroligt skön. Jag ska ladda in skivan på min mobil så kan jag stå och lyssna på den i morgon när jag jobbar så slippar jag P3 och P4. Jag blir helt knäpp på det, och det värsta är verkligen klartext klockan 18.00, huhu. Det är riktigt illa och efter det kommer finska nyheter, japp ännu bättre. Sen har vi middag på jobbet och resten av kvällen är det sport. Tack radio dalarna. Ni förstör mitt liv.

Nu ska tvätten förstöra lite =) sen är det natti natti! I min ensamhet. Glenn skulle ute och gick för en timma sedan. Jag hoppas att han inte kommer hem alldeles för sent och ska hålla på och stimma och greja för då vet jag en som kommer bli tokig och det är inte grannen ovanför =)

Dessutom så vill jag gratta en helt underbar vän som fyller hela 20 år i dag, Grattis Sara Frank. Massor av grattis kramar skickas till Staterna där du just nu råkar befinna dig. Ha en fortsatt bra dag. Puss och Kram

Tack och God Natt.

Herre Gud

vad ska jag ta mig till? Jag funderar jag, om jag gör någon nytta över huvudtagen. Slå mig baklänges eller gör vad tusan du vill. Jag tror jag kommit in i en liter period de allra flesta gör när det fyller 40, dessvärre är jag endast 20, tjugo år och har redan kommit in i någon slags kris. Ja det måste det vara. Vad skulle detta annars föreställa? Hallå? Har jag blivit knäpp eller är det helt normalt? Jag fattar då ingenting. Jag har vekligen hamnat i någon konstig tid, det är som om min kropp håller på att bestämma sig för om jag ska bli lite äldre nu kanske. Kanske börja ta tag i saker som jag inte tagit tag i förut. Hitta på vuxna saker, jag vet faktiskt inte, men något har hänt i alla fall. Något lurt är det minsan. Frågan är bara; VAD?

Ja vem ska veta egentligen.
Jag vet att jag ska diska, duscha, boka tvättid tills på torsdag, laga mat, kanske se en bra skön film och ett åste är att lägga mig tidigt i kväll (för att i morse visste jag varken vad jag hette, vart jag var eller hur jag såg ut när jag gick upp). Jag såg nog ut som om någon precis hade grävt upp mig i morse när jag kom till jobbet, och det var väl egentligen så det kändes också, eller ja det vet jag väl kanske inte hur det känns men det, måste kännas ungefär så där. Mitt i skönhetssömnen ska man alltid knalla upp. En timme extra på morgonen skulle inte alls vara fel =)

Nu ska jag fixa med mina sysslor så kanske jag förtjänar en film =)
Kram Och Hej

Värme


Sommaren verkar visst ha kommit, men den riktigt varma värmen ska ta tag i oss i höst älskling, vi ska njuta och bara ha det bra. Vi ska se allt det vackra jag en gång upplevt förut med min vän Sara. Men nu ska jag visa dig. Alldeles själva i tre veckor ska vi bara strosa omkring och bara ha det underbart. Bara du och jag!

Nu ska jag gå och jobba in pengar till.... massor med saker jag behöver =)

Puss och Hej