Skrivkramp

Ja jag kan ju inte påstå att jag har varit så effektiv i mitt skrivande här på ett tag. Vem vet jag kanske har haft fullt upp ändå.. =)
I dag är det julafton i alla fall, allt är klart, paketen är köpta och inslagna. Kläderna är klara för att sätta på sig, jag ska bara duscha och göra i ordning mig. Försöka få upp Glenn ur sängen också då, men det brukar gå bra =)
När vi är klara ska vi börja med att åka till Mamma och Peter och fira med hela släkten där, sedan åker vi till Pappa och Linda och blir där ett par timmar med släkt nummer två, nummer tre träffar vi sedan hos Glenns föräldar som blir slutstation innan vi åker hem. Och mat blir det på alla ställen, så jag är inte det minsta rädd för att vi kommer vara hungriga =)

Så nu ska jag hoppa in i duschen.
Ha en riktigt God Jul! Kram

Stjärnfall

I dag har jag sett fyra stjärnfall, på vägen till smedjebacken såg jag tre och ett på vägen hem. Kan det betyda någonting? Fyra stycken är väl ändå ganska många på så kort väg? Eller?
Tyvärr önskade jag mig ingenting någon utav gångerna, jag blev mest paff att det hände en gång och sedan en gång till. Lustigt tycker jag.
Annars har jag varit hemma hos Jennie och Sara i dag, Rebecka var också med, och vi lagade god mat och tittade på film, mysigt faktiskt. Plus en sväng till Smedjebacken. Lyckad? Vet ej, jag var rätt trött.. Så nu ska jag mysa ner mig i en förhoppningsvis ganska varm säng, jag ska nog helgardera mig med pyjamas för säkerhetsskull.


God Natt.

Hallelujah

Ja det var så Amanda sjöng i fredags, jag tar upp det som så många andra. Jag gråter inte men jag ryser, i hela kroppen.
Hallelujah säger jag även för att det börjar hända lite grejer nu faktiskt, i morgon ska jag göra en Gastroskopi, jag man kanske inte ska känna sig lycklig för det, men jag är lite glad för att det går frammåt nu i alla fall. Jag bör även få en ultraljuds undersökning inom kort också.
Så jag "hoppas" att dom hittar någonting så att jag kanske kan få bli bra in min mage snart. Känna lyckan ett tag i alla fall. Vara glad och trevlig, och se possetivt på framtiden.

Annars händer väl inte så jätte mycket, jag har köpt nästan alla min julklappar, och dom tre jag inte köpt är det bara en jag inte vet vad jag ska köpa. Rätt bra gjort av mig tycker jag faktiskt =) Jag känner mig inte det minsta stressad med andra ord =)

Sara lurade på mig att köpa något som skulle göra att det luktade gott hemma, och det gör det verkligen nu. En liten påse som gör att det luktar gott i hela lägenheten, nästan i alla fall =)
Mmmmm.

Jag funderar på om jag ska våga mig ut på vägarna och köra upp till Borlänge kanske. Köpa Glenns julklapp och hälsa på Eve en sväng. Fast jag är grymt trött, jag ska testa med en dusch så kanske jag orkar efter den =)

Hade så bra. Kram

Här kommer bilder

image7
Vattenfall


image8
Se här vad vågorna tagit upp


image9
Sunset


image10
Similan Island


image11
Mjöliga fötter


image12
Lina & Glenn


image13
Nice

Detfick bli det sista bilden nu, för nu ska vi åka till Kupolen en sväng och se om vi kan hitta några julklappar kanske =)
Ha en bra dag. Kram.