Det är nu ångesten börjar komma

ni vet, när det nästan bara är timmar kvar tills man börjar jobba. Huhu. Jag vill inte! Men det kommer säkert inte vara lika jobbigt när man väl är där. Det går nog hoppas jag =)

Veckan har annars varit lugn. Åkte till Göteborg i måndags med Glenn och hans kompis och flickvän. Vi träffade Sara och gick på stan medans dom var på Liseberg i regnet. Inget lockande. Det var kallt ändå tyckte jag. Köpte mig i alla fall en ny telefon, några linnen och ett par jeans. Helt Ok =)

Annars sitter jag mest och drömmer mig bort på apollo.se =) Solen verkar skina på varenda bild de tagit och lagt ut där. En aning sugen. Nej inte en aning, en massa sugen. Jag har nästan glömt hur det känns när solen värmer riktigt ordentligt. När man ligger i skuggan och fortfarande svettas. Jag vill känna känslan när man springer ner i havet, genom det kok heta sanden till det något svalare vattnet. Jag vill känna när man flyter! Jag vill känna allt, hela känslan av att göra vad man vill, ta det lugnt och bara vila (utan att vara sjuk). Att man får bestämma helt själv hur man vill. Det skulle vara underbart.

En dag är det min tur, och det ska inte behöva dröja allt för länge tills dess, det ska jag lova mig själv.

Annars mår jag bättre och bättre för varje dag som går i min mage. Det känns jätte skönt, jag längtar bara till en pizza faktiskt =) haha. En hamburgare skulle också funka =) Men det känns att det är nog så att tiden snart är inne för det också. Om jag inte är allergisk vill säga. Men jag håller mina tummar för det bästa!

Nu måste jag gå och kamma mi, annars blir det knas.
Hade Fint, Kram.

Glada nyheter

japp faktiskt, idag känns det bättre. Det går inte att beskriva hur glad jag verkligen är. Jag kan jo för sig inte äta så mycket mat och så mycket konstig mat och helst inga kryddor, mjölk- eller mjölprodukter men jag är glad ändå, för jag mår mycket bättre! Jag har fått tillbaka min LIVSGLÄDJE =)
Helt underbart, kanske kan jag leva en vecka av min semester som vanligt, kanske. Jag hoppas verkligen. Jag är antagligen laktosallergiker, men det kan jag väl leva med, det skönaste just nu vore faktiskt om jag bara blev bra =) För det finns HUNDRA saker jag verkligen vill mumsa i mig, NU!

Annars har det inte hänt så mycket, förutom att Glenn har blivit sjuk i stället, så det är ju lite tråkigt. Jag får ju fortfarande helst inte göra så mycket förutom att ligga och ta det lugnt. Men nu har jag ju någon att ta det lugnt med i alla fall. Glenn var ju trotts allt rätt trött på att inte göra någonting.

Nu ska jag kika lite på tv. Hade Fint!

Soliga dagar

seglar förbi, medans jag. Får se, vad heter det? Ligger inne och tittar på film! Klaga inte Lina, filmen var ju faktiskt bra. =) Ja jo okej, jag ger mig.
Annars då, har jag inte gjort någonting, tittat på tv, tittat på regnet som faktiskt har försvunnit och molnen också, och fram tittar solen, det var ju inte alls helt fel. Jag ska försöka ta mig ut och känna lite på den. Det ser ut som att den värmer en del.

En glass skulle nog inte sitta helt fel, och om jag inte minns helt fel så ska det nog finnas någon i frysen som jag kan äta. Kanske..

Nej men om man skulle ta och sätta sig själv i lite sysselsättning kanske? En till film kanske, eller solen. Jag har inte riktigt bestämt mig, eller får se nu, min mage har inte riktigt bestämt sig hur den vill ha det. Tack för att du finns men.. Jag skulle klara mig bättre utan dig!

Tack och Hej.

Åland, Semester, m.m.

Som sagt så har det blivit en liten Ålands kryssning. Den var väldigt trevlig hela tiden faktiskt. Inte för mycket av någonting och det var ganska skönt det också, och bra kanske. Efter en veckas ont i magen och mycket illa mående så kanske det inte skulle passa så bra med en bakfylla eller liknande. Det blev därför inte ens mycket av den stora goda Buffen. Det sög mest faktiskt.
Ayanda var nog den som blev mest nöjd av resan i alla fall. Hon fick lyssna på Byz - Karatefylla högt hela vägen ner till Stockholm i bussen och resen av kryssningen var Glenn hennes egna lilla hjälte.

Väl hemma blev min kära mage knappast bättre så jag kände att nu måste jag nog ta itu med det hela, och det var nog tur det. Magkatarr var det visst och det var väl inte så nice. Men jag fick ju i alla fall veta vad det var och vad jag ska göra åt det. Så i väntans tider på att det ska bli bättre.
Jag kan säga så mycket som så att det är ingenting att rekomendera, så känner du dig lite stressad eller tycker att du äter dåligt så tycker jag nog att du kanske ska ändra på dina vanor för det är verkligen inte värt det!
Magen är uppsvullen och när jag gör minsta lilla ansträngande eller stressar till lite så sticker det som knivar i hela magen.

Bara så ni vet alltså. Så att alla bara kan skänka en liten tanke eller två till mig =) Haha. Nej då det kanske inte var riktigt så jag menade =)

Annars har jag ju då semester och tar det bara lugnt. Rätt skönt det i alla fall.
Nu ska jag kila och syssla med lite annat. Tack och Hej.

O7 O7 O7

Det sägs att det skulle hänt något speciellt i dag, men inte vad jag har märkt. Ingen som har bombat på någon tunnelbana. Ingen som har gjort något annat farligt. Gun (Glenns mamma) har fyllt och vi har käkat tårta, deras grannar hade gift sig, antar vi, och det kan väl vara speciellt, men jag vet inte riktigt. Jag hade egentligen inte ens tänkt något speciellt. SÅ, Skit samma.

Förövrigt så har jag även klippt mig, och då menar jag inte toppat, eller stått framför spegeln och klippa lite som det brukar vara. Nej jag har faktiskt tagit tag i mitt hårs lidande och gått till en nybliven frisör. Hon klippte bort cirka en och en halv decimeter, jag fattar inte själv 15 centimeter, det är ganska mycket. Men jag har inte haft tjockare hår än så här, det känns jätte bra =)

Jag har även börjat på min tre veckor långa semester, och jag känner mig faktiskt lite rädd om jag ska vara ärlig, det har ju bara gått en dag sedan jag slutade jobba så än känns det väl inte så konstigt men det kommer nog att göra det sen, om en vecka eller om några dagar bara kanske. Vad ska man göra när man ska vara ledig så länge?

Vi ska börja med att åka till Åland i morgon ledan i alla fall. Jag, Glenn, Pappa, Linda, Ayanda och Jack. En lugn resa alltså, men det ska bli trevligt. Då kan man ju i alla fall säga till dom på jobbet att man har gjort någonting på sin semester.

Live Earth-gala. Earth är också ett grymt svårt ord för mig att uttala. Rth är verkligen skit svårt att få till, det låter som Glenn säger en blandning av ett f och ett s, jag förstår inte hur dom kan få till det så bra, när jag ska säga det låter det bara som ett jobbigt läspande. Jävligt irriterande tycker jag! Jag borde nog ta tag i min engelska och lära mig ett och annat som jag inte kunde, eller ville, eller orkade lära mig i skolan. Det kan ju vara bra att ha. Kanske!?

Nu tycker Glenn att jag skriver för mycket, han förstår egentligen inte alls varför jag ska sitta och skriva massa onödigheter över-huvud-taget, men på något sätt så känns det bra faktiskt. Jag skriver nog mest onödigheter också faktiskt, men det är en skön känsla i bland tycker jag.
Men det är nog läggdags nu för att det blir rätt så tidigt i morgon och vi har inte packat ännu. Eftersom jag känner mig själv så vet jag ju hur det blir när jag ska packa, så det är nog dags att ta tag i det.

Så god natt. Kram