Dag 6 | 26/3 - O7

Livet leker, våren är här och det känns underbart!
Köpte nya skor/sandaler, vad man nu vill kalla dom, i lördags, väldigt fina. Jätte fina lyktor köpte vi också till både sovrummet och vardagsrummet. Men det behövs fler saker, så jag åker till Västerås i morgon, fika med Becka och senare en sväng på Ikea.
Idag kommer Malin upp och sysselsätter mig en sväng, måste fixa massa saker på stan. Jag har fått lov att skriva en lista för att komma i håg allt. Måste handla mat senare också. Jag gillar inte saker man måste göra, det känns inge roligt.
Men det är okej, livet leker ju som sagt, nog för att det kanske inte kändes så hela helgen, men det blir bättre. Mina eksem är dom västa kan jag säga, min hals blöder just nu. Inte mycket men lite grann. Ska bland annat köpa salva till den nere på stan.

Men just nu känner jag mig verkligen osysselsatt, det liksom kliar lite i benen och armarna. Men det börjar kurra lite i magen faktiskt så jag ska väl hitta på något att äta snart!

Hade fint, Tack och Hej

Dag 5 | 22/3 - 07

Torsdag är den bästa dagen och lite av den sämsta. Men den här tidpunkten känns torsdagen endast bra =) Framåt halv fyra kommer det kännas piss. Men det är okej jag börjar bli van. Men jag hatar att vara ensam. Jag vill inte.

Helgen då, barnvakt på sätt och vis =) 12 och 14 tror jag dom är. Blir nog fint, vi måste bara komma på massa saker för att sysselsätta dom =)

Funderar på att ta en dusch kanske, jag städade hela lägenheten i går, tvättade alla kläder samtidigt som jag besiktade bil och var och åt lunch med pappa på stan. Bilen gick igenom besiktning =) Jag kan verkligen inte förklara med ord hur glad jag blev =) Ungefär så glad som jag var när jag fick körkort. Typ när det omöjliga händer, så kändes det, tack gud för att du tror på mig! Fikade med Malin och Sandra på stan också, sen följde dom med mig hem en sväng =) När dom åkte, så åkte jag och handlade endel mat. Jag var verkligen sysselsatt hela dagen, det var väldigt skönt.

Nej som sagt en dusch skulle sitta fint.
Tack och Hej!

Dag 4 (after work) | 19/3 - 07

Trött och utmattad kort sagt. Det är så det alltid är på måndagar. Jag tror att det inte har varit någon bra dag alls för Ludvikaborna i dag, klagat och varit irriterade. Kan det bero på snön kanske? Jag undrar ja. kanske skulle man lyfta luren och ringa runt och fråga vad som är det egentliga problemet?

Jag känner verkligen för att göra något oväntat, något som jag inte skulle kunna göra kanske, eller jag vet inte. Vad som hellst egentligen, bara det förändrar tillvaron lite grann. Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra eller fixa. Byta stil kanske? Alldeles för tråkigt känns det som, kommer ändå bara byta tillbaka... Jag ska fundera över det får se vad som händer. Något som skulle göra mig lite lyckligare för stunden var om jag kunde få gå ut och häll hett vatten på gräsmattan och parkeringen så att snön försvann..

Jag skulle helt seriöst kunna leva på ölkorv. Det är hur gott som hellst, den jag äter nu är helt perfekt, fast den börjar ta slut vilket känns lite jobbigt. Det känns lite desperat att åka och köpa en ny =)

Om man skulle sätta sig i soffan och slå på tv:en en sväng kanske.
Hade fint. Hej då.

Dag 4 | 19/3 - 07

Våren känns över för ett tag nu. Massor med snö ligger på gatorna. Det känns inte bra, i lördags var allt nästintill bort, men nu är allt tillbaka. Skit Liv!!!
Efter en ganska händelserik helg så ska jag i alla fall börja göra mig i ordning och antagligen inte gå till jobbet på grund av denna skit snö som skulle göra mig piss blöt om benen och fötterna!

Tack och hej!

Dag 3 | 12/3 - 07

MåndagMåndagMåndag.
Ny dag och ny vecka. Våren är här, och solen har kikat fram ett par gånger i dag. Den gör mig lite lycklig. Jag känner värmen i luften så nu är det verkligen dax att ta bort vinterklädseln.
Fram med vår/sommar skor och vita jeans. De vita jeans har jag jo för sig använt i vinter också, men nu är det på riktigt. Jag ska snart kila ner på stan och hämta ett paket, jag vet att det är en klänning där i men det andra minns jag inte. Men det blir en överaskning, kanske =)

Ibland känner jag bara hur mycket jag absolut inte vill diska, hela kroppen stretar emot, vägrar gå in i köket och se disken. Ibland alltså. Och ibland är bland annat i dag. Jag vill INTE. Och väntar jag tills senare har det säkert bara blivit mer. och så blir det mer och mer och mer. Varför kan det inte diska sig själv? Jag har ju lagt diskborsten och diskmedlet precis brevis, det kan väl inte vara för mycket begärt, eller? Tydligen.

Jobbet i dag då, 4 timmars arbete helt i onödan kan man säga.. Jaja det är väl kanske inte jag som förlorar på det i alla fall, jag fick två friska promenader och betalt för det =)

Nu kommer hannah och våldgästar mig.
Tack och Hej

Dag 2 | 6/3 - 07

Det blev i alla fall en dag två här.
Såg Blood Diamond i söndags, den var hemsk eller vidrig. Jag blev vrång och elak hela dagen efter det kändes det som. Nere i alla fall. Den filmen ska jag aldrig se igen det är en sak som är säker..

Annars då. Är hemma ensam vilket betyder att min man är ute på jobb. Lugnt är det men inte skönt. Ensamt förklarar rätt bra hur jag känner. Men jag står emot och kämpar.
Tvättat hela dagen eller i alla fall till två. Jag är så lycklig att tvättstugan bara ligger en trappa ner och att det går fort att göra det man ska.
Resten av veckan ska jag leka arbetskvinna och jag ska försöka göra det så bra jag kan så att alla blir nöjda =)
Jag gjorde det bra förra månaden och den belöningen kommer den tjugotredje, lucky me!

Idag klarade jag det inte längre, jag kände i hela kroppen att jag var tvungen att ladda ner nästa avsnitt av OC och nästa och nästa. Jag fattar inte. Vad tusan har dom gjort med hela serien, den är helt förstörd. Jag blir knäpp av att se det, men jag är tvungen. Lägga in ett avsnitt när Ryan och Taylor endast drömmer bara för att få ett visst antal program, Jag blir helknäpp. Sista säsongen annars ska jag skriva hotbrav och bomhota dom om dom inte lägger ner serien. INGEN kan ju tycka att det är bra. Inte om man har sett ettan och tvåan.

Mycket klagomål blir det. Men jag har kommit på att det är ju egentligen det alla läser, är det inte så? Vem lyssnar när man kommer med något possetivt, jo ja kanske men inte som när man kommer med något negativt. Så tror jag det är i alla fall..

Jag måste erkänna att när jag väl kommer i gång så blir det några rader. Men jag har svårt med slutet, det blir alltid dåligt. Visst är säkert innehållet också det, men bättre än slutet blir det i alla fall alltid. Så i dag räcker det nog med
Hej då!