Dessutom

Har jag blivit helt knäpp. Eller ja kanske mer än vanligt, detta är i alla fall inte likt mig.
 Jag brukar annars inte släng sopor i frysen, nej det är sant det brukar jag inte, men nu hör det till vanligheterna att jag öppnar frysen och ska lägga in dom.
 Inte brukade jag heller sätta på spisen och sätta på en kastrull med vatten och sedan glömma bort det och komma på det när allt vatten är slut? Hallå detta är inte likt mig och det borde inte få fortsätta så här.


Två saker sm jag kom på förtillfället, kanske kommer mer. Förhoppningsvis inte enligt mig.
Nu ska här duschas.

God morgon.

Tisdag och dag två denna vecka, jag måste dessutom påminna om att det bara är tre dagar kvar. 3 TRE THREE DAYS. Det känns helt underbart.
Jag har skrivit en lista på allt vi ska ha med oss men har inte packat någonting än, haha. Typiskt mig, jag kommer säkert att glömma någonting =) Haha nej då inte så illa kanske.

Jag har sovigt helt otroligt skönt i natt, som en prinsessa. Hela natten dessutom, vaknade klockan nio och kände mig fortfarande lite trött, men jag gick upp i alla fall. Det känns så jobbigt att sova bort hela dagen när jag ska jobba eftermiddag sen..

Nu ska jag gå in och ta en välbehövlig dusch och sedan hade jag tänkt att jag skulle åka ner på stan och kika om det är någonting som fattas som jag behöver, säkert hittar jag något, kanske inget nödvändigt som jag ska ha med mig men minst en kasse får jag nog med mig hem i alla fall =)

Ha en bra dag. Kram

Fem dagar kvar

till Thailand =) OOooooh vad jag längtar,
men nu är det så kort tid kvar så nu är det bara en skön känsla av längtan =) Haha

Snart kommer Glenn hem efter att ha varit borta en vecka. Skönt.
Jag ska diska och greja lite först.

Glömde dessutom helt av att ställa om klockan i går kväll när jag gick och la mig.
Det var rätt skoj när jag gick upp klockan halv nio trodde jag men den var bara
halv åtta, haha. Säkerligen inte den enda som misstog sig i dag. Men det har varit
så många som har påminnt mig. Strunt samma.. Jag är van med att minnet sviker =)


image6
MMmmmm =)

Ha en bra dag. Kram och Hej

I Love My Mama

Hon är så förstående när jag är arg eller irreterad eller har ont!
Tack till henne!

<3


Förbannade magproblem.

Så många frågor som jag ställer mig!
- Vad gör jag för fel? Det är verkligen den fråga som etsar sig fast i huvudet på mig!
- Är det inte magkatarr? Jag ger upp hoppet ibland om att det kanske är något annat. Jag vet inte om jag hoppas på att det är något annat men jag vet inte, kanske, kanske inte. Någon har fel!
- Varför drabbar detta just mig? Jävla fjantfråga, men seriöst jag börjar fan bli trött nu alltså, jag känner mig nästan utvald av Gud eller någon annan jag vet inte.

Nu ska jag lägga mig i min säng försöka göra mig själv bättre, tycka en aning synd om mig själv, för att sedan försöka vara på benen till halv två då jag ska börja jobba.

Ha en bra dag!

Tredje dagen i Rad!

Tro det eller ej, jag är rätt stolt över mig själv faktiskt och jag vet en till som också är det, eller hon borde vara det i alla fall. Sara Frank, ho klagar alltid hon skriver ett litet inlägg till mina komentarer där det oftast har stått; UPPDATERA FÖR FAAAAAAN!
Se Sara det sätter sina spår.Lika med stackars lilla Mias ögonbryn. Sara måste ha några slaggs superkrafter =)

Precis som de människor i Heros, jag har börjat titta på serien i dag och hunnit med att se hela 6 avsnitt, haha. Enligt mig så händer det väl inte så mycket varje avsnitt så jag måste liksom titta vidare och vidare och vidare för att jag vill få en slags sammanhållning i det hela. Men det blir faktiskt bättre och bättre för varje avsnitt =)

I dag fyller min käre sambo år, 23 år och han bör väl känna sig ganska gammal nu eller hur =) haha nej då. Han får dessvärre inte sällskap utav den bästa han vet, vilken är mig såklart för er som inte förstod det, utan han får umgås med sin jobbar kompis. Jag försöker i alla fall sända mycket kärlek över telefonen till honom =) Vi ses på söndag i alla fall, och då lär väl jag ha gått under av längtan..

Anyway, så var jag hemma i dag också, knallade upp vid tjugo över fyra för att känna efter, och eftersom jag är hemma så kan man ju anta hur det kändes..
Men jag funderar faktiskt på om hur det skulle vara att få lite frisk luft, tänkte att jag kanske skulle ta mig en liten promenix =) Jaaaa, hahah inte likt mig alls men det kan ju vara skönt att få lite luft åtminstonde =)

Vem vet det kanske kommer en uppdatering senare eller kanske i morgon.
Hade Fint!

Dagens lista

Eftersom jag inte orkat göra så mycket de här dagarna så har jag tyvärr hunnit samlat på mig en hel del att göra. Diska tillexempel. Jag känner att jag skulle behöva hem-hjälp =)
Tvättid är det också bokat från två i dag. Två timmar förbereda mig på alltså, den förberedningen kommer mest att vara psykisk. Åh gud jag orkar inte!
Laga mat står också på dagens att-göra-lista. För er som tycker om att laga mat så låter detta säkert super enkelt men för mig som hatar det så är det inte lika skoj. Men jag måste, eftersom i mitt nya liv så måste jag äta var fjärde timme :) jag tycker ju i alla fall om mat. Jo för sig inte min egen, men eftersom jag är ensam denna vecka så har jag ju inget val. =)
Duscha är även det en syssla jag ska hinna med, en ganska så självklar grej egentligen så jag skulle väl inte ens behöva skriva den men jag gör det ändå =)
Jag ska försöka ta mig till jobbet i morgon också. Jag känner att jag 1. inte har någon lust att ligga hemma längre 2. inte har råd att vara hemma längre och 3. jag blir tusan mer stressad av att vara hema än att gå och jobba känns det som. Jag får ju vara ledig snart igen ändå =)


image1

Underbara Underbara
Thailand =)

Dagens sysslor startar NU!

Fem Jävla Cider!

Och aldrig med alkohol. Och det är bara så här det, skit i från - Är du med barn? Skit även i frågan - Varför dricker du inte? Eller - Hur länge tror du att du kommer att stå ut utan att dricka?
Jag har för helvete inget jävla val eller hur? Allt handlar om min mage inte om resten runt omkring den utan om det, magsäcken som rent utav hatar mig! Och alkohol!
Jag har accepterat att jag inte kan dricka alkohol och det är fan inte synd om mig att jag inte kan dricka det. Jag tycker inte synd om mig själv för att jag inte kan bli full längre. Och då ska ingen annan behöva göra det heller.

Från och med nu ska jag försöka hitta andra saker i mitt liv som kan vara värda att leva för, inte för att jag kände så om alkohol förut, men ändå. Jag måste ju göra någonting, jag kan liksom inte ligga hemma och tycka synd om mig själv varje helg när alla andra går ut. Den enda dag som faktiskt känns jobbig att jag inte kan dricka på är juldagen. Den känns verkligen som en dag jag hade velat ta några cider, men jag klarar mig. Jag vill inte få magsår! Det räcker med magkatarr, igen.

Någon som har lust att starta syjunta kanske? Jag är egentligen öppen för förslag.

Nu ska vi se vad magen kan tänka sig att stoppa i sig då, och vad jag har ork att laga. Phusst...
Ha en bra dag!