Till Caisa

Hur jag skulle sytt ett kuddfodral.Caisa ringde i går och hörde om jag visste hur man skulle göra, och klart jag visste. Eller jag kunde åtminstonde försöka. Jag gjorde allt i word, och skickade över via mail vilket inte var bra, så jag visste inte hur jag skulle göra för att få med alla fina bilder, så jag lägger ut det här så länge.. =)

Vart tar tiden vägen?

Vi är redan en vecka in i augusti och jag har snart jobbat tre vekor efter min två veckor långa semester. Jag tycker jo för sig att det är skönt att tiden går fort nu, men det känns ändå lite knasigt att sommaren känns som om den är slut.. 6 augusti, om en månad fyller mina systrar år, 6 och 14 år, ja alltså vart tar tiden vägen? Jag har inte köpt något ännu, har tyckt att det ändå är rätt lång tid kvar, men det är det verkligen inte. Jag har i alla fall lite hum över vad jag ska skaffa för något till dom. Ayanda har precis tagit hål i öronen, vilket hon självklart också är mycket stolt över, så klart. Den ungen är makalöst, inte en min rörde hon när dom tog hålen.. Jag som mindes mig själv gå rödgråten i från tanten som hade skjutit mig i öronen. Kanske är dom mer tåliga ungarna nu för tiden =)

Om två månader exakt i dag kommer även en till mycket spännande dag vara, jag och Glenn ska åka för att besöka Sara, känns så långt tills dess men det kommer gå fort, var och varannan helg är uppbokad tills dess så det ska nog inte vara några problem att få tiden att gå.
Nu till helgen står det bröllop i kalendern, nästa är det kräftfiske + Joe Labero (vet inte om jag ska fiska, men det står i alla fall med) Helgen efter det ska vi hjälpa Glenns farmor och farfar och flytta, sedan har vi en helg fri. En helg av fem =)


Nu ska jag sova en sista natt i min ensamhet =)