Ego

Jag har tillbringat nästan hela kvällen åt LINA-TIME. Först tänkte jag vara en social människa, sen kom jag på att jag inte orkade och att soffan var to nice, så jag bestämde mig för att... Ta mig en varm och lång dusch, fuska mig brun och sedan ligga, sitta, stå och gå i soffan resten utav kvällen. Tyvärr så gick det inte så bra med fuskeriet, jag hade fått en sprayflaska med brun-utan-sol utav Eve som jag hade tänkt att testa, den hade gått ut i datum men dom trodde inte det skulle vara något fel på den... Men jag tvivlar alltså, det som kom ut var inte så trevligt, brun-grått och verkligen fläckigt som vill fästa sig i hyn på momangen, så jag tog bort det och tog min andra. Jag ska se om Glenn kanske kan hjälpa mig sen. Kanske går bättre då..

Nu har jag även tagit kort på soffan som jag hade tänkt att visa, mest för att skryta över att den är så underbar, men även skryta över att jag satt ihop den alldeles själv =)

image36


image37
Divanen, som har blivit "min plats"


Nu är det tack och god natt. HADE SKIT.

Tur i Otur

Kan man ha det, eller heter det något annat? Lite tur kanske jag har ändå, vi fick våran nya soffa i torsdags, hur jävla nice som helst. Stor som ett hus.
Köpte en ny dator i går också, kom hem strax efter sex, satt i gång den och så svart bild med texten, Windows Error. Vad i helvete? Kollar i instruktionsboken, står inte särskilt mycket, men vi testar det som står. Datorn hänger sig, vi startar om och testar igen. Men nej samma sak hela tiden. Så jag ringer support och det enda jag kan göra är att lämna tillbaka den. Hmm ja skoj, dom öppnar inte förrän på måndag klockan 14, och när var det jag började jobba på måndag??? Jo klockan TVÅ! Fan..

Ja så kan det gå.

Phuu...

Nu är allt färdigstädat. Jag drog ut alla täcken och kuddar på balkongen på förmiddagen och även alla mattor. Jag började damma och plocka lite medans Glenn diskade. Sen när jag kommer in i köket säger han att han tänkte dra fram spisen och göra rent bakom den.. Suck kände jag men okej det är nog bra att få det gjort. Så vi gör rent hela spisen, hela fläkten och överallt runt om och bakom spisen. Medans Glenn sedan lagade super god kycklinggryta dammsuger jag hela lägenheten. Sedan äter vi och jag läser igenom bröllopstidningen. Bloggar en sväng för att få vila lite från städningen. Men nu är jag i alla fall klar efter att ha torkat golven och skakat alla täcken, kuddar och mattor, vilket gav mig en liten blå nagel. Nageln åkte rakt bakåt när jag fick ett dåligt tag på en utav de stora vardagsrumsmattorna. Usch vad ont det gör..
Bäddat och klart i sängen är det också, så nu ska jag ta mig en väldigt behövlig dusch och sedan lägga mig i den otroligt fräscha sängen, som jag även har total-dammsugit =)

Fint skit.

Tema: Bröllop

Jag och Glenn var hem till Glenns syster och pojkvän i går, deras kusiner var också där. vi hjälpte dom att sätta om på ikea hyllor och kikade på film. Eftersom Glenns syster och pojkvän ska bli man och hustru så blir det en hel del bröllopssnack, men det är skoj. Jag satt och kollade i hennes bröllopstidningar och fick med mig två hem. Och jag satt precis och bläddrade i den ena och fick fram detta: Barns tankar om bröllop Haha skoj tänkte jag och började läsa.
De har frågat tio barn i åldrarna 4-8 år flickor som pojkar. Och vad vi skrattade jag och Glenn. Här kommer smakprov:
När är det okej att gifta sig? Carl 6 år, När man blir kär. Inez 6 år, När man är 14 år. Julia 4 år, När man blir stor och på sommaren.
Hur skulle ditt Drömbröllop se ut? Daniella 6 år, Det skulle vara bra med en fin tårta. Julia 4 år, Det ska vara rosa. Justin 6 år, Golvet och taket och väggarna ska vara vita och så ska där vara ett stort svart bord med en jätte stor vit tårta och ett brunt skrivbord för killen som pratar, och så ska alla mina vänner vara där (han viste verkligen vad han ville ha, haha).
Vad är det bästa/sämsta med att gifta sig? Daniella 6 år, Det sämsta att man måste kyssas. Carl 6 år, Det sämsta med att inte gifta sig är att man inte får träffa alla som skulle komma till bröllopet (snurrigt). Inez 6 år, Det bästa är att man får dansa och det sämsta är att man måste vänta i kyrkan när prästen säger massa grejor. Julia 4 år, Att allt är rosa. Viktoria 8 år, Det bästa är att man får tårta. Sigrid 4 år, För att det är kul. Justin 6 år, Det bästa är att man tycker om flickan och man får en familj med den flickan. Det sämsta är att man måste göra en massa saker när man får barn, som städa om barnet inte vill städa, och när alla är borta måste man göra allt. Ada 4 år, Det bästa är att man får godis. Ellen 7 år, Det bästa är att man får ring på fingret, fina blommor och äta tårta. Det sämsta är att alla pratar hela tiden, man kan få öroninflammation av det.
Hur ska din fru/man se ut och vara? Carl 6 år, Hon ska ha rött läppstift, örhängen, fina kläder, ljust hår och fin kropp. Hon ska vara snäll. Inez 6 år, Han ska ha brunt hår... jag vet redan vem det är. Min kusin Jacob. Julia 4 år, Han ska ha rosa hår och vara min kompis. Justin 6 år, Söt, snäll och en bra mamma. Ada 4 år, Det ska vara en flicka, jag vill inte gifta mig med en pojke. Simon 6 år, Hon ska ha svart hår, glittrigt läppstift och maskara.
Hur vet man när man har träffat den rätta/rätte? Carl 6 år, För att hon är snygg. Ellen 7 år, Det pirrar i magen och han är söt.
Hur träffat man den rätta/rätte? Carl 6 år, Man kan leta varje dag. Justin 6 år, Om du har en kompis kan du gifta dig med henne. Eller om du ser en flicka som du inte känner så kan du bara fråga henne vad hon heter och om hon vill gifta sig med dig. Elsa 6 år, Man bara gör ingenting och sen när man träffar honom så vet man det.
Hur skulle du fria till någon? Daniella 6 år, Killen ska fråga för killen frågar alltid. Inez 6 år, Jag skulle kunna tänka mig att fråga för jag har redan frågat. Jag sa "vill du gifta dig med mig?" och han sa "ja". Julia 4 år, Jag skulle säga "ska du gifta dig med mig?" Då skulle han säga "ja". Justin 6 år, Jag skulle komma med en box med en ring, ställa mig på knä och ge henne ringen och säga "will you marry me?".
Hur kan man se om ett par är gifta? Daniella 6 år, De kysser varandra mycket och hånglar. Carl 6 år, För att de bor i samma hus. Justin 6 år, Om de har en ring, om de går tillsammans, om de pussas. Elsa 6 år, För att de har barn. Simon 6 år, För att de är vuxna.
Man skulle kunna tro att Julia gillar rosa. Och Justin verkar verkligen veta vad han vill ha. Japp det var roande i alla fall =)

Jag har såklart hittat massor med fina klänningar också...



Sista bilden är både min och Glenns favorit, bara man tog bort allt broderi, då skulle den vara perfekt =) Klänningen i mitten gillar jag också väldigt mycket. Men jag skulle inte vilja ha den i något annat än vitt.. Jaja det är inte lätt, tur att det är ett tag kvar tills vi ska gifta oss =)

Nu ska jag torka golven!!

Nyttig?

Jag som tycker att jag är nyttig, eller åtminstonde lite nyttig, början på nyttighet när jag har börjat äta havregrynsgröt varje morgon, jag gör det jo för sig inte bara för att det är nyttigt, utan för att jag tycker att det är gott, enkelt, går snabbt och framförallt det ÄR superbra för magen. Japp så är det och jag intalar mig själv på att det har blivit bättre, men det är så mycket annat som också styr det.
Jaja jag ska komma till själva poängen..
En jobbarkompis satt och berättade i går om att hon hade mätt sin fettprocent i kroppen (hon är super smal och värsta ren-levnads-människan och tränar dessutom som en tok). Fettprocenten hade varit för hög??? Ja helt chockade över vad hon sa och själv hade hon frågat om hon var fet? Hmm, jaja så nu skulle hon börja skaka på skakmaskin för det skulle öka förbränningen och så skulle hon sluta äta havregrynsgröten på morgon, för det kunde ju verkligen göra henne fet??
Hallå är det sant tänkte jag. Hur sjuk får man bli över ett kilo?
Jag har blivit helt tvärt om känns det som, jag blir stressad över allt deras tänkande som dom så gärna pratar högt om på fika och lunchrasterna.
Låt mig förfan äta min mat i fred, ungefär. Men nej då ös det över oss bara.

Ja tack för att jag fick lätta på hjärtat, det har verkligen legat som en tung sten över mig.

I hopp om att våren

hade slagit sig in på riktigt vaknade jag i går morse med gott humör. Jag tänkte att i dag ska jag ta ut cykeln och börja cykla, underbart. Men det snöade... Alltså det är inte sant kände jag, det snöar?
Suck. Men men mitt humör höll i sig i alla fall. I morse blev det bättre dessutom, solen tog sig fram till mitt öga mellan fönstret och rullgardinen. Ååh härligt, i dag är det vårväder. Väldigt kallt vårväder.. 4 minus, men solen sken i alla fall. Nu har det blivit målnigt och lite varmare. Jag ska ha vårkläder på mig i dag i alla fall, jag har vårkänslor och är på toppen humör =)

Nyss beställt endel nya kläder och skor från hm också. Bara saker som gör mig på bra humör. Detta är jag verkligen värd, haha =) Inge ont i magen heller. Kan det bli bättre??
NEEEJ!!!

Nu ska jag äta snart.. Hade fint.

El el eltandborste...

Ja inte trodde då jag att jag kunde få så vita tänder av att borsta tänderna med en eltandborste en gång.. Jag var så stolt i går så jag gick runt och log hela dagen. Kanske hade något med vädret att göra också, en hel drös med vårkänslor hade min kropp bara vräckt i sig. Mmm helt underbart och dom har verkligen byggts på i dag, Sol och aningen varmare i luften..
Jag och Glenn åkte ut mot skogen för att han ville fiska, det var lite kyligare vid sjön när det blåste.. Men härligt, jag har varit på strålande humör hela helgen. Underbart..

Var och kikade på pappas och fruns nya badrum i går och herre gud vad fint det var. Dom hade spikat panel på väggarna förutom vid hörnbadkaret där det gick kakel upp en bit och resten panel och i duschen var det självklart kakel hela vägen. Kaklet är beige/vit väldigt ljus, klinkersen på golvet är grå och panelen och taket även de stora bjälkarna har dom målat vita. Otroligt fint.

Nu ska jag se om jag hittar något mer i hm-katalogen så ska jag skicka iväg en beställning sedan.

Underbara helg

Tog mig en sovmorgon i går på två timmar. Vaknade vid sex och fick en chock, Oh no, världens fart ur sängen fick jag men kom på mig själv att, herre gud Lina det spelar ingen roll om du rusar upp, du kommer ändå att komma försent. Så jag tog det lugnt och kom till jobbet strax före sju, nästan två timmar försent alltså. Andra gången på ett år jag kommit försent, då är det verkligen underbart att jag har det jobb jag har, det går jusom ingen nöd på någon när man kommer försent.

i torsdags var jag och min mamma till Borlänge och jag skulle få bli sminkad på Make up Store, vilket verkligen var skit skoj. Fick med mig lite produkter hem och jag gillar dom starkt =)
Köpte även en lång jacka, den första långa jag ägt i hela mitt liv, första jag gillade också kan jag ju tillägga!



Smink, Smink, Smink.
Det kanske inte blir så ofta ni kommer se mig så där men en massa tips och råd fick jag i alla fall som jag säkert kommer att ha glädje utav =)

Eltandborste, ja hur känns det egentligen. Dags att testa tycket Glenn. Jag kommer att skaka bort!

Vitaminbrist?

Jag hörde i dag att ditt dåliga minne kan bero på vitaminbrist. Hmm det var som tusan, men då har jag kanske inte blivit senil i alla fall =)
Jag var ganska sen i dag når jag skulle gå hem från jobbet och kanske blev lite stressad, men städade och började gå mot omklädningsrummet. Kände att jag hade dåligt med grejer med mig och kom på att det var kassen med matdosorna jag glömt, men tänkte att jag tar dom sedan. Väl tillbaka på jobbet hittar jag inte på dom och frågar dom som står där om dom sett kassen? Nepp. Hmm okej.. tar i varje fall en kik i skåpet där jag verktyg. Jo då där hade jag lagt kassen, för att i fall jag skulle ta laga mat på jobbet och ta med mig hem..
Just då blev jag lite trött på mig själv, men det kanske beror på vitaminbrist, eller att jag är allmänt snurrig. - Mer än vanligt i sånna fall sa min mamma. Hmm tack.

Kan vi inte skapa ett nytt urttryck?
Varenda dag när vi slutar på min arbetsplats så är det minst en som säger; - Jaha då fick vi gå hem då. Jaha nej men fick vi, vilken överaskning. Det får vi för fan varannan vecka denna tid. Ingen överraskning direkt och vad vill ni ha för svar? Okej ingen fråga direkt, men svarar jag inte så får jag ju direkt en fråga och den tyder; - Skönt, va? Ja vafan as skönt men det var det samma tid i går med och dagen före det och dagen före det.
Samma påstående brukar även ofta komma när vi har lunch, och du fattar väl själv hur det låter. - Ja då fick vi lunch då. Och då ska jag gärna svara Ja herre gud vad gott med mat, jag är vrålhungrig.

I morgon ska jag skapa ny bordsplacering. Jag har snart jobbat på ABB i ett år, där har dom "bestämda platser" och jag tycker att det är på tiden att vi byter lite.

Tack och Hej.

Att ta rekord

I dag ska jag banne mig ta rekord i att fixa tvätten på snabbast tid. Jajamensan, klar före klockan sex ska jag vara och inte en minut senare.
Dagen på jobbet i dag gick också rekord fort, vart tod den vägen? Skit samma, lika skönt var väl det. Fick nog även rekord lite sömn i natt och det börjar kännas i kroppen och knoppen, men inte förrän nu.

Och nu är alla saker som vi hade på blocket borta. Ja till och med sofforn, sålde dom i går kväll, ybersnabbt. Bra att vi blev av med dom, men nu har vi ingen alls, tomt. Eko i vardagsrummet, MEN förhoppningsvis så kanske, kanske, kanske vi kan få den andra vi beställt inom några veckor, jag hoppas inom fem. Ingen soffa på fem veckor. Ja jag vet, jag försöker att inte tänka på det =)

Nu är det Rekord snabb tvättning på gång!

Något helt nytt.

JA. Det känns, jag är inte det minsta stressad just nu och har inte varit det alls överhuvudtaget i dag. Jag trodde inte att det skulle kännas så här. Haha det är en helt underbar känsla jag har i kroppen. En helt lugn känsla. Oooh vad härligt, hoppas det håller i sig lääänge =)
Jag ska verkligen ligga kvar i sängen och känna på känskan hela dagen dag.
Eftersom jag fortfarande är sjuk så får jag det. Mmm det är lycko-känsla det här, fast nog hade det varit bättre om jag ändå kunnat få vara frisk och känna samma känsla, det hade varit toppen!

Whiskey? Nej tack!

Men det låter ungefär som att jag pimplat whiskey hela helgen + att jag dragit i mig massor med cigaretter. Riktigt så är ju inte fallet då, har bara så förbannat ont i halsen. Åkte till det av mig berömda (inte) Solsidan i dag för att kolla så att det inte var halsflus och det var det inte heller, bra och dåligt, har man det så får man hjälp och vet att det försvinner snabbt, har man det inte tar det längre tid och vet inte riktigt vad som hjälper.

Om tapetsering blev det i helgen, åkte först upp till Falun för att lämna min bil och sen tog vi en tripp in på Kupolen på hemvägen. Hittade Äntligen tapeter som vi båda gillar =) Det har inte varit det lättaste kan jag säga. Så vi köpte dom och så åkte vi hem och började på en gång och blev klara vid halv tolv på kvällen ungefär.
Nu ser det tyvärr ut som skit här hemma eftersom vi slängde ut tv-hyllan och vägg-hyllorna. Så nu står tv:n på golvet och alla prylar som stod i och på hyllorna förut är utspridda lite här och var =)
Men vi ska försöka hitta en ny hylla som passar till helgen. Men jag antar att vi sätter upp tv:n på väggen i alla fall, men vi skulle behöva ha några hyllor och ett vitrinskåp!


Där ser man i varje fall hur tapeten ser ut.
Mycket mer liv i rummet blev det. Kommer bli hur fint som hellst sen när Soffan kommer =)

Nu ska jag dricka Te och lägga mig och i sängen och titta på en bra film.

Tack och Hej