Seeeg

och sjukt trött... Vaknade av att jag fick ett fint sms i morse kvart i 6, det var Sara och hon skulle snart lyfta från Sydney. Jag svarade och blev då pigg som en ärta. Låg och mös med Glenn tills han klocka ringde och gå gick jag upp. Ingen idée att försöka somna om kände jag. Åt frukost, läste lite bloggar och kände vid halv nio hur trött jag började bli. Så jag la mig på soffan och kikade på tv. Fem i nio känner jag hur tunga ögonlocken blir och hur skönt det skulle vara att somna. Fem över nio ringer Caisa och helt yrvaken är jag =) Börjar nog inte fatta att jag pratar i telefon förrän efter 10 minuter, hihi. Jag är hemsk när jag är nyvaken, går inte bra att föra normala samtal med mig, ibland drömmer jag liksom fast jag är vaken.
Det kommer säkert att vara en riktig seg dag i dag. Men det är ju bra om jag kan somna i bra tid i kväll för i morgon ska jag upp med tuppen och köra till Sthlm. Men jag brukar bli lite piggare när jag får koncentrera mig så det ska nog gå bra, vi får stanna vid Hummelsta och fylla på med lite socker i kroppen =)

Nu ska jag göra mig klar, för snart kommer Caisa och hälsar på.
Ha en bra dag! Kram

         

Tisdag

God morgon världen. Började skriva ett inlägg i går men misslyckade, dagen började lugnt men det blev tillslut fullt upp =) Lagade mat och åt på 5 min för att hinna åka till barnmorskan. Efter det var jag bjuden på fika hemma vid Emelie, hinner inte mer än dit när pappa ringer och säger att bilen har gått sönder. Så vi åker och hämtar han och hundarna och blir hundvakt i strax över två timmar för att han skulle på möte. Tack så mycket för fikat och för att vi fick vara hos dig i alla fall, jag hade jätte trevligt =)
Helgen har varit kanon, Eve kom upp i lördags och hälsade på en sväng och vi åkte med henne upp på Lyviksberget och handlade lite, avslutade sedan med en glass innan hon åkte hem och jag och Glenn skulle åka till Grängesberg för att fira Glenns syster + man som fyllt år. God smörgåstårta fick vi och nästan direkt från Grängesberg åkte jag till Helena där det skulle bli förfest och sexparty =) Mycket trevligt och helt slut var jag vid elva när jag knatade hem! Åkte och hämtade upp Glenn som också var trött och inte orkade vara ute längre.
I söndags bjöds det på grillad korv hemma hos Sandra och Ted, mycket gott och trevligt stannade kvar lite längre medans Glenn åkte ut till sin sommarstuga för att träffa några släktingar. Sandra skjutsade sedan hem mig och jag kommer på att jag inte har någon nyckel hem, men säger att det ordnar sig. Vilket det så klart gör, efter massor av telefonsamtal och lite mer än en timme senare kommer han hem =) Tur det inte var mitt i vintern! Och tur att jag är så pass varmblodig =)

Tisdag idag och inga planer alls för dagen. På torsdag kommer Sara hem och vi ska åka ner och hämta henne på Arlanda =) Roligt, men det känns konstigt på något sätt, länge sedan vi sågs samtidigt som det inte känns som det var länge sedan alls.

Dagens Att göra är, slänga skräp och ta det lugnt! Ha en bra dag!

         

Redan helg?

Jag tänkte i början när jag bara var hemma och inte jobbade att tiden kommer gå så sakta när tills bebben ska komma, men jösses, tiden bara springer i väg =) Skönt det tycker jag. Nu går vi ju bara och väntar känns det som =) Men han/hon får gärna stanna i magen ett tag till. Vill ju inte få såhär tidigt!
Vi ligger och myser så mycket nu jag och bebisen, spelar musik och puttar mot varandra. Jag är verkligen tacksam över att jag känner sparkarna så tydligt, jag älskar det.

Dagen bjuder på underbart fint väder och varmt är det också, helgen skulle bli likadan. Hoppas på det, jag blir på så bra humör när det är fint väder. Men jag ska försöka färga håret idag också, fruktansvärda utväxt. Men jag är glad att håret växer i alla fall, håret på benen har jag inga problem med att det slutat växa, men på huvudet får det gärna fortsätta =)

Åååh i natt hade jag en jätte mysig dröm, Glenn friade till mig och var så underbart romantisk, med ett leende på läpparna vaknar jag och inser att det minsan inte sitter någon ring på mitt finger... Jaja jag kan tydligen drömma andra drömmar än bara mardrömmar också =) Det är ju skoj!

Nu är det snart dax för lunch. Hade Fint!

         

Torsdag

Nya bilen står nu parkerad utanför. Glenn är så stolt och glad =) Jag med såklart, men det är ju mer speciellt för honom än för mig! Han frågar hela tiden om vi inte ska åka en sväng =) Supernöjda hittills!

Annars då, tiden bara rusar förbi nu. V.24 nu det känns helt sjukt, var det inte nyss 12? Bebben är vaken massor varje dag och sparkas och slåss därinne. Jag tycker det är helt underbart men liksom fattar ändå inte att det är mitt barn och att det är jag som ska ta hand om denna underbara lilla krabat. Det är liksom för bra för att vara sant. Därför kan jag nästan inte glädjas åt det fullt ut för att det känns som om jag drömmer =)

Var hem till Sandra igår, fick god mat och pratade massor =) Tack Tack! Bebben tackade också för maten genom en kick på hennes hand =)
Det syns verkligen utan på nu också hur den bökar runt därinne, Glenn blev helt lyrisk när han såg magen röra sig, världens flin på hans läppar =) Tror att han förstår mer och mer nu, när han får känna bebisen sparka varje kväll så blir det ju lite lättare.


Nya bilen, tog kortet genom fönstret för jag orkade inte gå ut =)

Ha en fortsatt bra dag! Kram

         

Farväl Renault

   Och Välkommen Peugeot! =)
Inte riktigt än men på måndag får vi hämta vår nya bil! En Peugot 407 -05. Var och tittade på flera bilar i går men denna klickade verkligen =) Började vid halv tio på morgonen och kom hem vid sex. Då ringde Sandra och frågade om vi ville följa med och ta en glass. Så vi käkade lite mat och åkte till dom och gick sedan till Hillängskiosken för att köpa glass. Gott och skönt, men det var jag rätt ensam om att tycka, Glenn, Sandra och Ted klagade hela vägen hem för hur kallt det var =) Jag har väldigt bra med blod som cirkulerar i kroppen så för mig var det bara skönt =)

I kväll blir det grillat hemma hos Emma och Johan, mycket gott och premiär för oss =)
Tänkte göra en egen potatissallad och så får det bli kött och champinjoner till det. Mmm, börjar nästan bli hungrig nu!

Nu ska jag göra mig klar. Ha en bra dag! Kram


Halloj

Vaknade av att Glenn ringde och väkte mig i morse, blev på bra humör när jag kom på att alla mina mardrömmar inte var verklighet =) Jag hade vaknat någon timme innan och gråtit så jag var fuktig på kinderna! Usch nu vill jag inte drömma hemska drömmar något mer. Varenda natt går ut på att drömma mardrömmar och det är nästan så att det bli värre och värre för varje natt! =(

Som sagt jag blev glad att jag fick vakna i alla fall. Satt mig i soffan och åt frukost och sydde klart overallen =) Nu är det snart dags att åka till barnmorskan och få lite nya nålar, måste komma ihåg att posta brevet till Försäkringskassan också. Shit jag ska nog köpa ett fickminne eller något så att jag inte glömmer alla viktiga saker.

Fika i kväll också, trevligt trevligt. Var väldigt tomt här hemma i går, sydde i lite av fodret till overallen och kikade på tv. Sen gick jag och lade mig i min ensamhet =) Men Glenn kommer hem i morgon så det är ju inte så länge jag är själv!

Ha en bra dag. Kram

         

Färdig!

Nu är bebbens overall klar, och jag blev faktiskt nöjd. Nu måste jag hitta på något nytt att pyssla med =)


         

Påskdagen

Kanske är det så att jag skaffat mig ett liv? Eller så har ni redan fått reda på allt som händer i min vardag? =) Inget mer intressant att tillägga liksom =)

Idag har vi varit och grillat korv och ätit fantastiskt goda muffins hemma hos Sandra och Ted i alla fall, myst ute i solen och pratat massor. Glenn och Ted hinner inte lägga in en enda mening =) Men dom är väl rätt vana med oss nu antar jag.
Åkte dit vid halv tolv och kom precis hem, tiden springer i väg när man har trevligt! Nu ska vi snart åka upp och äta lite rester vid Glenns föräldrar. Glenn var lite bakis i går så han ville ha en ny chans att få i sig lite påskmat =) Jaja, jag kan väl ställa upp då.

I veckan har jag tid hos tandläkaren, tredje gången gillt nu då. För dom två senaste gångerna har dom avbokat för att tandläkaren varit sjuk. Och jag som vill gå dit.

Nej som sagt, lite mat till Glenn nu =) Det låter i alla fall som att jag är nyttig och inte ska äta hela tiden =) Ha en fortsatt bra söndag! Kram

         

Skärtorsdag

Det var nyss jul och nu är det påsk, snart är det jul igen och vi sitter med en liten bebis. Jag kan inte förstå det vissa dagar. Jag var på stan igår med Emelie och Merima + barn, Sandra var med på lunchen också =) Sen gick jag och Emelie och testkörde "min" barnvagn, men det går ändå inte riktigt upp i mitt huvud. Något fel på mig?

Sitter och snaskar i mig lite godis (jag antar att jag inte kommer få något påskägg så jag får köpa mitt eget). Rätt seg förmiddag, och vilket dåligt väder. Ska det kanske bli lite bättre till helgen? Hoppas det. Tänk vad mycket piggare och gladare alla blir när det är fint väder. Helt underbart.
Skulle ha behövt handla lite kanske. Men jag har verkligen ingen lust i dag, värsta dagen på hela året är i dag. Denna dag var hemsk att jobba på när jag jobbade på Hemköp, riktigt fruktansvärd! Dagen före midsommar är också en dag jag minns som en hemsk dag. Nej vi kan vänta till i morgon då brukar det bara mycket lugnare.

Nepp upp och hoppa, Glenn kommer väl snart hem och gör mig lite sällskap. Får se hur länge han hade tänkt att jobba i dag. Barnmorskan klockan tre annars har jag noll planer. Bara ta det lugnt =)
Hade bra. Kram

         

Veckoslut

...igen, jag fattar inte att tiden går så fort.

I går var vi först och slängde massa skräp på Björnhyttan sen åkte vi direkt hem till min pappa en sväng, dom satt på sjön och anglade. Vi grillade lite korv och hamburgare, helt underbart att sitta i solen =) Efter det tog vi en snabbsväng till Ikea, Glenn blev jätte sugen så okej. 4000 kr fattigare och en rätt full bil åkte vi hem igen, klockan var inte mycket när vi kom hem så jag ringde Sandra och hörde om hon och Ted ville kika förbi. Vi käkade lite sallad och hade en jätte trevlig kväll =) En helt underbar dag blev det igår, super varmt och fint väder + att vi fick en massa saker gjorda, roliga som tråkiga =)

I fredags var Malin här, vi åt pizza, pratade massor och hamnade sedan i soffan där Troja precis började, varken Malin eller Glenn har sett hela filmen så jag tvingade dom att titta, jag har själv sett den 25-30 gånger och kan replikerna lika bra i den som i Reine & Mimmi i Fjällen =) Efter en stund så var båda helt inne i den, Malin vill inte åka hem och Glenn ville inte sova fast hans ögon höll på att åka igen. Jag somnade i soffan när Malin kom på att dom hade filmen hemma och åkte nog hem och såg slutet på den, Glenn tittade klart på den och väckte mig när den var slut. Dom kommer kanske aldrig att erkänna det, men dom blev förälskade, jag lovar =)

Nu ska jag börja montera lite i sovrummet =) Får se om Glennpan vill hjälpa till eller fortsätta sova..
Skickar även en massa krya-på-dig kramar till Emma! Håller tummarna för dig hela tiden. Kram Kram Kram.

         

V. 21

Tiden springer i väg och det är nu halvtid =)


Och detta firar vi med en bild, bebben leker och far mer och mer i magen =)

         

Torsdag

Dagen startades med lite godis, jag har blivit så sötsugen. De första 3-4 månaderna kunde jag inte förstå dom som kunde proppa i sig godis, chips och andra äckligheter, nu har det vänt =)

Igår var jag hos barnmorskan och fick lite akupuntur, och det var tur det nu kan jag verkligen säga att det hjälper. För sätter jag inte i dom så får jag fruktansvärt ont efter ett tag. Natten mellan tis-ons kom jag inte ens ur sängen för att gå på toa. Uscha mig nu får det bli nålar i öronen tre gånger i veckan!
Tog sedan en trevlig kortvända på stan med Sandra, en fika tog vi också. Köpte lite nytt till köket, gardiner, en duk och handdukar och sedan en låda för att lägga räkningar i och allt detta för 250 :- Mycket bra måste jag säga =)
På kvällen var vi ut och åt på Thai med Malin som fyllde år i helgen =) Jätte god mat och trevligt hade vi, proppmätt åkte jag hem och somnade på en gång!

Nu är det en ny solig dag, helt fantastiskt, snart är all snö borta =) Verkar bli varmt och soligt hela helgen också!
Så ha en bra dag! Kram