Bilder

Tänkte jag skulle dela med mig lite, har gjort lite rensningar från kameror och telefon.

Här är vaggen vi köpte för ett par veckor sedan..
  

  

.. och så har vi ju hämtat vagnen nyss också =)
  
..även den är bäddad och klar så snälla bebis kom ut nu =)

         

Snark..

Herre jösses vad trött jag är. Vaknade vid sex av små förvärkar och kunde inte somna om, men nu kommer tröttheten över mig och jag vill bara soooova =)
Ska till barnmorskan klockan 11 och ska skicka i väg datorn innan så det är ingen större idé att försöka somna om en halvtimma bara för då blir jag säkerligen ännu tröttare.

Hade tydligen garanti kvar på datorn i alla fall så nu ska det nog gå att ordna =) Härligt!

Nej om man skulle hoppa in i duschen kanske. Kanske man blir lite piggare =)
Ha en bra dag, Kram.

         

Snurrig..

Har tok letat hela dagen i dag efter mina nycklar. Fattade verkligen inte alls vart dom kunde vara. Vände ut och in på väska minst tre gånger, bilen har jag kollat två gånger och alla jackor jag använt, men inga nycklar någonstans.
Försökte komma på när jag hade dom sist, fredags var det enda jag kunde komma på. Hade jag på mig då då? (Gravid-minne är pest) Hittade dom tillslut i ett par jeans i alla fall, tack och lov =)

Så nu kan jag äntligen cykla igen. =) Det är verkligen underbart att cykla, och det enda sättet att röra sig på utan att jag får ont =)

Annars har det varit lugnt i dag, Sara och Malin på besök och en liten vända på stan. Nu ska jag försöka spara allt som ligger i min dator på hårddisk får se vad jag ska göra med den sen =( Hoppas verkligen att det går att ordna, är trött på att sitta på denna och sjukt jobbigt att lägga in bilder på datorn från kameran därför blir det väldigt bildlöst.

Jaja ha en bra kväll. Kram

          

Hmm..

Min dator är kaputt, laddar inte när man stoppar i strömkabeln? Någon som varit med om det? Är liksom glapp i den, så datorn får gå på batteri. Not good, eftersom den då bara fungerar i ca. 2 timmar och sedan dör den.
Vet inte riktigt vad jag ska göra åt saken, men tråkigt är det i alla fall. Tycker inte om stationära datorer och än mindre tagnenterna på tagnentbordet!

Annars då, var upp till Borlänge och hämtade vagnen i går =) hihi, den är så fin och jag vill sååå gärna stoppa min lilla bebis där i nu =) Men den verkar trivas bra i mammas mage så vi får nog vänta lite till.
Men nu är jag verkligen sjukt nyfiken på vem som gömmer sig där inne, är det en liten tjej eller en lite pojk? Mycket spännande.
Drömde en sjuk dröm i natt om att jag råkade få se hos barnmorskan vad det skulle bli för något, dom hade tagit kort på ultraljudet och skickat, en tjej var det och det stod till och med hur stor hon skulle vara vid födseln. 3700 g och 71 cm.
Rätt lång för att vara nyfödd va =)

Nu ska jag ta tag i min dag, och försöka laga min dator på något vis.
Hade fint, Kram.

         

...

God kväll.
Det känns som att jag inte gör någonting om dagarna, men tiden går så sjukt fort.
Har haft lite pyssel för mig i dag i alla fall, städat bilen och lägenheten, skönt. I morgon finns en fika inbokad och sedan skulle Sara komma upp på eftermiddagen =)
Glenn ville ha myskväll så fredagen verkar snart vara förbi den med =)

Vill att bebben ska komma nu, Glenn med, tjatar och pratar med magen hela tiden =)
Allt är så himla spännande nu, den kan ju komma om en vecka eller om fem veckor, ingen som vet. Kanske vill den komma i natt? Mycket otroligt, men det skulle kunna hända.

Nej nu är det tack och god natt känner jag.
Hade Fint! Kram

         

Välkommen till världen!

Stort Grattis till Emma och Johan som fick en liten son i går.
Och massor med Lycka till! =)

Jag är så fruktansvärt avundsjuk, vill också ha bebis nuuuu! =)
KOM UT för tusan.

Riktigt skön helg har det varit, fint väder (förutom igår) gott sällskap och god mat har vi haft =)
I morse åkte mamma, Peter och Anna till Cypern i en vecka, vill också, vore såå skönt!
Men vi får vänta några år =) Har ju massor att se fram emot nu i alla fall!

Köpte en vagga i lördags så nu har jag lite att göra.
Hade Fint! Kram.

         

Klart!?

Snart åtminstonde, gjorde en handla-det-sista-till-bebis-lista för några veckor sedan, har bockat av lite då och då, men nu är det bara blöjor kvar på den att köpa =)
Vagga ska vi åka och kolla på i morgon, hoppas den är lika fin som på bilden bara =) Och det enda då som är kvar att göra är att måla om den, sen är bebis välkommen!

Och vad ska jag då göra i väntan på?
Hoppas på fint väder så man kan vara ute i alla fall.
Men det skulle bli sämre till helgen va?

I kväll blir det grilla hemma hos Sara i alla fall, mums =)
Hade Fint, Kram.

Vecka 36

Och det är nu mindre än 5 veckor kvar... hoppas jag =)
Tänkte att jag skulle cykla i väg och köpa lite mjölk, passa på medans det ser okej ut på himlen. Skulle tydligen bli regn till eftermiddagen igen. Chockad? Inte det minsta!

Har försökt legat högt med foten hela natten i natt, men tycker inte att jag känner någon skillnad i foten, hmm. Jaja ska ju som sagt till barnmorskan i morgon så jag frågar då!

Ha en bra dag. Kram

         

Propp?

Igår borjade jag känna en stickande och "pirrig" känsla i högra foten. Framåt eftermiddagen berättade jag det för Glenn att det hållt på ett tag och han bad mig visa foten. Var då mörk, typ blå/svart på foten och det ömmade.
Fortsatte lika hela kvällen och hela dagen i dag har jag varit öm och konstig i den. Som om det pulserar innuti? Kan det vara en liten blodpropp tro?
Jag har en heldel vatten i fötterna och är det bara något jag fått för mig eller är det inte lättare att få propp om man har det? Jag ska till barnmorskan på onsdag så jag tänkte fråga henne. Har ingen lust att springa till vårdcentralen för detta. Och jag har verkligen ingen lust att springa runt i stödstrumpor i denna värme, phu! Varmt ändå som det är.

Nej läggdags nu, ska lägga upp några kuddar att ha fötterna på så kanske det blir bättre.
Hade Fint, Kram.

         

Måndag

Ny vecka och lite nytt väder tack!
Jag klagar när det är fint och jag klagar när det regnar, haha. Nej då, mycket hellre värme och sol än massa regn hela tiden. Men nu har vi gjort allt vi ska i nya lägenheten så nu vill jag kunna vara ute och njuta av sommaren =) Nästa sommarb kommer vi få springa efter en liten hela tiden =)

Helgen har varit riktigt lugn. Fredag åkte vi till mamma som var hemma själv, fick grillat och det var verkligen supergott! Kom nog inte hem förrän vid tolv.
På lördagen åkte jag upp till Borlänge med mamma för att hämta hem min syster som jobbat på Dalecarliacup, gick in och handlade lite på kupolen också, så nu är det inte mycket kvar på att-handla-listan =)
På kvällen var vi bara hemma och åt god mat och mös hela kvällen!
Igår fick vi äntligen fingrarna ur.. och fixade upp väggtexten i sovrummet! Det blev kanon bra, verkligen super nöjd. Men jag ska då tusan inte sätta upp många fler i den storleken =) Pilligt kan jag lova att det var..

Idag då, Sara och Malin skulle nog komma och hälsa på en sväng =)
Så jag ska väl fräscha upp mig lite i fall dom skulle chocka och komma snart!
Hade Fint, Kram.

         

Trött..

Tröttheten har kommit och slagit mig med ett rejält slag känner jag. Är som i början av graviditeten, vill bara sova och ligga ner, vila vila vila. Helst skulle jag inte vilja röra mig alls =)

Men det finns lite att fixa med, ska ringa några samtal och försöka städa lite. Tvätta en maskin tvätt skulle inte heller vara helt fel, men det måste vara det tråkigaste som finns.

Tänkte visa upp min lilla fina gunghäst jag fick för ett tag sedan. Den har blivit vit och fin =)
  

Nej lite uppryckning nu =)
Ha en bra dag i regnet. Kram

         

Vecka 35


Nu kan vi börja räkna ner känns det som =) Helt fantastiskt!Tänk att om 6 veckor kan h*n vara här, kan ju även bli tidigare eller senare. Huvudsaken är att allt går bra =)

Har varit riktigt trött nu några dagar, tippar på att det är blodvärdet som inte är på sin topp. Måste verkligen bli bättre på att käka vitaminer och järntabletter känns det som.

Nu ska jag fixa med lite bilder, har rensat min mobil plus båda digitalkamerorna.
Hade Fint! Kram.

         

Veckoslut..

Igen, denna dag har rusat förbi, vaknade flera gånger i morse men var helt slut och somnade om. Vaknade sedan och kände mig relativt utvilad, riktigt ljust var det i sovrummet också så jag slog en kik på telefonen och får se att klockan är 11.20. Inte illa pinkat, för så länge har jag inte sovit på bra länge. Skönt var det i alla fall och med tanke på att vi kom hem och somnade vid efter tre i går så förtjänade vi nog lite sömn =)

Har fixat, plockat undan och ordnat lite i lägenheten så det mesta är väl i stort sett klart. Mycket skönt. Men det är väl så att småfix alltid tar lång tid att få klart =)

Helgen har annars varit kanon bra, i går var Sara och Beccas Tema-Fest och den blev verrkligen jätte lyckad. Alla verkade ha jätte trevligt och Glenn blev utsedd till kvällens Bäst Klädda, riktigt skoj =) Det tog mycket längre tid att sminka honom än att sminka mig själv kan jag säga =) Hihi, ska visa bilder sen.

Nu är det mys och lugnt för jag är kanon trött.
Hade Fint, Kram.