Idag är ingen vanlig dag

För i dag är det Glenn och Linas 3-årsdag Hurra, Hurra, Hurra!
 
Massor av kärlek till dig i dag och alla andra dagar!

         

Loooong time, no see.

Ja så kan det gå, 1 vecka och 5 dagar. Tänkte gissa på att det gått en vecka sedan sist, men jag måste haft väldigt fullt upp på sistonde =) Nya lyan känns kanon i alla fall, trivs som fisken i vattnet än så länge och likaså Glenn. Hunnit måla en hel del och försökt varit ute i den mån det går, det är fan äckligt vad varmt det är mitt på dagen. Men jag blir på strålande humör av vädret i alla fall.
Mindre trevligt är allt vatten kroppen samlat på sig, usch. Benen och fötterna värker som aldrig förr, mest på kvällarna men vissa dagar nu när det varit denna stekande hetta har det kommit redan kring lunch. Jaja inga långa promenader, sen får jag unnar mig ett fotbad lite då och då =)

I morgon firar jag och Glenn 3 lyckliga år tillsammans =) Han fick en cruiser av mig, som en kombinerad 3-års och 25-års pressent, och han har väl varit lyckligare än någonsin hela helgen, hihi. Hela helgen har han tjatat på mig om att vi ska ut och cykla. Så i lördags firade vi lite cykla på picknink, åt sallad, jordgubbar och drack pommac ur champagneglas =)

I fredags var vi till Ikea och shoppade lite, på kvällen åkte jag, Sandra och Ted ner till Piren och hade picknink, supermysigt. Och skönt ända tills solen gick ner, då åkte jag hem och knallade in till Emelie en sväng, kikade på klockan och får se att den slagit halv 1. Herre jösses vad fort tiden går, men det beror väl på trevligt sällskap =)

Lördag kväll kom Malin och Mats på besök, vi grillade och åkte ner på Ludvika Festen en sväng, trevligt men alla fyra var rätt sega så det slutade med en milkshake på mc donald och sen cyklade vi hem.
Alldeles underbar helg har jag haft, i går låg vi på filten på tomten hela dagen och på kvällen cyklade vi och tog en glass.

Nej nu blev det mycket text, tänkte jag skulle lagt upp lite bilder men har lagt mig så skönt i sängen så det kanske kan få bli i morgon. Hade så bra så länge. Kram

         

Tiden rusar

Och jag hinner verkligen inte med.
Idag står föräldrarutbildning på schemat =) Roligt och väldigt spännande!
Till kvällen blir det fika, skönt att inte behöva tänka på flytt på hela dagen.

Har haft fullt upp i veckan verkligen, har varit i lägenheten från 8 på morgonen till 8-9 på kvällen.
Och det känns vill jag lova, trött som ett as! =)
Har i alla fall hunnit klart med allt jag skulle, alltså sovrummet är klart.
Så skönt!

Nu måste jag sätta på mig ett face, så dom inte tror att Glenn släpat med sig ett lik till föräldrarkursen!
Ha en bra dag. Kram

         

God morgon.

Dagen D, Dagen jag väntat på, hoho. Det pirrar i hela kroppen =) För i dag ska jag minsan få måla, jösses vad jag ska måla =) hihi. Har precis packat in alla grejer jag behöver i bilen, checkat av listan noga. Men det är nog någonting jag missat ändå skulle jag tro. Brukar alltid vara så.

Var till Borlänge i går, åkte vid 11-tiden och det enda vi kom hem med var bebis kläder =) Vi hade ju inte köpt nästan någonting, men nu har vi en massa bra basplagg. Mycket bra! Fast skötväska hittade jag ingen, får leta mer senare eller på internet. Jag vet inte riktigt om jag vill ha en som ser ut som en sköt väska eller om jag vill ha en som ser ut som en vanlig väska. Vi får se, har ju lite tid på mig fortfarande =)

Nu ska jag fixa lite här så att jag kan komma i väg snart.
Ha en fin dag. Kram

         

Packad

Helt sjukt vad grejer man har egentligen. Tänk bara skafferiet, jösses vad mat man har som tar plats =) Började plocka ut allt i går och nu är hälften av alla skåpen tomma i köket. Tänkte smart att jag skulle packa det i kassar och inte kartoner. Packar jag i kartonger så kommer jag aldrig att orka bära dom, så kassar fick det bli. Allt porslin och glas fick ta plats i kartonger men det får Glenn och hans pappa bära på fredag.
Ska packa klart i dag, är inte mycket kvar nu. Går snabbare än man tror faktiskt =) Kanske att jag får lite tid över så att jag kan måla om den lilla gunghästen också!

Blev väldigt sugen på att åka till Borlänge också, kanske tar det en annan dag. Men det skulle vara roligt =) Har inte handlat ett plagg denna månaden, varken till bebben eller mig själv. Enda jag har handlat är grejer på loppis, hihi =)
Hittade en jätte fin gammal teburk i går för 10kr. Roligt med fynd, Sara hittade en kanonfin kavaj för också bara 10kr, något måste nästan blivit fel? Det satt skit bra i alla fall.

Nej nu ska jag ta tag i min dag.
Hade Fint. Kram

         

Bordet

Nu är det helt klart, måste verkligen ut och försöka hitta några fina stolar till det också. I dag står det loppis på att göra listan, måste hinna packa också, men det är nog lugnt =)




Glömde självklart ta förebild på detta också, mycket synd. Men det var blått från början som dom lutat av. Det gjorde verkligen sig rätt i vitt tycker jag!

Jag, Malin och Glenn åkte till Malins pojkvän igår, han håller på att renoverar ett hus, kommer säkert att bli jätte fint när det blir klart, jag var såklart in heaven av allt god målarfärgslukt där inne =) Men i alla fall, så fick vi en husesyn och när vi kommer ut på altanen så har han ställt en liten fin gammal gunghäst där, precis en sådan jag vill ha =) Jag tänkte att skit samma, jag frågar vad han ska göra med den. Eldas säger han så jag erbjuder mig att köpa den =) Men han såg inte mycket till värde i den så jag fick den =) Hihi glad blev jag! På hemvägen åkte vi in på Coop för att handla frukt och choklad. Vi kom ut med några fina rosor och frukt, men vi åt oss mätta på Mc Donalds så vi orkade i alla fall inge frukt och choklad. =)

Nu ska jag hoppa in i duschen, får se när Sara kommer och när Glenn tänkt att vakna.
Ha en fin fin dag i regnet. Kram

         

Jalla!

Lite brottom nu, tänkte jag skulle hinna lägga ut bilder på bordet =) Men jag har sovit längre än jag skulle. Nu ska jag på skolavslutning för min syster.

Ha en bra dag! Kram

         

Meeer...

Att måla =) hihi
Hämtade ett klaffbord som vi ska ha  i vardagsrummet, som också ska få målas, lyckan är total :D Så jag ska slipa lite först bara. I dag känner jag att jag måste ta tag i allt och börja packa lite. Men jag känner verkligen inte för att bo i något som ser ut som skit, därför skjuter jag upp det hela tiden och tänker att jag inte ska packa något utan bara förflytta allt. Men vissa saker är ju enklare att att packa ner och upp än bara förflytta =)

Tog mig en riktig sovmorgon i morse, knallade upp vid nio =) Så underbart skönt. Efter att ha vaknat klockan fem i går kände jag verkligen inte för att gå upp med Glenn i morse.

Nej nu ska jag ta tag i min dag, hänga tvätt, slipa, måla och åka och handla =)
Ha en bra dag. Kram

         

Me and I

Jag fick hem en påminelse på att jag ej betalat en faktura från MeandI, klump i magen fick jag på köpet. Jag var helt säker på att jag betalat den, men loggade i alla fall in på min internetbank för att se. Jo då där fanns det betalade och klar, mycket underligt..
Så jag skickar i alla fall ett mail och berättar nar och var och hur. Men får tillbaka att det inte stämmer. Shit tänker jag, bifogar tillbaka bevis på att det dragits pengar från mitt konto till MeandI och inget annat..
Nu nyss ringde hon och frågade om jag kanske kunde logga in igen och titta mer specifikt på det som dragits, absolut, jag vill helst inte ställa till med några problem. Läser upp allt jag kan läsa om fakturan och det visar sig då att jag skrivit fel OCR-nummer. Hahaha, typiskt. Jaja tur det gick och fixa i alla fall, hade kunnat blivit väldigt dyra kläder annars om jag varit tvungen att betala fakturan x2 + påminelseavgift =)

Så vad kan vi dra för slutsats?
Autogiro och E-faktura is the shit! Så man slipper skriva in alla dessa nummer varenda gång.

         

Bänken

Har nu också fått lite färg på sig =)
Vi hittade den uppe på logen vid Glenns sommarstuga, och det var nog ett tag sedan den sett dagens ljus.
Men med lite puts och färg blev den jätte fint. Glömde dock ta kort på hur den såg ut innan..
Men detta är nu!





Tusen stickor i fringrarna senare och massa puts och lite färg, den blir nog jätte fin att ha i hallen med lite blomster på kanske =)

Idag är jag riktigt jätte jätte trött, skulle egentligen följt med Glenn till Falun, men det blev ändrade planer så jag blir hemma i dag. Vaknade i alla fall av mig själv strax före fem i morse, var kissnödig men tänkte att om jag går upp så blir jag pigg och försökte allt jag kunde för att somna om igen. Men det gick verkligen inte, så jag gick på toa och tillbaka i sängen för en timmes extra sömn, inte en sportmössa att jag somnade då kan jag lova. Så det var bara att knalla upp, käkade lite frukost och målade lite =)

Jag och Glenn åkte hem och spelade kort med Malin och Sara i går, lugnt och skönt =) Hungriga blev vi också och Brants var det som lockade mest =) Hihi, man måste ju unna sig ibland!

Så vad har dagen att erbjuda.. Hannah skulle snart titta förbi så jag tänker nog föreslå en lunch ute =) Fint väder är det också så varför inte?!
Ha en bra dag. Kram

         


Måndag

Ny vecka igen. Nästa vecka får vi lägenheten =) I slutat av denna vecka ska vi åka och handla den färg och allt som ska användas, roligt roligt.

Tänkte visa hur fin min spegel och stege blev när jag målat det. Ni får se både före och efter bild.

Före          Efter
           
           

Nu är det dags för nya grejer som ska få färg på sig.
Solen skiner så då kan jag ut och slipa lite =)

Hade Fint. Kram

         

V. 30



Tiden rusar, det är redan juni. Om två månader kan den liksom komma vilken dag som helst egentligen.. Åååh låt det gå snabbt =)

         

Bra!

Allt såg bra ut hos barnmorskan, inga extra kilon på vågen, bättre blodvärde (jag som knappt tagit en tablett på 3 veckor), hjärtljuden låg på 150 slag/minut och Sf-måttet var 28 (Vecka 29+1)
Inga konstigheter. Men jag måste varit nyttig dom senaste veckorna och ätit mycket kött =) Hur ska annars blodvärdet kunna gå upp?

Har hunnit med att måla spegeln två gånger och hälsat på hemma hos Emelie en sväng. Snart flyttar vi verkligen, gud så skönt det ska bli att få lite mer plats =)

Hade kanon. Kram

         

Min blogg är tråkig

=)
Nej då jag har bara ett underbart liv, med massor av bra människor runt om mig och behöver inte använda min dator. Helgen har varit underbar, massor av sol och värme!
Och det fina vädret som inte skulle fortsätta har tydligen fått fnatt för nu är det ju sol igen, helt underbart!

Var på loppis i lördags och fyndade lite =) Sedan i väg på fotboll, hade mina jesus-sandaler på mig och har nu fina märken på fötterna från dom, hihi. Söndagen spenderades mestadels på sjön, fick upp en stor aborre, Glenn fick sex stycken mindre men han tröstade mig med att storleken faktiskt har betydelse =)
I lördags började jag känna konstiga stick i ögat, och söndagen blev det värre och tyckte det kändes som om jag skulle få en vagel, men i måndags varade det i det och jag fick knappt upp ögat på morgonen, så jag har väl åkt på en förbannad ögoninflammation =(

Igår snickrade jag mamma och peter en stege, den blev kanon så nu ska jag bara måla den =) Har en spegel från loppisen som också ska målas och en pall. Massor av skoj att göra =)
Fick även våfflor hemma hos Sandra i går kväll, mmmums vad gott det var, jag älskar verkligen våfflor, Tack!

Nu kallar duschen och snart barnmorskan!
Ha en bra dag. Kram.