Vill ha!

Jag vill ha ett stort vitt runt matsalsbord till huset.
Så har ni ett som ligger också skräpar så hör av er :P

Photo









Sötfia =)


god morgon

helt utvilad vaknade jag klockan 9 i dag. Gud så härligt, när vaknade jag utvilad senast? ja det var en vecka sedan, skönt att få känna det igen. Mindie sussar fortfarande, att övernatta i skogen tar på krafterna =) Vi var i familjen Winters stuga fre-lör, det fiskades kräftor och antalet upp blev 4... Antalet som slängdes tillbaka blev 4. Haha fy tusan vad värdelöst!
Vi hade mysigt i alla fall och Mindie var jätte duktig!
I går var vi också på Stellas 1år kalas, det var jätte trevligt tack för att vi fick komma! Mindie älskade Stellas stora rutschkana, igen igen igen ville hon åka och det riktigt kittlade i magen =)

Nej undra om jag ska göra mig lite frulle? Magen kurrar!
Ha en jätte bra dag.

Grattis

Grattis vår underbara lilla tösabit som blir 1 år i dag!
Lilla bebisen har blivit stor tjej.
Jag är stolt och lycklig över att få vara din mamma.

Grattis på din första födelsedag Mindie.


I födelsedagspresent valde Mindie en docka på leksaksaffären. Det var helt enkelt den hon vägrade släppa så vi kan väl säga att hon faktiskt valde den =)
Glass, chokladboll och kladdkaka har hon också fått. Tårta blev det ingen.
Nu är det läggdags, tösen har sovit i en timme. God natt.

God natt

Ni får bilder en annan dag, nu ska jag ställa klockan på 4:00 och tänka att om 6 dagar får jag sova ut :P
Fast om jag tänker efter så kunde jag inte sova någonting alls för precis ett år sedan. Inte många minuter alls, och jag gick nog banne mig upp vid 4:00 då också den 23 augusti. Då jag tog mig ett bad, det kommer jag inte att göra i morgon, inte kommer jag ha så ont som jag hade då heller.
Undrar vad som är mest värt? Trycka ut unge eller att jobba?
God natt!

Mindie tackar

Alla som kommit på hennes kalas och lekt med henne och för alla fina presenter. Hon har haft två toppen dagar (tros tand på gång). Jag ska försöka ladda upp lite bilder senare på dagarna som varit men nu är jag proppmätt på dagens middag, pizza =)
I morgon blir Mindie 1 år och vi tänkte bjuda henne på tårta och åka ned på stan för "Mindie-pekar-mamma-betalar" =) Hon kan ju få välja lite själv tänkte vi, om det är något speciellt som faller henne i smaken vill säga!

abb

jag jobbar på abb =)
Och nej Linda inga fler ännu :P men jag vill absolut ha en till. Inte inte inte nu och inte om 9 mmånader =)

Två dagar

Två dagar gjorda på jobbet och det går faktiskt bra, eller okej i alla fall. Jag saknar min familj och jag vill gärna gå hem när klockan är 20. Jag känner i många delar av min kropp att det var väldigt länge sedan jag jobbade men om 2 ½ dag är det helg och jag ska försöka hinna vila lite mellan alla kalas :)
Det kommer nog att ta några veckor innan jag har vant mig med detta. För Glenn och Mindie går det i alla fall super om någon inte skulle trott något annat. I morse när jag vaknade och inte träffat henne på länge så saknade jag henne så jag ville krama sönder henne :P
Nu ska jag snart gå till sängs.
Ha det så bra!

Lycka till!

Önska mig lycka till nu!
Jag behöver det!!! =)

bra

Mycket bra och rolig dag har vi haft i dag!
Kalas och middag, jag åt en kräfta men det var allt. Jag tycker inte om kräftor helt enkelt, räkor är godare!
Mindie har varit nästan lite för snäll (om man nu kan vara det?) de senaste dagarna! Gjort lite bus har hon gjort, men hon har varit glad, jätte glad och skrattat och lekt massor själv.
Det är med blandade känslor jag lämnar över mitt ansvar till Glenn, men inte alls för att jag inte tror att han kommer att klara det. Utan för att jag helt enkelt vill spendera resten av min liv med min underbara familj.
Jag intalar mig själv att det kommer gå bra bara jag börjar och det vet jag att det kommer att göra, vi har ju saker att se fram emot. Vi flyttar snart till huset och förhoppningsvis skaffar vi fler barn i framtiden =)
Nu myser vi i soffan, Mindie har sovit ett tag och jag känner att det vore riktigt skönt att sova jag med!

För ett år sedan nu så bara längtade jag efter våran lilla bebis. Nu längtar jag tillbaka till väntan! =)

Full rulle


På sista semesterdagen.
I går var det bröllop på schemat och det var jätte fint, Grattis till Mats och Frida.
I dag är det kalas för Nelly som fyller 1 år i morgon och efter det ska vi käka kräftor hos Glenns föräldrar!
Efter bröllopet i går så åkte vi ner till pappa, alla utom jag tog ett dopp i sjön och slog sedan igång grillen. Hade super trevligt nere i Vikersvik!
Nu har just stigit upp, Mindie busar för fullt, Glenn duschar och jag funderar starkt på att göra mig lite frukost! Jag skulle vilja ha nybakat bröd till frukost, någon som vill komma hit och leverera? :P
Nej jag ska njuta av min sista lediga dag! =)
Heej!

Hallå.

Så ni vet så har jag inte fått tag i min hyresvärd. Jag vill prata med honom och säga upp den först så ingen ringer till honom och säger att jag vill ha lägenheten på öveervåningen, jag har hört att hon ska flytta! Och så vet han inte om det.

I dag har vi varit till huset och kikat runt, fått lite tips och lite grejer. Och så ska vi få köpa vissa saker för en billig penning. Dom är kanon trevliga och det känns verkligen super att få flytta dit =)

Liten uppdattering i alla fall, jag försöker verkligen njuta av varje dag nu. På måndag börjar allvaret!
Hade bra!

Toga fest

God kväll.
Helgen är slut och om en vecka kommer jag ligga i samma position men med aningen mer ångest. Jag ska (måste måste måste) leva i nuet denna vecka och njuta av att vara hemma! Men i bland går det inte. Jag ser hur fort ett år har gått. Meeen vi vill ha fler barn någon gång så detta är inte sista gången hoppas jag!
Helgen har varit bra, i fredags köpte vi utemöbler som levereras på tisdag = Kul kul! Vi hälsade på Malin i butiken och tog en lunch på stan med Hannah! Slutade med lite glass hos Sandra och Ted! Mycket bra fredag, som även började klockan 11.10 då jag väckte Mindie! (sov 21.20-11.10) Hon är en liten knäppis =)
Lördagen började också bra, lite seg och stressad kom vi i väg till smedjebacken, hälsade på min pappa och co., fortsatte ut till mamma och co., gjorde oss i ordning och fick mat (mycket mycket gott), lämnade Mindie och åkte in till sädesmagasinet där Toga festen var. Mycket trevligt hade jag till en början, men jag blev såå seg? Och jag förstår verkligen inte varför? Min kropp är inte gjord för alkohol tror jag, blir trött och tråkig om jag inte pruttfull. Jag ska satsa på nykter eller prutt nästa gång, inget mitt i mellan =) Tack i alla fall till Malin, Sara och Jenny som arrangerade festen!
I dag har vi varit väldigt chill, men ändå fått lite gjort. Lagat mat, diskat, dammat, dammsugit och torkat golven, lagat mat, diskat och handlat mat. Inte illa för att vara söndag.
Mindie kom hem vid 17-tiden och har haft det kanoners vid sin mormor, morfar Peter och moster Anna! Meen jag såg minsann glädjen i ögonen när hon såg sin mamma och pappa :) Älskade unge vad jag saknar henne när hon är borta! =)
Nu ska jag läsa litebloggar och sedan sova! God natt!

Angående lägenheten!

Den är inte uthyrd eftersom vi inte ens sagt upp den, jag bestämmer inte vem som bor i den men jag kan ju visa den för den som vill och sedan kan jag säga åt hyresvärden att "Karin 55" vill hyra den för att vara snäll!
Våran lägenhet är ca. 82 ²m stor, tre rum och kök varav det stora sovrummet har en uppsatt vägg i mitten så att det skulle bli ett "extra" rum. Lägenheten ligger på andra våningen och har balkong! Alla rummen är nymålade ´även kökslyckor! Gräsmatta och stor parkering! Förvaringutrymme i både källaren och vinden (som du delar med grannen nedanför) som är lika stor som lägenheten. Hyran ligger på 4000 kr i månaden och då ingor el, värme och vatten. På vintern får du skotta snö och på sommarn får du klippa gräset! Givetvis delar ni med grannarna under!
Såå nu vet du vem det nu är!

Senaste dagarna

det har blivit mycket gjort.
Städat bilen
tvättat all tvätt
städat hemmet
lek med kompisar
klippt gräset
bäddat rent

så nu vet ni! =)

Morrn morrn

Somnade sent i går, alldeles för sent. Jag hann nog precis somna när Mindie började gråta, hon kunde inte somna om så jag tog upp och hon somnade mot mig på en gång, kramade henne några minuter och hön somnar då in djupt så att jag tror att jag kan lägga ned henne. Felfelfel ropar Mindie, så jag tar upp henne och hon får lägga sig i våran säng, jag vill inte väcka grannarna och jag är trött så det blir bäst så (tror jag). Mindie ska inte bara ligga i våran säng utan så nära sin mamma det bara går = varmt och klibbigt och inge sömn alls för mamman. Vid 4-tiden tänker jag, nununu kan hon nog fortsätta sova i sin säng, vi brukar lägga tillbaka henne efter en timme eller två för jag kan inte sova alls när hon ligger i våran säng. Nejnejnej ropar Mindie igen när jag lägger tillbaka henne, trots att hon sov så djupt?! Så jag försöker trösta i sängen men hon hatar sin mamma så mamman bär tillbaka och ungen somnar... Vid 8 börjar hon knöla men sover fortarande, vid nio får mamman nog. Lägger Mindie i sin säng (hon är då vaken) säger sov, går ut, stänger dörren, lägger sig i sängen, Mindie gnäller, jag säger till Glenn surt "om hon inte somnar om nu så får du gå upp med henne och du får inte lägga henne här!!!!". Glenn är tyst och går på toa och Mindie somnade väl inom 1 minut inne på sitt rum. Jahapp och vem är vaken och tröttast men kan inte sova då?? Jo mamman såklart! Men eftersom vi har haft guldnätter i flera flera veckor så ska jag tänka tillbaka till dom och njuta i dag. Frågan är bara varför Mindie stört vägrade somna om i sin egen säng tidigare???

Ja i dag blir det Villgott i alla fall, nu är det väl snart jag som får väcka Mindie :P

update

berättade jag att jag hittat ett par skor åt Mindie?

Storlek 17! Hittades på inter sport i ludvika!? tro det eller ej!

Nu behöver jag eran hjälp igen, jag vill ha ett par gummi/allvädersstövlar åt mindie och dom ska vara i storlek 18. Om någon vänlig själ skulle hitta ett par, färg och form spelar nästintill ingen roll, kan ni inte kommentera en liten kommentar till mig då?!
Mindie beöver när det blir regniga dagar och jag har fanimig sökt på hela internet. Är det bara min unge i hela världen som har små fötter och vill använda dom till att gå med?

Jag ska i alla fall tipsa er med att gå in på nike.com och titta på deras supertuffa bebis skor. 300 kr för dessa på hemsidan, vi betalade 250 och dom passar mycket bättre än kavats som fanns i 18 och som dessutom kostade 425?!
Dessa är lätta att ta av oc på också när det är karborre!

Fiska blev det!

Jag fick upp första och sista firren, Glenn och Patrik fick de andra fem! Det var roligt, Mindie fick tillbringa några timmer hos farmor, farfar, faster Sandra och kusin Jacob. Jacob och Mindie har pussats och kramats =)
I morgon blir det lek på Villgott vid 11 och frammåt. Glenn ska undertiden klippa gräset och städa bilen (säger han i alla fall =)).
I dag kan vi nog säga att Mindie går också, hon kryper självklart fortfarande men i dag har hon gått mycket mer än vadhon krypit, så små och söta små steg tar hon =)
Nu ska jag checka runt lite innan det är dags att stänga av.
hejhej

Fiska?

Eller göra ingenting? Eller städa? Eller vad att göra?
Börja baka? Ha ångestförattjagsnartbörjarjobba?
Ja fullspäckad dag i dag verkar det som!
Hoppas att ni får en toppen dag i alla fall.
(kan vi inte få flytta till huset i dag??) =)

Bilder

I dag har vi handlat mat och tankat för hela armen tror jag.
Kylen är full, frysen är full och tanken är också full.
Skönt det och Mindie kan bajsa så det står härliga till. Första gången i dag sedan Mindie föddes som Glenn frågat om blöjorna var slut?! Min mamma är snäll och jag har varit duktig på att köpa på mig, har nästan alltid haft minst ett oöppnat hemma, förifallattMindieskulleblijättedåligimagen kanske =)


Det är roligt att handla mat om man får sitta här, annars är det skittråkigt!!


Bus med vagnen och får hela myggnätet över sig. Krooongligt men skoj vare!


Ösa sand i vagnen är skooooj, jätte rooligt!


Och mammans orkide har växt på sig, 20 blommor =)