Skorna!

Till "Jenny":
Mindies skor har jag köpt på brandos.se men när jag beställt dom försvann dom, troligtvis slut för det fanns bara en storlek kvar att välja på när jag beställde dom.
Men dom kanske finns att köpa någon annanstan. Sök på "Adidas Sport Performance: Disney Vulkid Mid". =)

Mindie gillar sina nya skor och jag älskar...

resize_image_115 (MMS)

Mindie gillar sina nya skor och jag älskar dom. Lite stora men det är kanske bra att dom är höga och att man kan spänna hur hårt man vill. Det gick super att springa i dom i alla fall :)


Skor

Väntar på att Mindies nya skor ska komma.
Hur tuffa är dom inte?

Jag ville verkligen köpa ett par converse åt henne men hon har för små fötter så det finns inte i hennes storlek att få tag i så hon får vänta till nästa vår och sommar =)
Så i väntan på så duger dessa alldeles ypperligt!
Borde komma vilken dag som helst tycker jag.

I dag var jag in på stan och köpte annat viktigt, keps till Mindie och allergitabletter till mig.
Nu är det läggdags. Så godnatt!

Sol + värme = Trött

Vi har verkligen passat på att vara ute så mycket som möjligt nu när det varit kanon väder. Så underbart! I går var jag och Ayanda på bio och efter bion kom Glenn hem och vi åkte ut till pappa (där Mindie varit under bion) och fick grillat älgkött, rådjurssadel och majs och potatisgratäng och sallad! MUMMA var det.
Mindie hade lekt med pappas granne hela tiden och gjorde det resten av kvällen, Arvid som är ett år äldre!

I dag har vi haft fin främmande av Sandra, Ted, Lovis och Astor. Vi har väl kanske inte gjort så mycket annat än att ätit och umgåtts =) Först glass och bananer, sen grillade vi korv med bröd och sedan grillade bananer med choklad och glass.
Så enkelt men gott i fint sällskap.
När dom åkte kom pappa och vi kollade lite hur och var vi ska ha en carport.
Nu är Mindie i badet, hon har sprungit runt naken halva dagen och kissat här och var.

Det är verkligen toppen detta väder. Meeeen vad trött jag blir efter en heldag ute!
Skönt trött, somnar garanterat ovaggad på kvällarna =)

Nu är det mat på menyn!
Ha det bra Kram.

Sommar?

Vilket underbart väder!
Mindie och jag har varit vid lekparken i dag och ätit lunch ute!
Jag har solat men nu orkat jag inte med =) Det är varmt och jag klagar inte för det, men jag tror att jag ska sitta i skuggan en stund också!
I går fick jag jätte ont i ryggen och blev sjukt trött, bara sådär. Efter en stund började jag frysa och var helt slut när jag la mig i sängen klockan 21. Tog tempen och hade bara 38.1. Helkonstigt, hela natten har varit konstig och kroppen har värkt, nu är det bättre men jag har fortfarande ont i ryggen?!
Hur kan det bli såhär?

Nu verkar det som att Mindie har vaknat, efter tre timmars sömn, så vi ska äta lite mellis och gå ut igen =)
Man blir trött av att leka i lekparken!

Ha det bra!

Kiss och bajs

Glenn har satt Mindie på toaletten ett par gånger på fredagar när dom varit ensamma och hon har varit så duktig och kissat några gånger. Det som är viktigt är att vi inte får stå inne i badrummet utan vi ska gå ut och stänga dörren =)
I onsdags så satte jag henne på toan och så kissade hon, jag blir överlycklig, öppnar dörren och klappar händerna. Mindie skriker neeeeeej neej nej. Jag stänger då dörren igen och hör att det kommer mer =) Haha sötfia vill inte ha publik! När hon är färdig får jag öppna och då klappar vi händerna!
En gång till innan äggdags blev det också kiss i toan. Stolt unge och stolt mamma! =)
I torsdag när jag jobbade hade hon först kissat och sedan bajsat lite senare på toan! Så himla duktig!

Nu springer hon naken men det blir nog mer på golvet än i toan just nu =)
Men nu ska vi klä på oss och gå ut, Glenn är i norhyttan och hugger ved så vi är ensamma hela dagen.
Hejsvejs!

Snurrigt

Jag sitter och tittar på hus på hemnet.se i brist på annat. Jag äger redan det perkekta (ur min synvinkel såklart) =) Men det är roligt att se hur andra har det! När jag kollar igenom bilderna på ett så kommer denna bild fram. Och den är inte den enda som gör mig lite snurrig som mäklare tar kort på och lägger upp.
Ska jag köpa en blomma eller ett hus?
Ska jag köpa massor med disk, smutsiga kläder, en soffa eller kanske några tavlor? Får man alla dom där hushållsmaskinerna med? Men det kanske är för dom som jag är nyfikna på möbler och inredning =)



Nu kolla jag på äntligen hemma i sängen, jag har lovat mig själv att stänga igen innan tio! Ett måste!
Så god natt!

Inne vägran

Mindie älskar att vara ute men hatar att jag stänger grinden så att hon inte kan rymma =)
I dag åt vi mellis ute efter dagis och det var poppis!
Medans jag lagade mat så lekte hon på altanen och vid trappen på framsidan och så hucksflucks så kom Sara på besök. Mindie och Sara busade och jag lagade mat. Mat som blev kall innan det passade damen att komma in och äta.

I lördags var vi på kalas hos Dante, stora killen. I går åkte vi ut till mamma och Peter. Vi hinner inte ens stanna bilen där innan Mindie ropar "Muuuu" så vi gick ner och hälsade på kossorna, tuppen och fåret. Glenn och Peter fick byta däck på bilen och sen fick vi äta mat. Grillat. MUMMA, jag skulle kunna äta det varje dag nu känns det som =)

I morgon åker vi hem till pappa och får mat där.
Vardagslyx =)

Nu är det natta här, jag var dyng trött i morse och har varit det hela dagen. Lika bra att sova så det finns ett litet hopp för morgondagen =)
God natt!

Tandläkaren

Halva veckan är gjord kan man säga.
Jag är ledig på fredag men ska jobba till halv elva i morgon, konstigt faktiskt men det kommer nog gå bra.
I dag har jag och Mindie varit till tandläkaren, och ja det gick ju sådär.
Jag var duktig att gapa och hade inget hål men Mindie var jätte rädd och vägrade att vara någon annan stans än i mitt knä. Hahaha, jag har aldrig sett henne så och min tandläkare var jätte lugn och snäll. Mindie fick en tandborste men när tandläkaren vill sätta på mig en servett runt halsen så kom tårarna -Nej Mamma nej, nej, Neeej! Undrar vad hon tänkte. Nu tar dom min mamma och jag får bli kvar här? =)
Så hon fick helt enkelt sitta i mitt knä, när jag blev undersökt av tandläkaren med den här lilla lilla spegeln så fick Mindie en egen och hade den både i min och i sin mun. Lite bättre gick då men när hon ville skrapa tandsten så sa vi nej =)
Så ja mot slutet släppte det och när vi var klara sa vi hej då och jag behövde inte alls krongla med att få lilltösa med mig ut hon sprang av egen maskin.

Nu ska jag äta lite röktfisk, ris och kallromsås.
Ha en bra dag.

Shorts och t-shirt? :)

resize_image_144 (MMS)

Shorts och t-shirt? :)


Våran baksida och altanen. Jag och Mindie ...

resize_image_317 (MMS)

Våran baksida och altanen. Jag och Mindie har tagit en premiärtur på cykeln och så vårstädar vi lite i trädgården. I eftermiddag blir det grillning :)


Mindies rum. Sängen ska jag målas sen ska ...

resize_image_271 (MMS)

Mindies rum. Sängen ska jag målas sen ska den stå där hyllan står nu. Mindie gillar sitt nya rum skarpt! :)


Mindie och hennes morfar har plockat tussi...

resize_image_248 (MMS)

Mindie och hennes morfar har plockat tussilago och varit ute i över två timmar :) Då blir man trött och måste sova i mer än tre timmar :D Jag passade också på att sova, såå skönt! Nu ska vi lämna tillbaka tapetprover och beställa tapeter till hallen. Mindies rum är klart och jag lovar att jag ska städa och ta kort på rummet senare. Det blev kanon! :)


Mindie matar pippisarna med kladdkaksmuffi...

resize_image_417 (MMS)

Mindie matar pippisarna med kladdkaksmuffins, men dom var tydligen goda så att smaka några tuggor passar hon också på att göra :)


Måndag

Mindies rum är inte klart ännu. Det tar sin lilla tid och det var väl skitsamma, bättre det och att det blir fint ! =)
Jag har börjat måla panelen i hallen också, kvistlackat och grundmålat. Egentligen så vill jag gärna göra klart ett rum i tagen, men jag blev jätte sugen på att måla i dag och allt finns ju hemma!
Ska försöka hitta ny hatthylla och sko hylla också tänke jag, men jag vet inte vad jag vill ha ens...

I dag har vi varit hos pappa och fått mat och umgåtts =) Mindie har varit lite pipig ett tag tycker jag och i dag såg jag att det fanns en liten pigg till i munnen. Som jag väntat! Tre kvar som vill komma ut. Jag kan bara inte förstå vad det är som ska ta sådan tid? Måste dom gro i flera månader?

Nu ska jag kolla på om det kommer ut några små liv på "en unge i minuten".
Godnatt.

Det tar sig. Mindies tapet i hennes nya ru...

resize_image_181 (MMS)

Det tar sig. Mindies tapet i hennes nya rum! Blir nog super!