Mindie fick titta på tv i vårat sovrum nu ...

20120229_193220 (MMS)

Mindie fick titta på tv i vårat sovrum nu på kvällen för Glenn tittade på något nere. Jag passade på att ta en dusch när Juni ändå sov :) När jag kommer tillbaka från duschen så sover Mindie. Inte illa. Kunde jag aldrig tro. Så det var bara att lägga över i hennes säng. Nu sover Juni igen också och jag är sjukt sugen på något. Fyyyy! Jag vill inte proppa i mig massa varje kväll!!!


"Mamma nygg". Tack för den :) Snälla Mindi...

20120223_130209 (MMS)

"Mamma nygg". Tack för den :) Snälla Mindie lånar ut sina solglasögon för jösses vad skönt det var i solen i dag och troligtvis blir det en lika fin dag i morgon. Underbart! En prinsessa har vi också fått i dag, fint. Och våran stora prinsessa blir 2 och ett halvt år i dag. Galet att tiden går så fort..


Mina fina underbara tjejer :) Mindie och J...

20120211_142435 (MMS)

Mina fina underbara tjejer :) Mindie och Juni <3


I ett halv dygn har du funnits i vårat liv...

20120210_120713 (MMS)

I ett halv dygn har du funnits i vårat liv och jag är helt förälskad :) Lillasyster är här och föddes 10:13 i morse. 3530 gram och 50 cm lång. Åkte in med kraftiga men ganska oregelbundna värkar i morse vi halv fem. Var inte öppen mer än 3-4 cm (skit också kände jag). Kollas igen vid 7-tiden och har då inte öppnat mig mer än en cm (ännu mer skit känner jag). Bm drar fram pilatesboll som jag sitter och gungar runt på. Värkarna blir tätare och vid 9 går jag och badar. Nu är det INTE roligt längre, jag vill ha eda genast!! Bm ber mig sitta en liten stund till. 9:45 går vi tillbaka till rummet, värkarna är olidliga nu. Håller i sig 1-1 och en halv minut för att sedan försvinna i en halv-1 minut. I rummet kopplas ctg och jag kollas. 9 cm öppen. Yeey, bara att glömma edan känner jag innerst inne men jag ber om den ändå. Bm förbereder för att sätta kanyl. I nästa värk går vattnet, Bm sätter kanyl och jag ber än en gång om eda :) Bm berättar att hon ska fixa, haha. Nästa värk vill jag krysta, undersköterskan kommer in och jag andas några andetag i lustgasen (bläää, än en gång inget för mig). Krystvärkarna är fruktansvärda och jag både skriker och gråter som om jag skulle dö! Bm, uskan och Glenn är toppen och pushar mig grymt bra. På fjärde krystvärken är hon ute :) Underbart! Jag är grymt stolt över mig själv. En förlossning helt utan smärtlindring.. Pjuu, det var jobbigt och fruktansvärt intensivt men det är så fantastisk att få upp sitt lilla barn på bröstet :) Hon är lik sin storasyster men mycket knubbigare. Våran fina lilla bebis. Nu ska jag försöka sova lite. 3 timmar sedan i onsdags morse, tänk vad man klarar ändå. God natt :)


Jag känner mig färdig nu.. Gör du bebis? :)

sc20120206-20363 (MMS)

Jag känner mig färdig nu.. Gör du bebis? :)