Givetvis så var vi inte på studentfirande ...

Givetvis så var vi inte på studentfirande igår utan i fredags. Men då hade nog inte min telefon någon vidare lust att sända tydligen..


Mindie har målat på en buddha board :)

20120615_205300 (MMS)

Mindie har målat på en buddha board :)


Mindie i går när vi skulle på Glenns kusin...

20120615_160723 (MMS)

Mindie i går när vi skulle på Glenns kusins student i Falun :) Tidigare under dagen var vi hemma hos Sandra och tjejerna och Alex och hennes tjejer var också där. Vi satt ute nästan hela tiden och de stora tjejerna lekte, hoppade studdsmatta och gjorde lite bus :) Åt både mat och fruktsallad som Sandra gjort. Vi åkte sedan hem och bytte om och ammade liten Juni innan vi åkte till Falun. Där fick vi mat och fika och blev kvar tills mina ögon stöd i kors ;) Kvart i tolv var vi kanske hemma. Tur att jag fick en liten sockerkick i Borlänge av en lyxshake. Nu har vi gjort morgon här och snart kommer nog familjen Magnell/Thurin. Ha en bra dag.


Mindiepindidrygskåp som ska testa mig till...

20120612_182732 (MMS)

Mindiepindidrygskåp som ska testa mig till max varje kväll när hon ska sova :) Trött mamma och trött Mindie är ingen höjdare. Nu ska jag sova också, för det gör resten av familjen :)


Jag förväntar mig att det ska lukta kakor ...

20120612_174109 (MMS)

Jag förväntar mig att det ska lukta kakor när man bakar småkakor. Men vi hade tydligen en korv kvar i ugnen som gjorde att denna mumsiga doften försann och ersattes av bränt ;) Kakorna blev i alla fall goda!


Trött tjej. Vi kikade på fina Nattis och D...

img_20120609_133 (MMS)

Trött tjej. Vi kikade på fina Nattis och Dennis i dag när de gifte sig. Juni blev trött och somnade i mitt knä :) Glenn och Mindie kom när de var färdiga i kyrkan och vi åkte och handlade lite. På eftermiddagen har jag klippt vårat gräs och även grannens gräsmatta, det var betydligt längre än vårat och jag var helt slut efter hälften :) Nu myser vi i soffan till en film. Jag kommer förmodligen att somna en halvtimme innan slutet för det är min nya grej. Helst på bra filmer som jag vill se slutet på också, men det är hopplöst. Jag kan inte hålla mig vaken. Nu ska jag titta på början av filmen i alla fall. Hej hej.


Varför skulle denna kväll vara annorlunda ...

Varför skulle denna kväll vara annorlunda mot någon annan... Nu ska jag sova vidare i sängen. Inlägget som nu kommer efter detta skulle varit postat strax efter nio. Lite knas i bland (knas vill tydligen bli knäskadad, så ni vet). God natt! :)