Vårat allrum. Visst är det fint? :) Här hä...

20120324_135704 (MMS)

Vårat allrum. Visst är det fint? :) Här här bara taklisterna och bröstpanelen dragits ner. Nu sitter ett nytt tak uppe och det här grundmålats en bit. Men det ska ju målas några gånger till och nya tapeter, nytt golv, nya lister och så ska fönstret målas. Bröstpanelen som satt innan var en hemsk blå lasyr. Ångrar inte en sekund att vi tagit ned den i stället för att måla! Det tar lite tid att göra om.. Men det brukar ju oftast bli bra då när det är klart :) Neeej nu blev klockan så där mycket igen.. God natt!


Mindie har käkat tomater och då blir hon f...

20120330_201826 (MMS)

Mindie har käkat tomater och då blir hon fint prickig runt munnen. Försvinner ganska snabbt och hon varken kliar där eller i munnen så hon är nog inte allergisk utan mer känslig. I dag har vi tillbringat dagen hos Emma och barnen. Juni och Alva "lekte" fint på golvet medans Arvid och Mindie lekte rövare :P Först tog vi en liten sovmorgon, båda tjejerna har sovit till efter nio både i går och i dag och jag njuter. Även att få ta det lugnt och inte stressa till dagis känns som lyx. Jag gillar dagis och Mindie med, men vi gillar även att mysa i sängen och att sova länge så det är skönt med lediga dagar också. Slippa ställa klockan, slippa väcka båda barnen! Nu sover hela min familj och jag ska nog också slå igen ögonen. I morgon är planen att jag ska måla tak, om jag längtar? Typ inte alls, detta taket är inte särskilt litet och grundfärg är sååååå tråkigt att måla med. Men som tur är så får jag ju måla tre gånger till efter det med den andra färgen! Tipptopp :/ Sova och lite mental förberedning så går det nog. På söndag har vi dubbelbokning, kalas och dop så vi får splittra lite på oss. :) Ha en bra helg!


Det här med minne alltså... Jag hade två b...

20120329_115244 (MMS)

Det här med minne alltså... Jag hade två brev på köksbordet, det ena med Junis namn som skulle skickas in och det andra till försäkringskassan med min vab av juni när vi låg inne. Putsväck var dom och i dag tänktenjag ringa och höra om dom fått in dom för jag minns inte om jag kastat dom av misstag eller lagt dom på lådan. Jag hittade dom nyss, i pappersinsamlingen. Bra där! I går hittade jag min internetdosa som varit borta i två månader under soffan när jag just ringt om en ny... Mina barn får i alla fall mat, men det kanske är för att dom ber om det :/ I dag ska vi till bvc för kontroll och jag minns att det är klockan två. I bland minns jag men i bland är det som att det aldrig har hänt. Jag minns dock att det var precis lika när jag ammade Mindie så jag skyller på amningen ;) Nu ska vi mysa lite innan det är dags att gå, Juni gillar att mysa med sin filt och den fungerar minsann att suga på.. Inte nappen heller ;)


Premiärdagar. Glass ute i solen i dag och ...

20120323_104807 (MMS)

Premiärdagar. Glass ute i solen i dag och i morgon grillar vi (vi här joförsig redan grillat korv ute en gång, men då blåste vi dessutom bort och korv är inte lika gott som lax och älgkött så det räknas inte :)). Underbart med vår!! I går var vi hos Sandra och tjejerna och lekte både ute och inne. I dag ska vi också spendera så mycket tid som möjligt ute. Just nu i lekparken. Kanske att jag ska köpa lite nya blommor åt plantera.. Handlat mat här vi i alla fall gjort så inga måsten kvar i dag :)


Hur härligt är inte detta? Solen värmer or...

20120321_131245 (MMS)

Hur härligt är inte detta? Solen värmer ordentligt och det gör inte någonting att det blåser lite för det är inte kallt. Jag älskar våren! Juni sover i vagnen bredvid mig och snart ska vi hämta Mindie på dagis. Mindie var riktigt trött i går och somnade sju i soffan och vaknade inte förrän klockan ringde tio över åtta. Juni låg kvar och sov medans vi åt frukost och det gick smidigt att klä på barnen för att gå till dagis. GILLAR verkligen dessa dagar. Hoppas att den fortsätter lika bra! Nu ska jag njuta lite till av solen, men vi äter nog mellanmål ute dag. Lika bra att passa på :)


Världens finaste tjejer! :)

20120316_201331 (MMS)

Världens finaste tjejer! :)


Glenn -"Mindie, brukar ni sjunga på dagis?...

20120309_103115 (MMS)

Glenn -"Mindie, brukar ni sjunga på dagis?" Mindie -" Neeej jag tror inte det" Glenn -"Tror du inte" Mindie -"Näää jag vet inte" :) Ny ord och uttryck på den lilla stora tjejen! Lilla Juni är mer med och en glad liten tjej i bland nu :) Nu ska jag sova, känt mig sjuk i dag. Ont i halsen, fryser och svettas och ont i kroppen. Tog alvedon för ett tag sedan och nu hade jag ändå 39,2.. Så tack och god natt!


Junis rum :)

20120306_185738 (MMS)

Junis rum :)