Jag smaksätter mitt bubbelvatten. I dag me...

20120520_164710 (MMS)

Jag smaksätter mitt bubbelvatten. I dag med rabarber och i bland med hallon, blåbär, gurka, citron och jordgubbar. Lite roligare och det gör att jag dricker mycket mer :) Om det hamnar en liten smaksättare i glaset vill Mindie gärna äta den, så i dag smakade hon på rabarbern och vi förberedde henne på att det var surt.. Men hon hade nog inte väntat sig att det skulle vara såååå surt ;) Hon undrade och frågade många gånger varför jag hade stoppat i dom där. Om jag tyckte om dom och vem som skulle äta upp dom om varken jag eller hon skulle göra det :) Sötfia.


Nytt tak, nya tapeter och färg på väggen, ...

20120514_191950 (MMS)

Nytt tak, nya tapeter och färg på väggen, nytt glov och nya lister. Det tog sin tid men det är klart och det blev bra :)


Liten blir stor. Tiden går sjukt fort och ...

20120508_105645 (MMS)

Liten blir stor. Tiden går sjukt fort och jag försöker njuta så mycket jag kan av våra fina tjejer. Men jag hinner inte med.. På torsdag blir Juni tre månader. I bland känns det verkligen som att hon funnits i hela mitt liv och sen känns det som att hon föddes väl i går? Eller? Jag håller inte reda på veckorna längre så det betyder väl att hon blivit gammal?! ;) I dag är första hela dagen själv med tjejerna och det har gått bra. Hoppas att natten också gör det. Glenn har varit hemma på jobb sedan januari så det känns bra konstigt att han inte ligger här bredvid mig nu. Det var länge sedan jag uppdaterade och jag har inte riktigt bestämt mig för om jag ska fortsätta.. Vi får se. Det är kul att titta tillbaka samtidigt som jag just nu har noll sug! Nu ska jag sova i alla fall. God natt!