pannacotta

Dagen började fint. Mys i sängen innan frukost, jag gör mig i ordning, får på tjejerna kläder, tittar på klockan och vi är i rätt bra tid. Borstar tänderna och klär på oss ytterkläderna. Ut i massa snö och pulsar iväg till dagis. 09:05 är vi där och jag känner mig faktiskt nöjd med morgonens insats! Öppnar dörren till ett mörkt dagis... "Timeout-dag" Jahapp.. Mindie undrar var alla barnen är. Ja dagia var stängt i dag så vi får gå hem igen. Jag kunde liksom inte låta bli att skratta åt situationen medans Mindie blev mindre glad. Stackars liten som måste ständigt stå ut med mammas och pappas dåliga minnen ;) Resten av dagen har varit fylld med trots, skratt, gråt, skrik, mat, film och kärlek. Ungefär lika som alla andra dagar ;)) Nu ska jag avnjuta lite pannacotta i tystnaden och ensamheten. Inte helt fel faktiskt!Grymt irriterande att bilgen hamnade snett men jag kan inte fixa från mobilen och jag vill inte ta om bilden för den blir inte lika fin för jag har redan börjat äta :)

"Lisa"

Mindie leker ofta med sin kompis "Lisa", det är en låtsas kompis som kommer hem till oss direkt efter dagis oftast. Hon pratar och leker med henne mest hela dagarna :) "Lisa" är en tjej och hon bor i skogen bredvid dagis, precis vid biblioteket. Eller skog och skog det är några planterade buskar ;) "Lisas" mamma jobbar rätt mycket så därför får "Lisa" vara här. Ibland äter hon med oss och åker hem precis när Mindie ska sova :) Jag tycker om hennes fantasier och eftersom Mindie är en så social tjej som helst leker med eller nära mig så har "Lisa" hjälpt henne mycket att leka själv :) Ibland kan dom bli arga på varandra också. Jag pratar sällan med "Lisa" men om Mindie ber mig så gör jag givetvis det med. Jag har aldrig haft någon låtsas kompis, har ni eller har era barn?Juni har mest sovit under dagen och har fortfarande feber :/ Jag vill verkligen att det ska ge sig nu! Skönt att Glenn kommer hem i morgon i alla fall! :)

Feber..

Juni har haft feber sedan i söndags kväll.. Hon är verkligen inte sig lik och hon mår riktigt dåligt, sover mest hela tiden och de korta perioderna hon är vaken gnäller hon mest.. I kväll har hon haft feber i tre dygn så jag hoppas att det ger sig om det nu är tredagarsfeber.. Nu sover hon i sin säng annars vill hon helst ligga nära. Skönt med onsdag i dag. För två veckor sedan hade tjejerna streptokocker och jag var ensam för då var Glenn i Trosa. Förra veckan jobbade han hemma och alla var friska. Nu är han i Trosa igen och Juni är som sagt sjuk... Ibland skulle jag vara väldigt glad om han fick ett jobb hemma.

Mysongar


Testar blogg.se mobilapp till andriod..