Foglossning från helvetet, bebis som ligge...

Foglossning från helvetet, bebis som ligger med rumpan mot revben och magsäck = "magkatarr" = illamående konstant ungefär, det känns dessutom som om jag har ett huvud som jag får gå "runt". Fogarna som gör det sistnämnda skulle jag tro och fogarna gör ju så att jag inte kan röra mig överhuvudtaget utan att ha ont. Ja detta är väl en graviditet när den är som bäst.. Eller? Behöver jag säga att humöret blir rätt kast när jag ständigt har ont och med ständigt så menar jag det på allvar. Det har inte gått många minuter sedan i juni som jag inte haft ont. Jag verkligen längtar efter att få ut bebisen och få pussa och krama på den. Att få gå och röra mig utan att ha ont och att få känna mig riktigt glad och på bra humör igen. Två månader känns väldigt lång tid kvar bara så snälla lilla bebisen kom gärna en eller två veckor tidigare. <3


Verkar som att den förra inte fungerade?..

sc20111123-19133 (MMS)

Verkar som att den förra inte fungerade?..


Vecka 30 Bebis.. Större nu??

20111123_191015 (MMS)

Vecka 30 Bebis.. Större nu??


Vecka 29 Mindie

sc20111123-19133 (MMS)

Vecka 29 Mindie


Lite fel

Förra inlägget skulle ju såklart inte komma upp i förmiddags utan i går kväll. Men går jag ur meddelandet för snabbt när jag skickat det så sänds det inte. Eller jo nästa gäng jag skickar ett mms =)

Idag har jag varit till barnmorskan mitt hb hade sjunkit från 143 till 115 så lite skärpning med järntabletter! Annars såg det bra ut 105/55 i blodtryck och det lilla hjärtat slog 140 slag per minut =) Vikten (+11 kg) går uppåt som den ska också så jag behöver inte oroa mig för det :P Ja och sf måttet var 29 i vecka 29+0.
Förra gången vi var där så var allt på pricken lika som med Mindie i samma vecka (förrutom vikten), nu skillde det på allt, magmåttet är större nu och hjärtljuden lägre.

Ååååh jag vill veta vem du är där inne, min lilla hickare.


Jag bad Mindie sätta på sig trosorna och d...

20111122_193154 (MMS)

Jag bad Mindie sätta på sig trosorna och dom hamnade tydligen på huvudet :P Såå sa hon nöjt. Jaja, nu ska i alla fall pyjamasen på.


Inte utnavel och inte heller inavel ;) Mag...

20111120_214707 (MMS)

Inte utnavel och inte heller inavel ;) Magen är utsprängd och naveln såg likadan ut med Mindie. Lite plupp kan det bli nu i bland men oftast så är den bara platt. Konstigt.. Allt är precis som med Mindie nu, allt utom vikten och Glenn tycker att magarna ser olika ut. Men suget efter alla starka dofter är precis lika, om inte värre.. Till exempel om jag blir stressad eller på dåligt humör så känner jag att jag verkligen vill lukta på aceton eller lite spolarvätska. Är det så här när man är rökare?? Jag har aldrig varit beroende av något men nu tänker jag hela tiden på vad för lukter jag andas in. Tänk att en så liten krabat inne i magen kan göra en så annorlunda :) Nu ska jag ta en dusch och sedan värma på lite glögg, min andra måsta-ha-annars-dör-jag :) Om någon har något bra tips på hur jag ska få min stackars dotter att sluta vara så mörkrädd så vore jag väldigt tacksam! Hon skriker när vi säger sova och vill endast sova vid oss. Hon kan somna i sin säng men jag kan omöjligt ligga i hennes säng och inte heller sitta på golvet bredvid i en timme varje kväll för att hon efter 3-4 timmar ska vakna och vara förtvivlad och i alla fall komma in till oss. När jag är själv så kan hon lika gärna ligga här. Men jag skulle gärna vilja att hon blev trygg i sin säng. Men hur??? Jag förstår att hon är inne i en fas men jag skulle gärna hjälpa henne att sluta vara rädd för spöket, monstret, spindeln och allt som är "dåligt". Hjälp mig gärna om ni kan! Duscha var det! Hej hej.


Min dotter är rolig och skojar gärna med o...

Min dotter är rolig och skojar gärna med oss. Alla heter för henne Glenn. Jag, mormor, morfar, barnen på dagis ja såklart även hennes pappa. Men även alla andra. När hon sitter inne på pottan så sjunger hon ofta "mamma heter Glenn, mormor heter också Glenn" haha och den som säger att barn inte förstår ironi, vad är då detta?? Hon skrattar sedan högt och tycker att det är jätte skoj :) I dag när vi åt mellanmål så tittar hon på mig och säger "pappa äta på tuttarna", jag frågar om hon menar att pappa ska äta på mina tuttar och Mindie säger "ja pappa äta mammas tuttar". Jag kanske ska börja utfodra hela familjen med bröstmjölk sen när bebis kommer ;) Jag frågade henne om hon trodde att pappa skulle tycka om bebisen mat "neeeej dä är bebisens, baja baja pappa" :)


Vecka 29 (28+0) Mindie vill gärna mysa, pu...

20111116_184513 (MMS)

Vecka 29 (28+0) Mindie vill gärna mysa, pussa, krama och kittla bebisen :) Hon drar gärna upp tröjan på mig och "väcker" bebis.


Bebis har fått ett lapptäcke :)

20111114_151425 (MMS)

Bebis har fått ett lapptäcke :)


Puss på dig världens bästa pappa på farsda...

20111113_101119 (MMS)

Puss på dig världens bästa pappa på farsdag <3 Sovmorgon till kvart i tio fick vi allihopa. Riktigt skönt och jag har sovit riktigt bra i natt dessutom :) Mindie har de senaste nätterna somnat i sin säng men sen vaknat och fått komma in till oss. Så bättre är det eftersom hon gallskrek när vi bara sa sova tidigare. Nu är det inte ens gråtit när vi kommer in till hennes rum och hon har klivit i och lagt sig själv :) Framsteg! I dag ska vi byta däck på bilen och sätta upp liter i badrummet.. Eller ja vi och vi. Skulle tro att det blir Glenns grej att göra :) Min fina pappa ska vi fira nästa helg. Nu ska vi kliva ur sängen och äta lite frukost tror jag. Ha en bra dag.


Mindie har för några veckor sedan blivit o...

20111108_212327 (MMS)

Mindie har för några veckor sedan blivit otrygg/rädd för att sova i sin säng. Det har gått bra att få henne att somna på kvällen men när hon vaknat på natten så har hon varit jätte ledsen. Jag är riktigt envis av mig och vill helst inte ha henne sovandes bredvid mig. Vi har då kunnat vara vaken i timmar på natten, vilket såklart innebär trött unge och extremt trött mamma. Natten till i dag bestämde jag mig för att ge upp. Kvällen slutade också så här, Mindie somnade i våran säng. Jag orkar inte krångla längre, hon är rädd och jag får dåligt samvete hur jag än gör. Ingen utav oss mår heller bra utav att hoppa över sömnen. Förhoppningsvis är detta bara en fas och känner hon sig trygg igen så kanske det släpper.. Bara så sjukt olikt henne att vara så här, det har alltid varit lätt att lägga på kvällarna och aldrig något problem att sova på nätterna. För ganska precis två år sedan så började hennes jätte bra nätter, alltid sovit 12-13 timmar utan att vakna för mat eller något annat heller. Nu har det vänt och jag känner att jag nog förstör mer än gör rätt i att jag "tvinga" henne att sova i sin säng. Det är nog mycket som händer med våran lilla tjej tror jag, hon börjar bli stor. Vi har i alla fall haft en jätte bra dag, tillbringade eftermiddagen hos familjen östby. Barnen leker så bra och pratar massor med varandra :) Jag fick även gosa lite med en glad bebis. Nu ska jag ta mig en dusch, förhoppningsvis. Om inte lilla barnet vaknar vill säga :) God natt.


Pappas byxor passar ju perfekt :)

20111106_162516 (MMS)

Pappas byxor passar ju perfekt :)


Nya ljuslyktor! Jag har tänt ljus i min e...

20111105_181359 (MMS)

Nya ljuslyktor! Jag har tänt ljus i min ensamhet :) Glenn och Mindie är i stan en sväng så jag passar på att vila lite extra. Fogarna har gör jättemångafulasvordomar ont, dom va faktiskt "okej" i några dagar men jag fick igen för det tror jag. Varför blir det så att jag så gärna vill göra allt när jag inte kan? Jag förstår inte :)


Skorporna blev i alla fall jätte goda. Tro...

20111105_134740 (MMS)

Skorporna blev i alla fall jätte goda. Trots att boken blev brännskadad...


Jag och Mindie skulle baka i dag. Tyckte a...

20111104_154928 (MMS)

Jag och Mindie skulle baka i dag. Tyckte att det började lukta bränt så jag stängde av elvispen. Luktade forfarande bränt och Mindie ropar "Titta mamma, dääär". Javisst har jag kommit åt spisen. Det rykte rätt fint kan jag säga...


Vecka tjugosju ( tjugosex plus noll) Jag h...

20111102_194109 (MMS)

Vecka tjugosju ( tjugosex plus noll) Jag har fått ett behov.. Igen... Precis som med Mindie.. Jag vill lukta på aceton, bensin, spolarvätska, nagellack. Ja ni förstår sådana saker som kanske inte är så särskilt bra att sniffa på. Varför blir jag så knäpp när jag är gravid?? :)