Lördag

God morgon lördag, har verkligen fått intala mig på att det är lördag, av någon anledning känns det som söndag =) Men för mig spelar det väl inte så stor roll vilken dag det är, är ju ledig =)
Mindie har sovit super i natt, hoppas det fortsätter såhär! Men hon är morgonpigg, tio i sju klev vi ur sängen och nu powernapar hon lite. Men vi hann i alla fall med frukost, ett bad och lite rena kläder =)

I går var jag hem till Sara en sväng, tittade när hon, Malin och Hannah gjorde sig i ordning =) Riktigt, riktigt snygga! Åkte hem vid åtta för Glenn skulle ut sen, då hade Mindie redan somnat. Dom behöver verkligen tid för varandra bara dom också, har märkt att vår lilla tjej har bivit väldigt mammig. Bra att hon vet att det är mig hon ska ty sig till, men det är så många fler som hon gärna också få ty sig till =)
Och hur svårt kommer det inte att bli att lämna bort henne om jag vet att hon kommer att skrika?

Nåväl, ska in och äta "bakis-lunch" med Malin senare, sen ner en sväng till Emelie på eftermiddagen. Där var vi och lekte nästan hela dagen i går också =)

Ha en bra lördag!
Kram


Måndag

Godmorgon.
Känns som att jag inte har så mycket att berätta. Mindie förgyller våra dagar och ibland gör vi inte mycket alls.. I går var vi alla fall till Sandra och Ted och hälsade på. Sandra hade bakat supergod rulltårta =) Tack för igår!

Vi ska i alla fall till Babycafé i morgon, tyckte att det var jätte trevligt förra veckan när det var så mycket folk =) Hoppas att det är många även i dag!
Nu ska jag ta och diska och bädda sängen medans Mindie powernapar =) Om det är något hon är bra på så är det att bara sova kortisar på dagen. Tack och lov är det inte så på natten i alla fall *peppar peppar*! Igår slog hon rekord och sov hela 1 ½ timme på dagen, det hör verkligen inte till vanligheterna. Det spelar ingen roll om hon sover i vagnen när jag går eller i sängen eller soffan, det blir bara en halvtimma åt gången ändå.. Jag skulle ju passa på att sova om jag ändå somnade =)

Jaja ha en bra dag!
Kram


Behöver en klipptid snarast!!!

Sandra ville du klippa Mindie? Hennes hår växer som ogräs ;)


Ja ni ser ju själva =)

I dag blir Mindie dessutom 2 månader, och hon startade dygnet med att vakna precis vid tolv för ett mål mat, sedan fortsatte hon att vakna ett antal gånger innan vi bestämde oss för att stida upp. Så ja jag är mycket trött i dag, så vi kör en mysa-inne-fredag och pysslar inte med särskilt mycket alls =)


Denna bild är tagen nyss på en nyvaken tjej.

Ha en bra dag! Kram


Godkväll

Har precis nattat en väldigt trött dotter, får se om hon somnar och hur länge hon sover. Kanske var i tidigaste laget men men. Hon har inte sovit så mycket under dagen så det är väl inte konstigt att hon är trött. Jag är också väldigt trött, fast jag vet att jag inte borde klaga =)
Har spenderat större delen av dagen hemma vid Emelie, mycket myisgt. Skönt att inte bara sitta hemma själva =) Var ute och gick en liten sväng på förmiddagen i alla fall. Men fy vad ruggigt det var ute i dag.

I morgon har vi inga planer än.. Får se vad dagen har att erbjuda!
Hade fint. Kram.


Förresten

Så ska jag och Malin gå på Flickan som lekte med elden på torsdag =) Hihi ääääntligen! Har ju inte velat gå så snabbt när Mindie var pytte, såklart är hon ju liten än men det går så bra så med bara pappa Glenn.
Ska bli sååå himla mysigt att gå på bio! När kommer trean? Inte så långt kvar tills dess heller va?
Åååh vad spännande. =)


Mysmåndag

Känns som riktigt mysväder ute, sånt här mysa-inne väder alltså =) Mindie myser i alla fall här brevid mig, jag kikar lite på The Voice. Vi har hunnit med att bäddat rent i sängen, ätit frukost och Mindie har fått kläder på sig. Jag hade tänkt att hoppa in i duschen nu när hon passar på att vila. Glenn ska jobba två veckor och sedan vara ledig en vecka till, sen jobba sex veckor och sedan ledig två över jul. Sen jobba igen tills sommaren och då har han semester och sedan pappaledig tills januari =) Det känns som att jag ska vara ledig jätte lång tid till. Men det kommer gå såå fort. Måste bli bättre på att njuta.

Helgen har varit lugn och skön. Sara och Mia var här och käkade och tittade på film i lördags. I går kom mina föräldrar och firade Glenn, sen kom Malin och Jenny också förbi en sväng. Malin kommer en sväng snart igen innan hon ska klippa sig. Så bäst jag skyndar in i duschen så hon inte får en chock =)

Babycafé idag då? Jag och Mindie går gärna in! =)
Ha en bra dag. Kram


Läkarundersökning

Var till Bvc i dag för läkarundersökning. Mindie väger nu 4365 gram och är 55,3 cm lång =) Stora tjejen, men nacken ville hon inte riktig lyfta helt.. Men det kommer nog snart det med.

Annars har Caisa varit här på besök i dag och Mindie fick en jätte fin overall, tack så jätte mycket =) Lite stor ännu, men den kommer vi använda flitigt senare i vinter =)
Är verkligen så otroligt tacksam och glad för allt vi fått till vår lilla tjej. Känns som vi knappt köpt något själva.

Nu myser Mindie med tutte och snutte i min famn, hon kan vara lite kinkig i bland på kvällarna och det verkar som att snutten gör det lite lättare för henne. Hon har dessutom sovit från 21-07 i natt och åt bara en gång Stolt mamma och rätt utvilad också =).


Vår fina prinsessa på pappa Glenns födelsedag..


Morgonpigg dam

Inte jag dock... Klockan sju har Mindie velat stiga upp flera dagar i rad nu =) Mamma Lina är inte lika förtjust, men men Mindie blir i alla fall på bra humör när man börjar prata med henne och om jag lägger ner henne i babygymmet. Hennes bästa kompisar =) Den som är mest intressant är verkligen spegeln, haha en riktig snygging säger hon nog. I skrivandets stund så har hon legat där och pratat i 20 minuter, hon kommer verkligen att bli ett riktigt tjålskåp!

Helgen då, Glenn fyllde ju år i lördags så vi hade fika och lite besök. På kvällen åt vi ost och kex och tittade på fotboll. Mys.
I går tapetserade Glenn hos sina föräldrar, jag och Mindie var med några timmar sedan åkte vi ut till min mamma och Peter.

Nu ska jag underhålla Mindie lite =)
Ska till Babycafé idag =)
Ha en bra dag. Kram


Ingen vanlig dag.

Nej idag är ingen vanlig dag för i dag är Glenns födelsedag Hurra Hurra Hurra!



Grattis underbara du, Du är världens bästa sambo, pappa och vän. Jag skulle inte klara av att leva utan dig. Hoppas din dag har varit toppen =) Många pussar och kramar från Lina och Mindie.

Babygym

I dag har vi knappt varit hemma alls känns det som. Lite mys på förmiddagen sedan vålgästade vi Sara som hade besultsångest hur hon ska inreda lyan. Var där ett tag och åkte sedan in på Nisses och kikade lite, hittade en matta som vi ska köpa sen (Sara fick våra röda vi haft i vardagsrummet). Men vi köpte i alla fall ett babygym till Mindie, ett mycket bra köp verkar det som =)



I bland kan hon vara lite kinkig när hon ska bajsa, men vi la ner henne ändå för att se hur hon reagerade. Tror hon glömde bort hur jobbigt det kan vara för inte ett pip (förutom massa joller=)) och bajs i blöjan blev det =) Hihi sötis.
Det kanske inte är världens snyggaste men färgglatt är det, vi frågade Mindie i butiken om det gjorde något att hon inte fick det dyraste, och hon misstyckte inte =) Lätt värt sina 329 kronor var det verkligen, det tyckte Mindie med!

Efter besöket hos Nisses åkte vi lite sightseeing i Smedjebacken i väntan på att pappa skulle komma hem, såg massor med fina hus. Strax före fyra kom vi hem till pappa och fick där lite mumsiga våfflor, Sara kom också förbi dit en sväng.

Mindies prickar har blivit mycket bättre också =) Sååå skönt, hoppas dom försvinner helt nu. Läkaren trodde det kunde vara mjölk (så vi köpte mjölkfri ersättning), eller tvättmedel och så fick vi salva på recept. Ersättningen dissade hon totalt (ingen finsmakare heller =) 400gram för 199kronor), men vi har smort in henne med salva flera gånger både i går och i dag och nu är hon endast lite flammig med få röda prickar. Inga skorvar och inte alls lika torr längre =) Skulle det vara mjölk så skulle hon väl inte bli bättre av bara salva, eller???

Nu är det mys i soffan innan läggdags, Mindie har redan gett upp =)
Ha det fint, Kram.


Tisdag

Denna dag har rusat förbi! Jag och Mindie knallade upp strax före åtta, åt lite frukost och började göra oss lite i ordning. Glenn kom upp runt nio och Mindie somnade strax efter det och vi hann duscha och plocka lite under tiden. Lagomt till hon vaknade fick vi lite besök av Emelie och Sebastian =)
Och när dom gick ner till sig igen så ringde Sara och vi bestämde oss för att åka till Borlänge och kika lite. En hel del blev det också, jätte skoj med lite nytt =)
Mindie fick två tunikor från H&M (båda på rea, 20 kr styck), två par strumpbyxor, ett bar tofflor/skor och en nappflaska (den var kanon, tack Emelie för tipset =))
Jag köpte ett par svarta jeansleggings och två tröjor.
Glenn fick även han två tröjor och ett par skor.

Igår var vi på BabyCafé på Villgott, mycket trevligt =) Mindie var vaken hela tiden (förutom en powernap på 5 minuter), vi var där från strax efter tolv och hon var vaken redan innan vi kom fram, och vi gick hem efter fyra och då tänkte jag att hon måste ju somna i vagnen.. Men inte Mindie heller =) Kommer hem och byter blöja och så får hon ligga utan, vilket verkligen uppskattades. Nöjd bebis var hon fram till 17.15 då hon somnade på skötbädden på golvet bar om baken =) Våran lilla Sötis!

I morgon ska vi på läkarbesök då våran lilla tjej har så mycket prickar i ansiktet =( Hon är även otroligt torr och har nästan som skorvar på kinderna, inte blir det väl bättre av att hon kliar på det heller.. Stackars liten, men hon verkar inte lida så mycket mer än att det kliar i bland.
Hoppas dom kan ana vad det är, men jag har inte så jätte höga förhoppningar med tanke på att det kan vara i stort sett vad som helst.


Mina tröjor, båda från Gina Tricot 149:- styck.

Nu sover vårat lilla hjärta här emellan oss i soffan. Ska ta och diska och hänga lite tvätt innan vi ska mysa ner oss i sängen. Hade fint, Kram.


Söndag

En till seeeeegsöndag =)
Hade fullt upp hela gårdagen, började med att vi ville göra något, funderade en stund och så ringde Eve och frågade om hon fick kika förbi om en stund. Kanon kände vi =)
Fick kanon fina kläder till Mindie också, hon är så bortskämd våran lilla skrutta! Efter en stund kom även Glenns farbror och två kusiner, tätt efter även Glenns syster + man och lille Jacob (Mindies kusin) och sedan Glenns förädrar. Fullt hus alltså, Mindie fick även tokfina kläder av Sandra, Patrik och Jacob =)
Vi fikade lite och sedan åkte alla utom Sandra, Patrik och Jacob. Dom var kvar och vi käkade pizza tillsammans innan dom skjutsade iväg Glenn på fest och blev avbytta av Sara, Malin och Boggan. Vi tittade på Slumdog Millionari (började titta på den med Glenn för ett tag sedan men somande tror jag) riktigt bra var den tycker jag. När den var slut åkte dom och jag och Mindie intog sovpossition i säng och vagga. Ringer Glenn som var på väg hem, så fick vi mysa lite innan vi somnade.

I dag skulle Glenn egentligen hjälpt sin pappa att tapetsera, men båda var rätt trött så vi åkte hem och tittade på Heroes och mös i soffan i alla fall. Inte mycket nytta i dag alltså. Och det har varit riktigt skönt =) Tycker nog Mindie med som verkligen slappat i dag! Men det blev inte mycket av det i går när vi hade så mycket besök. Svårt att slappna när man kan missa något =)

I morgon blir det i alla fall tapetsering för Glenn, får se om jag och Mindie följer med eller om vi hittar på något annat.
Hade Fint, Kram.


Dröm!

Vaknade i natt med ett ryck, letade runt i täcket men hittade inte Mindie någonstans. Tände lyset men hon fanns ingenstans :S Så kopplade det att hon faktiskt inte legat i våran säng på snart en vecka. PUST! Tittade ner i vaggan och där låg hon och sussade så fint..
Drömde att jag ammade henne och sedan hade lagt henne brevid mig. Usch alladeles snurrigt och fy vad svettig jag blev innan jag kom på att hon säkerligen låg i sin vagga.


God morgon med tuppen

Har redan hunnit duscha och gjort mig halvt iordning =) Mindie ville vakna kring sju i morse, men hon var glad och nöjd och låg och pratade i sin säng tills nästan halv åtta. Då fick hon fruksot och sedan gick vi upp och hon fick lite kläder och ny blöja. Hon satt sedan i sin babysitter och pratade med sina kompisar medans jag duschade, vi hann även med lite mys i soffan i hon gnällde till och slocknade =)
Inga planer än för dagen.. I kväll ska Glenn ut och jag och Mindie får besök av Sara. Så det blir nog mys i soffan med en film skulle jag tro!
Glenn sover fortfarande, vi brukar inte vara dom som går upp såhär tidigt. Men Mindie var på bra humör och pigg och hur kul är det då att ligga kvar i sängen och mysa. =)

Känner för att hitta på något så jag hoppas inte på en inne-sittar-dag. Nej jag är full av energi! =)
Ha en bra dag. Kram