Full?


Detta var det jag drack i går, EN sådan och jag kände av den. Det kittlade i benen precis som jag brukar känna när jag druckigt första cidern/drinken annars. Haha och i går kände jag av detta. Nästa gång jag dricker för att bli aningen mer berusad än lite kittel i bena lär jag ju komma billigt undan. Haha.

Skulle egentligen gått ner på stan en sväng i kväll också, men efter vi kom hem från Falun (Glenns kusins konfirmation) så hade jag fruktansvärd huvudvärk så jag stannade hemma och har bara degat i soffan.

I går var det mys på hög nivå. För det var ingen vanlig dag, för det var Lina och Glenns två-års-dag, Hurra Hurra Hurra! Inte riktigt men vi firade lite. På måndag är den riktiga dagen.. =)


Paj

Måste bara dokumentera Caisas och min paj som vi gjorde förra veckan, typ den godaste pajen jag ätit, och då var det vi som gjorde allt. Så här fin blev den...


före..


.. och efter.

Hungrig blir jag när jag ser detta.. Ska kanske ta mig en natt-macka innan jag ska sussa.. Nu kan jag sova gott i alla fall, annars hade jag kanske fått en tvångstanke när jag precis lagt mig och bara måsta blogga mera.. Det var länge sedan nu och passade på med två inlägg på engång. Inte illa...

Svensk sommar = REEEEGN

Jag jobbade över idag, hela 45 minuter, jag tyckte det var ganska jobbigt, men det kändes bra när jag var klar, hade bytt om och skulle gå utanför ABBs enorma byggnad... Men vad väntade, jo REGN..


huhu, vad kallt det var att cykla.


wet wet wet..


varmt och skönt..
Inte så kanske men desto skönare ska det bli att sova.. Så God Natt.

Rök..

Det luktar brandrök i hela stan, nästintill i alla fall. Tack och lov har det regnat endel nu, både i går och i dag. Men att det slutat blåsa var nog det bästa. Det är ju det som gjort att skogsbränderna spridit sig snabbast.

Mycket dålig uppdatering, men det enda nämnvärda som hänt är väl att Sara har flytt stan. landet och europa. Ja det känns verkligen som att du är på andra sidan jorden =) Fast ändå kan vi prata med varandra som om du vore i Sverige och det är guldvärt =)

Snart ska jag gå iväg till jobbet, är skit trött, låg och snoozade i två timmar =) Mmmm det var fruktansvärt skönt.. Men sov ganska dåligt under natten.. Fick ett mms av Sara vid fyra och jag kände mig elak om jag inte svarade så jag vaknade till lite extra när jag skulle försöka skriva något vettigt..

Nej nu ska jag ordna lite..

Gett upp bloggandet?

Hade nästan trott det jag med, har verkligen inte haft tid, ork eller något att skriva. Det har ju dessutom varit kalas väder i flera dagar. Och vem vill sitta inne då? Inta jag i alla fall. Men det har jag gjort ändå på grund utav en hemsk förkylning. Förhoppningsvis försvinner den snart.

 Tänkte passa på att visa upp mig själv i min klänning som jag till slut blev väldigt nöjd med =) Jag fick många fina kommentarer för den och det gick rakt in i hjärtat  =) Alla var otroligt stiliga på Sara och Rebeccas fest och jag måste ju säga att det måste nog vara en utav de roligaste kvällar jag varit med om =) Tack Tack Tack.


Jag och Glenn

  
Klart som tusan Ayanda också ville vara med. Hon blev först väldig generad när hon såg oss, hon tyckte att vi var så fina och tyckte att det var lite jobbigt att hon inte också kunde fått ha sånna fina kläder.. Söööt..


  Så efter 4 timmar och 30 minuter framför spegeln. Efter lite tårar, skratt, lite bråk och tjafs så föll allt på plats, till och med lösögonfransarna =)

Nu har jag massor av annat att göra, till exempel att vila av mig min förkyldning!