Inget vaccin

Men sjukt låååååång väntan. Mindie var hur trött som helst innan vi fick komma in. Hon vaknade vid 11 hemma och då fick hon gröt, klockan 12.30 åkte vi in för träffen var vid 13. Klockan 15.30 fick vi komma in. Och så slutade det i alla fall med inget vaccin, vi fick ju välja om vi ville ta 6 månadersvaccin eller svinvaccin. Ena stunen har vi tyckt att det varit enkelt men så är man rädd att något kommer hända henne. Hur som helst så borde dom ju inte vaccinera med vaccin som är helt kasst/konstigt/dåligt eller vad man nu ska kalla det.

Men väga och mäta fick vi göra, men både jag och läkaren trodde nog att det var något fel på vågen. Mindie vägde sist, för mer än tre veckor sedan, 6040gram och var 62,7 cm lång. I dag hamnade vågen på 6150gram och 63 cm lång. Hon har ju knappt vuxit alls. Men för en gångsskull så klagade dom inte =) Spela roll vad hon väger när hon i alla fall är pigg och glad!

Nu är det lugnt hemma i alla fall, Glenn är seg och jag känner inte att energin flödar på mig heller.
Men ha det fint!


Freeeedaaag =)

Underbart med helg.
Men fredagen erbjuder inte bara roliga saker, klockan ett ska vi till Bvc. Föräldraträff, vilket är skoj, men så kommer vi till sprutorna igen. Jaja jag hoppas att lilla stumpan tar det lika bra som förra gången och slipper feber.

I kväll blir det lugnt med kanske en film.
Hoppas att ni får en bra helg. Kram


Mindie 6 månader

16.50 för ett halvår sedan föddes vårat lilla gryn. Hon kan numer skratta, "prata" och sitta själv på sin egna lilla rumpa =) Våran lilla älsklings tjej.


Mindie är det bästa som har hänt oss, varje dag gör hon mig lycklig. Världens lyckligaste är jag =)


Ljus

Har varit och handlat och hämtat ljus hemma hos Veronica.

Jag hade beställt treveksljuset till vänster, Mullbär med vaniljtvist. Det doftar helt underbart, har inte hunnit tända det än men det ska vi göra i kväll =)

Fick även några doftljus från mamma när jag fyllde år, dom luktar också jätte gott =)

Ska nog ta och diska lite innan Mindie vaknar. Sen blir det lunch för hennes del och strax därefter kommer Glennpan hem, underbart! Jag älskar när han är hemma på jobb och vi slipper vara ensamma måndag-torsdag. Hur klarar ni er, ni som är ensamstående? När jag knappt klarar 3 ½ dagar? Ni är starka och duktiga ska ni veta. =)

I morgon får jag och Mindie troligtvis finbesök =)
Kram


Måndag

Alltså gårdagen hade vi kunnat ta bort, jag låg i sängen heeeela dagen (självförvållat). Men synd om mig själv tyckte jag ändå. MASSOR! Bakis i mina dagar har jag varit, inte tusan har jag spytt 25 gånger tidigare. Nej dricka med måtta har jag nog inte riktigt fattat ännu =) I dag ska vi hämta ljus från ljuspartyt, men hur kallt är det ute egentligen? Det ser inte så milt ut, kanske får lov att ta bilen. Men det är nog det enda vi kommer göra i dag, får bli lugnt och leka bara =)

Kvällen var för övrigt väldigt bra och tack alla som var med och gjorde kvällen så lyckad =)

Ha en bra dag. Kram


Lek i sängen

Har percis kommit hem får Falun, på hemvägen kikade vi förbi Eve, försökte ringa flera gånger till henne först men nummret hade tydligen ingen abonent? Så när vi kommer fram så säger hon att hennes abonnemang gick ut i dag? Haha typiskt, men det fixade ju sig ändå =) Vi åt lunch tillsammans innan jag åkte hem igen.

Mindie har för övrigt jätte mycket gaser i magen, hon ligger och fiser hela tiden. Och hon har även upptäckt att det är lite skoj när det smattrar i rumpan =) Hihi sötis.
Nu är hon hungrig och sen ska vi nog mysa lite mer, tidig morgon = trött mamma =)

Ha en bra dag. Kram


BLÄ på hög nivå!

Hur fan mycket snö ska det komma i morgon egentligen?
Jag sa ju förtusan att vi skulle åka till Falun.... Jaha! Får gå upp och skotta i natt =)


Blä

Det låter som att Mindie säger bläbläbläblä när hon pratar, ibland blir det blablablabla. Nyss sa hon BLÄÄ och jag frågar: Är det blä med bajs i blöjan och Mindie svarar JaaaaaA =) Låter så skoj när hon "svarar" på mina frågor =)
Idag kommer Malin på besök och troligtvis mamma en liten sväng innan, mycket trevligt med sällis!
Nu ska vi kika vidare på nyhetsmorgon.
I morgon ska vi åka till Falun.
Hade fint, Kram.


God kväll

Och god natt, min lilla bebis ville vakna 7.05 i morse och hon ville tydligen inte somna om. Så vi knallade upp och hon har varit på bra humör i dag (IIIIINNNTEEE =)) Så hennes mamma är slut, men när vi fått besök/Glenn kommit hem får jobbet så blev allt mycket bättre =)

Nu blir det sängläge och house!
God natt.


-1 och SOOOOOL

Gud vad vädret kan göra mig glad och säkert många andra också =)

Idag blir det en promenad in till Villgott, Sandra och Jacob ville också ta en promenad så vi behöver inte knalla alldeles själv =)
Mindie tar en nap just nu och jag har gjort mig i ordning och diskat och nu tog jag mig lite tid här. Glenn är hemma i veckan och det kommer vara så skööööönt att ha någon att krama i soffan och prata med innan jag somnar. Vet en till som kommer att vara stormförtjust i det =) Men lilla tösen har blivit grymt mammig, hon kan ha jätte mysigt med Glenn. Dom kan sitta och prata och mysa, men så fort hon ser mig eller hör mig i närheten så vill hon inte vara kvar hos honom =( Så tråkigt, men det är ju inte konstigt när jag är ensam hemma med henne halva veckorna..

Nu ska jag checka runt lite
Men ha en bra dag, Kram.


Snurrig i skallen

Alldeles för ofta, men det verkar inte vara så många som märk mitt fel, Emma som ringde och skrattade och sa att jag kan inte växt mycket sedan jag kom ut om jag vägde 53 kilo när jag titta ut. Hon tyckte inte heller att det var konstigt att min kära mor hade ont =) Jag vägde ju såklart inte 53 kilo, utaqn jag var 53 cm lång =)

Idag har familjen Nilsson varit här och käkat mat med oss, mycket trevligt, vi bjöd dom på tacopaj och det verkade uppskattat =) Jag fick pengar och det tackar jag hjärtligt för. Nu när jag fått min våg så kunde jag väga mig, 5 kilo ska bort, sedan ska jag unna mig lite nytt i garderoben =)

Jag är så lycklig för min vän, hon bär på det finaste man kan bära på och hon och hennes sambo ska få en liten bebis. Jag och Glenn pratade om att Ludvika är en riktig skit håla i dag, men det finns ingeting som lockar oss att flytta. Alla (nästan) bor här, familj och vänner. Jag vill att Mindie ska bo i närheten och få växa upp med sina mor- och far-föräldrar och våra vänner och deras barn. Jag vill inte flytta, vi vill inte flytta. Vi vill bo i denna skit håla, men i ett eget hus. I alla fall snart =)

Nu är det film och det blir säkert Babycafé i morgon.
Ha en bra kväll. Kram


13 Februari 2010

Ja dagens datum och i dag precis just nu för 23 år sedan hade nog min kära mor rätt ont, men bara ett par timmar till av kämpade så kom en klump på 3938 gram och 53 kilo ut, 19 dryga dagar över tiden. Och det passade ju väldigt bra att det skulle vara just en fredag också =) När hon just gått över 19, varför inte ta en extra dag? Jaja man kan ju inte få allt.
Dagen har börjat bra i alla fall, frukost på sängen och lite paket =) Har fått en Spikmatta, en våg och en massa bra ansikts- och hårprodukter. I går fick jag en hårinpackning av Sandra också, tack så jätte mycket =) I dag kommer bitar av släkten och äter tårta (som dock inte är klar än...). Borde nog ta och fixa lite, men borde inte jag få se på när andra arbetar i dag? =)
Nej då jag skojar bara, allt är klart, ska bara vispa lite grädde till tårtan och kladdkakan. Vad brukar ni äta för tårta när ni fyller år? Här blir det samma gamla vanliga jämt, jämt, jämt =)
Så även denna gång fick det bli en Pinocchiotårta.





Nej jag skulle nog behöva dra på mig en face också innan det kommer folk.
Ha en bra dag i alla fall. Kram


Mindies "badgrej"

Har vi köpt begagnat Veronica, men jag vet att den finns på leksaksaffären i stan, på babyproffsen och på barnens hus också. Tror inte att dom ska vara så dyra. Grymt skönt att bada henne i när jag inte badar med henne =)


Problemet är bara att min lilla tjej inte ligger still, jag skulle behöva spännband för att hålla henne kvar =)

I dag har vi haft besök hela dagen, först Jacob och Sandra. Sen kom Anna och hon åkte precis, Sara kom också en kortis, men Mindie hann i alla fall märka några revir. Hon har knappt spytt något i dag och så kommer stackars Sara som hatar dessa kräkor.
Nu sover lilla flicke barnet, jag ska nog ta och göra det samma. Åtminstone lägga mig i sängen, i morgon kommer en efterlängtad pappa hem. Denna vecka har gått sjukt fort.

God natt på er. Kram



Härliga tisdag

Men snälla Gud, sluta tillverka snö!

Jag har skottat tre gånger i dag och innan den tredje gången kollade jag på smhi.se och där ser det ut som det kan bli fint (snöfritt) resten av veckan =) Tack tack, då har mina kvällsböner inte varit helt förgäves =) Undar vad jag ska be om här näst?  En ny, fräsh, snygg kropp kanske? Gud var med nu!


Mindie blev helt nedsnöad när jag skottade, men tack snälla mamma som kom och hjälpte mig när den värsta snön vräkt ned!

Annars har vi hunnit med att damma, dammsuga och torkat golven och handlat har vi också gjort, men när jag kommer fram till kassan kommer jag på att jag bara har kontaner på mig och inga kort i fall kontanterna inte skulle räcka... Och det gjorde dom ju såklart inte heller så även här får min snälla mamma lägga ut (39 kronor). Tur att jag inte åkte till MM eller Hemköp =)

Tänkte bjussa på lite andra kort också, dock mobilbilder så bildkvalitén är väl kanske inte den bästa =) Men bilder i alla fall.

Sitta själv är kul




Alla sovsätt är ju bra =)


Borstar tanköttet i badet =)


Påklädd för en tur i vagnen


Morgon mys i sängen


Vilken snygging, undrar om hon vill ha en puss =)


Hade bra. Kram


Godmorgon

Solen tittar in genom fönstret och det är åter igen måndag, solen har jag gärna kvar men tar hellre torsdag =) Idag ska vi gå in till Villgott för att gå på Baby Café, och för en gångs skull kan vi gå. Såg att dom skrapat vägarna. Härligt det var på tiden, rätt höga vallar här på Valhallavägen =)

I går var vi och hälsade på hos pappa, Linda och Ayanda som hade blivit riktigt brunbrända i Thailand. God mat fick vi och fina kläder till Mindie, Tack tack =)
I lördags fick vi mat hos Glenns päron så vi har inte behövt lagat något på hela helgen=)

Nu sover min lilla tjej en nap, så jag ska vika lite tvätt och ta det lite lugnt
Ha en bra dag, Kram.


Sova gott

Ååh vad gott jag sovit i natt, senaste dygnet har vi spenderat 15 timmar i våra nya sängar =) Åkte och hämtade dom själva i gåt eftermiddag, skulle fått dom hemkörda men inte förrän måndag. Glenn åker ju och jobbar på måndag så det skulle vara hälften trist och hälften jobbigt att få hem dom när jag är själv, så Glenn åkte och fixade =) Och som grädde på moset så sov Mindie från 19:30-08-30, inte illa pinkat men hon hade inte sovit mer än en timma och tjugo minuter på hela dagen.

I morse var vi barnvakt åt lille Jacob, medans hans föräldrar fyndade böcker på bokrean. Sebastian kom också upp så vi blev helt plötsligt trillingföräldrar =) Gick super, alla bebisar var nöjda och mycket intresserade av varandra hihi.

Nu ska jag väcka min lilla prinsessa så att hon kan sova i kväll.
Hade fint, Kram.


Migrän

Hade det jätte trevligt hos Malin och åt super god mat tillsammans, vi åkte upp till stan runt 14 och börjar känna hur trött jag är. Väl framme hade jag kunnat somna sittandes på en stol och huvudvärken kom och blev bara värre för varje minut. Vägde Mindie (6045 gram, 63 cm lång) och gruvade mig en del för att åka hem, men Mindie sov i alla fall en timme på soffan så jag kunde passa på att slå igen mina blå och vila jag också. Vaknade och gav Mindie mat, hennes 6 kilo kändes som 26! Men vi klarade det och båda två låg utslagna i var sin säng strax efter åtta.
I dag är jag bara sjukt seg i kroppen, men inte denna värk i skallen tack och lov =)
Nu ska jag försöka få i mig något i magen, har inte ätit sedan lunchen i går med Malin.

Men till något helt annat, hur tusan ser det inte ut i Skåne? Jösses det är ju värre än här, tcker vi har mycket snö, men det där är väl rekord för dom på flera hundra år?!
Fast tänk att det är februari redan, snart vår ju =) Vårkänslorna väcks till liv och vi blir kära på nytt, härligt! Skönt att slippa bylsa på en massa kläder också!

Nej magen kurrar
så ha en bra dag.
Kram


Mindie sitter

just nu och leker i sin säng =) Så skönt att hon sitter själv, hon har blivit så mycket nöjdare. Vågar inte ha henne själv på golvet ännu, men i hennes säng går det ju bra =)
I dag har vi grupp, men först ska vi hälsa på hemma hos Malin =)

Ha en bra dag.
Kram