Hur mycket otur får man ha innan det vänder?

Jag blir helt knäckt alltså, tårarna rinner ner för mina kinder för jag blir så JÄVLA, SATANS, FÖÖÖRBANNAAAAD. På att jag hela tiden skall drabbas av denna otur. Den ju som ligger på mig hela tiden.
Är jag satans dum i huvudet? Eller är jag klantig? Eller har jag bara denna jävla otur liggandes över mig?
Ja man kan ju fan i mig undra alltså.
Nu ska ja duscha och jag blir inte för vånad om det bara finns kallvatten, eller om det kanske rent utev inte finns något vatten alls. I sånna fall ska jag i REN protest tvätta mig i toaletten!

Tack för mig. Jag säger upp mig och stänger av mobilen, ja jag gör allt för att komma bort från omvärlden för vem vet, min otur smittas säkert, Glenn har fått den i alla fall. Så akta dig!

Bättre dag i dag

Ja idag har jag knappt sett röken av honom, hur skönt som hellst. Jag har kunnat jobba i lugn och ro. Såg han bar en liten sväng på förmiddagen. Men sen höll han sig borta.
Tur för honom! =)
Annars har det inte hunnit hända så mycket i dag. Trött är jag som tusan, så jag funderade ett tag på att gå och slumra en sväng på soffan, men jag blev sittandes vid datorn och ingen drar mig härifrån.

Det hände faktiskt en till grej i går, jag var och handlade på Konsum.
Vilket jag aldrig brukar göra.
Men jag skulle handla endel och det tog sin lilla tid eftersom jag inte riktigt hittade så bra heller. Hursom hellst så stannar en liten pojke (3-4 år) upp mig och säger; Hej! Jag svarar såklart det samma. Och då börjar han tjattra som om han fått lov att vara tyst i en vecka. Han ville veta varenda pryl och vara jag hade i min korg och när han var klar med det då var det min tur att veta vad för ting han skulle köpa i dag. När han väl plockat upp allt i sin lilla vagn trodde jag äntligen att jag skulle fortsätta handla. Men vad fel jag hade. Då började han fråga vad jag nnars gillar för mat, vad jag hade för mat hemma, vad jag skulle laga för mat i dag, om jag verkligen hade diskmedel och diskborste hemma. Hahaha och när han väl var klar och hans mamma tyckte att det var dags att gå innan dom missar bussen så säger hon; Vad duktig du var nu.

Ursäkta men duktig för att han sluta prata? Nej så var det minsan inte, han var duktig för att han hade varit så snäll mot mig och berättat HELA innehållet i sin vagn och frågat mig om varenda liten manick i min egen =)
Jag ska vara ärlig att jag inte tog så hårt på det, men nästa person kanske gör det, och jag vet inte (jag har ju inga barn) men jag skulle kanske inte ge mitt barn beröm när han talat om för en vilt främmande människa vad han och hans mamma ska göra i dag!

Tack och Hej!

Personlig kris?

Jajemensan, här händer det gjejer vill jag lova. Jag kan börja med att berätta att jag har tagit farväl av min Skoda, eller snart i alla fall, den är såld men den står fortfarande kvar på min mammas gård. Annonsen var ute på blocket i ca. 4 timmar och på den tiden var allt fixat liksom, jag som inte ens hade fått hem ägarbytespapprerna blev det lite struligt och därför står den kvar hemma. Men så fort papprerna kommer så ska den väck. Men inte trodde då jag att den skulle vara så lättsåld heller.
Att någon ens ville ha den...
Vi blev nästan lite säljgalna där så nu har vi halva vardagsrummet ute på blocket =) Haha. Var till Borlänge och beställde en ny soffa + puff i söndags.
Många tänker nog att, detta måste vara en personlig kris av något slag.
Och säkert är det så. Men tiden var helt enkelt rätt för det nu =)

Mer som hänt är en ganska långdragen historia men jag känner att jag måste dela med mig av den. Det är så att vi har en besökare på jobbet, han är mörk, runt 35 och chef för samma som vi jobbar med fast i Brasilien och det är ju också därifrån han kommer. Han kan inte många ord engelska och ännu mindre på svenska. Men detta är vad han har fått fram under sin vistelse innanför ABBs väggar. Han tycker att mina ögon lyser och är otroligt vackra, och att jag ser utländsk ut...
Hmm, jag vet inte riktigt om det stämmer.. Men men..
Men i dag har han försökt att konversera lite extra med mig.
Jag måste tillägga att jag inte gillar detta! VERKLIGEN INTE!
Det han frågade ut mig på var:
* om jag var förlovad
* om jag var gift
* om jag har några barn
* vart jag bor någonstans
Gift och förlovad frågade han mig flera gånger om jag var, ursäkta men jag är inte intresserad liksom, och helt seriöst, HAN HAR JU FÖR FAN SJÄLV RING PÅ FINGRET! LÅT MIG VARA LIKSOM..

Någon som har något tips eller råd? Jag vore evigt tacksam, åtminstonde fram till och med fredag, denna människa är i mina hälar 6 timmar om dagen!


Tack på förhand.
/ Carolina Nilsson

Ny Quiz

för er som tyckte att den andra var för svår. Så varsågod, visa nu hur bra ni känner mig. Finns på Facebook, "Hur var jag? Vem är jag? Vem blir jag?"

Nu jobb. Kram och Hej!

Yo!

Efter att jag tryckt på snooze fem gånger i morse gav jag upp och stängde av alarmet och sov vidare. Men jag hann inte så långt, Glenn ringde och väkte mig klockan tio över nio.
Jag: - Yo!
Glenn: Hmm. Hej.
Vi pratar ett tag och sen plingar det till i mobilen (meddelande) Vi säger hej då och jag kikar vad det är. 3Svar, Damen som vill kolla på min bil, jaså tänker ni hon måste vara dum i huvudet, eller så vet hon inte alla dens brister. Haha men det är faktiskt så att hon ska kika på den fast hon vat allt som är fel och knas på den =)
Så jag har varit ute och städat ur den nu på morgonen, jag trodde jag skulle hitta många roliga ting i den men, det var inte mycket, ska kanske ta och lyssna igenom alla skivor någon dag =)


Jag undrar om jag ska lämna kvar Emils utsmyckning

Jag funderar på om jag ska ta och dammsuga lite här så slipper jag göra det i morgon, dessutom skulle jag kunna bli lite varm också, jag trodde inte att det skulle vara så kallt ute så jag hade inte så mycket kläder på mig när jag städade bilen och åkter och kasta massa skräp, men jag kunde knappt öppna en kartong med min kalla fingrar.
Japp dammsugning blir, snabbt innan jag hinner ändra mig!
Hade Fint!

Ojsan vad tiden går fort..

... ingen uppdatering på nästan två veckor, men ingen dör nog av det. Har nog inte hänt något viktigt ändå skulle jag tro. Jag har blivit ett år äldre, jag och Sara har varit på besök i Stockholm, vilket var jätte trevligt =) Och så har jag kommit fram till att min bil platsar nu bara på ett ställe.. SKROTEN! Har inte kört dit den ännu eftersom den har varit lite farlig att köra med. Vi klarade hur som helst inte av att vara utan bil i ens en vecka, men den nya har allt min skitbil inte hade. Men jag ska ta ett fint farväl av den i alla fall, för jag har trotts allt haft stor glädje av den.
Efter en konstig två dagars vecka på jobbet förra veckan, skulle jag ljuga om jag ser fram emot denna, men jag kör med nya tag. INGEN SKA FÅ TRAMPA PÅ MIG!

Dessutom har det blivet en hel del skriverier om "uppdragen" och morgon dagens är väl ganska lätt Sara, men jag är rädd för att jag kommer att banga, vi får se, jag tror inte mina arbetskamrater skulle uppskatta det så särskilt mycket och jag skulle definitivt inte göra ett bra intryck, det är en sak som är säkert. Men jag ska inte säga något än, det beror helt på vilken sida jag vaknar på i morgon =)
Helt klart bäst hittills är Caisa i nattlinne och gummistövlar på Ica, jag önskade att jag hade kunnat fått se det =)

Nu ska jag lägga mig och sova! God Natt. Kram

Hejsan Carolina Nilsson

heter jag och jag... usch det är inte kul att ringa kund service. Men det känns bättre nu mot vad det gjorde förut. Jag börjar kanske bli van. Men det är alltid sådant jag skjuter upp och tänker att det ska jag ta senare =) Men i dag har jag gjort det.

I dag har jag varit och handlat för i morgon och på lördag ska det bakas =) Och städas för på söndag kommer det en massa folk.

Nu ska jag käka lunch.

Mmm.

Tänka sig att jag har sådan tur jämt. I måndags skulle jag på möte med min chef, efter 20 minuter trodde jag att han hade glömt det och efter 30 minuter trodde jag även att hon hade gjort det, så jag tog upp lappen för att kolla, jo visst det var ju inte i måndags det skulle vara utan i tisdags. Tack mig själv.
Så jag gjorde ett nytt försök i går efter jag klippt mig, och efter lite strul även då så blev det möte till slut i alla fall.
Så efter en hungrig förmiddag såg jag verkligen fram emot att få lite mat i magen, och vad händer? Jo jag häller ut hela matlådan med het mat över mina stackars fingrar.
Tack Gud för att du är på min sida. Jag hoppas du är med mig i dag! =)