Hur ofta

Byter ni lösenord på facebook, msn, bloggen o.s.v?
Tyckte för ett tag sedan att det var rätt länge sedan jag gjort det (5 år sedan var det nog) så förra veckan bytte jag överallt, problemet är bara att jag skriver i det gammla överallt först och kommer sedan på att Nej-fan det skulle ju vara detta =) Då går ju av bara farten.
Jag ska nog inte ha kvar detta i 5 år, kan nog bara bra att byta lite oftare.

Veckan då, Mindie har verkligen blivit stor. Kanske inte stor som i tjock och lång, men stor som i ingen liten plutt längre och det märks verkligen. Vill och kan inte ligga still, tydligen inte ens när hon sover (i morse låg hon på mage när hon vaknade =)). Vill gärna sitta och stå heeeela tiden, mer än någonsin. Sen tror jag att det växer i tandköttet på henne, men det tar lång tid för dom små bissingarna att spricka fram.

Glenn är borta från måndag-torsdag och kommer vara det ända till han går hem på semester/pappaledighet i sommar, tråkigt men vi försöker ta till vara på helgerna och som tyvärr verkar vilja springa i från oss..

I går var jag på ljusparty hos Veronica och det var mycket trevligt, tack för att jag fick komma =) Mindie var hemma och myse med sin pappa och hon somnade vid nio. Så vi fick en sovmorgon i morse och steg upp kvart över nio =) Åkte sedan och köpte färskt bröd till frukost.

I dag vet jag inte vad vi annars ska göra, men har inte någon större lust att gå ut i denna kyla något mer.
I morgon tänkte jag åka in på loppisen en sväng.
Ha en bra dag i alla fall. Kram


Mindies bil

kommer ifrån Babyproffsen tror jag. Märket har jag ingen aning om, men det är en lära-gå-bil. Kanske kan Sandra, Merima, Emma eller Emelie rätta mig? =) Bilen älskar vi i alla fall och det kommer antagligen Mindie också gör när hon är tillräckligt stor =)

I går var det som sagt namngivelse för Jacob =)
Detta fick dom av oss

Jag har rullat blöjor i 1,5 vecka =)

Lugn dag i dag skulle jag tro.
Ha det fint, Kram.


Mindie 5 månader

I torsdags vägde vi och mätt.
5875 gram
62,5 cm lång
42 cm i huvudomfång
Stora tjejen =)


Doppressenter


Finaste bilen, fick inte plats i sängen när vi skulle ta kort =)


Nytagen på 5 månadersdagen, älskar att bita på ringen.

I dag ska vi på Jacobs (Mindies kusin) namngivelsefest. Visar sen vad vi ska ge, vore ju synd om dom skulle få reda på det innan =)
Ha en bra dag. Kram.


Halloj!

Onsdag och i morgon är bästa dagen på hela veckan =) Enligt mig och antagligen enligt Mindie också. Fast hon hinner kanske inte träffa pappa Glenn förrän fredagmorgon. Men vad glad hon kommer bli när hon ser vem som kommit hem =)
Det ser ut som skit hemma hos oss nu, damm, damm och åter damm. Jag orkar inte dammsuga.. Får göra det i morgon innan Glenn kommer hem så det är skinande rent =)
Åker nog till Villgott i morgon. Jag är inge förkyld alls längre och Mindie är mycket piggare. Just nu sussar hon en sväng, men borde vakna alldeles strax. Då blir det gröt och sedan skulle hennes mormor kika förbi, trevligt med besök tycker vi båda två. Vi ränner joförsig en heldel hemma hos Emelie, men det får dom stå ut med.
Mamma skulle köpa med katrinplommon också, glömde köpa det tidigare i dag. Måste göra puré för Mindie är hård i magen, lider inte särskilt av det vad jag märkt. Men inte skulle jag vilja vara såå hård som hon varit.

Annars har vi haft fler besökare i veckan också faktiskt, Caisa kom och åt med mig i måndags och i går kom Hannah. Båda uppskattades av Mindie och av mig också såklart =)
Nej nu får nog inte damen sova länge till om hon ska kunna sova i natt. Ska tända lite lampor så brukar hon vakna.
Jag skulle ju lägga in lite bilder också.. Göre sen!
Oj nu vaknade hon =)
Kram och hej!


Det ser ut som så..

Att veckorna har jag fullt upp med lilla tösen =) Har inte tid att sitta vid datorn alltså, inte alls. Helgerna umgås vi hela familjen. Jag ska verkligen börja uppskatta helgerna mera nu. Helgen som varit var det dop, inte vilket dop som helst utan Mindies dop =) Stort tack till alla som kom och för allt fint Mindie fick. Alla tre är riktigt nöjda med hela dagen.
I morgon kanske jag har mer ork och kan lägga in lite bilder. Men just nu sitter jag med rinnsnuva, + haft en dålig-natts-sömn. Mindie har mest velat vara nära både i går och i dag, har tempat henne några gånger, men den har inte stigit över 38.2. Så ingen hög feber men trött och matt och gosig har hon varit. Nu mot kvällen var det mycket bättre i alla fall, men i går kväll gav vi henne alvedon så hon sov hela natten i alla fall. Nu sover hon också och jag hoppas att hon kan sova hela natten.

Blir nog en inne-ta det lugnt dag i morgon också, såå skönt. Orkar inte göra många knop =)
Nu är det snart läggdags.
Hade fint, Kram.


Ensamma hemma

Glenn har åkt till Göteborg för att jobba, så nu är jag och Mindie ensamm tills på torsdag. Känns väldigt konstigt, var så länge sedan han jobbade och ännu längre sedan han var borta och jobbade. Men detta ska vi klara =)
Mest ensamt blir det på kvällarna. Vad ska jag göra när Mindie lagt sig? Vem ska jag mysa med? =)

Idag blir det Villgott med trevliga mammor och bebisar i alla fall. Bra start på veckan.
Hoppas att ni får en bra dag. Kram


Första gången

På 4,5 månader som jag sovit en hel natt utan att vakna! Natten till i går var första gången. Så sköööönt =) Vaknade klockan åtta av att Mindie ligger och pratar, sötis. Gick upp och kände faktiskt att jag var pigg, och otroligt lycklig att jag inte vaknat en enda gång på hela 9.5 timmar.
Inatt sov jag också hela natten. Hade besök av Sara, Linus och Emil. Spelade kort och innan åt jag Glenn och Sara mat, tack till Sara som var snäll och bjöd =) Vi hade hjälpt henne att skruva ihop hennes tv-bänk.

Tidigare igår så träffade vi prästen, det gick bra. Mindie pratade med henne hela tiden =)

Idag skulle jag ha bakat bullar, hade tyvärr inget mjöl så ringer Emelie. Hon hade heller inget så vi skulle åka till affären och handla. Men då startar inte bilen. Så snart får vi åka med Emelies snälla mormor som skulle och handla =)
Tur att man har släkt och vänner.

Nu ska jag klä på mig, men ha en bra helg.
Kram


Tror du på spöken?

Jag gör det, eller ska man kalla det spöken? Jag tror att vi inte är ensamma överallt i alla fall.
Igår kväll, natt och halva dagen i dag har vi (jag, Glenn och Mindie) spenderat hemma hos Sara, även Malin och Johan var där. Mycket trevligt och mysigt. Vi har spelat TP, Buzz, kort och Yatzy. Flera sådana kvällar vill vi ha. =) Det var egentligen meningen att vi skulle åka hem men vi stannade kvar, vilket vi inte ångrar. Eller jo till viss del för nu har jag blivit riktigt skraj.
Mindie fick nattmål vid nio och vi la ner henne på madrassen på golvet på övervåningen med tutte och snutte, släckte ned och sa god natt. Hon somnade nog på 10 minuter kanske, det var i alla fall då jag gick upp och kikade. Efter ca. 60 minuter sa Sara att vi skulle gå upp och kolla, så Glenn går upp, men hittar inte Mindie? Han var tvungen att använda telefonlyset för att hitta henne, då 1,5 meter ifrån där vi lade henne, utanför madrassen och under en stol. HUR tog hon sig dit? Hur? Hon låg på rygg, precis som vanligt och rakt bakåt/uppåt en och en halv meter. Mindie kan rulla men har aldrig sett henne trycka sig bakåt.
Natten kunde varken jag, Glenn eller Mindie sova. Jag drömde om en tant som satt och tittade på oss på stolen som Mindie legat under. Jag var så rädd så att jag nästan skakade, fick stoppa i nappen i Mindie 5-6 gånger vilket jag inte behövt på flera veckor. Vi är ju dock inte vana med att sova i samma rum som henne så om det var därför vi sov så dåligt eller om det var på grund av något annat kanske vi får reda på i natt.
Mindie fick avsluta natten emellan oss.
Nu ligger hon och sover i sin säng, förhoppningsvis gör hon det också hela natten.


Fötterna är väldigt populära =) Och nu kommer dom heeela vägen in i munnen =)

Nu är det mys i soffan.
Fast jag känner att jag skulle behöva sova lite så det blir nog sängen snart.
Hade bra, Kram.


Söndag

Årets första söndag faktiskt.
Jag är trött som en gnu, varför är det alltid så på söndagar? I alla fall är det så för mig.
Inga planer för dagen. Mindie är lite kinkig i dag verkar det som. Vet inte vad det är? Ska hon också få tänder? Hela tiden har hon fingrarna i munnen och hon vill gärna att jag kliar med mina fingrar. Ja det lär väl visa sig så småningom. =)
Nej nu ska jag nog ta mig en dusch, förhoppningsvis gör den mig lite piggare.

Annars har det bara varit lugnt hela helgen.
Mindie har precis somnat här berdvid mig på soffan, dyngtrött.
Hade bra. Kram


Gott nytt hår

2010 började med en härlig puss av min stora älskling, en god natts sömn och dessutom sovmorgon =)
Vi var hos Glenns föräldrar och åt kalkon i går, grymt gott och trevligt. Spelade en heldel kort och bara tog det lugnt. Mindie somnade vid strax före åtta och vi åkte hem lite innan tolv. Hon vaknade varken när jag klädde på, satte i henne i bilbarnsstolen eller gick ut, inte heller när kläderna skulle av igen och ner i sängen. Och inte nog med det så sov hon till 8.20 =) Som om hon hade lyssnat till mina böner =)

Nu blir det lite frukost här.
Ha en bra dag och ett riktigt bra år.
Kram