49 Miljoner

Tänk dig att vinna 49 miljoner. Du skulle egentligen inte behöva jobba alls i hela ditt liv, plus att du skulle kunna köpa nästintill vad du vill. Du skulle kunna förverkliga dina drömmar många gånger om, du skulle kunna resa vart du vill. Du skulle kunna köpa hus på flera ställen i hela världen. Ja egentligen är det inte detta så många hoppas på? Är det inte därför vi spelar på hästar? Köper lotter? Men jag håller med, det skulle vara underbart att få vinna pengar, men frågan är, hur skulle man bli när man vunnit. Vem skulle jag bli om jag vann 49 miljoner?
Skulle jag helt strunta i att jobba, att pyssla med saker? Ja vem vet. Jag ska ta och gå och köpa mig en lott i dag innan jag går till jobbet får se om jag behöver jobba nästa vecka eller om jag kanske kan sitta på en tropisk Ö med en drink i handen..
Nu är det annat som ska ordnas.. Hej!

Effektiv

I dag har jag verkligen varit effektiv =) haha, jag har dammsugit, bytt sängkläder, pratat med mamma och bestämt att hon och Anna kommer upp i morgon runt fyra och jag bjuder på mat. Jag har även vart hos Sara och Jennie, fixat så att jag kan börja tvätta på en gång när jag kommer hem i morgon, duschat, lagat mat till matdosa, diskat och nu ligger jag äntligen i sängen =)
Och oj vad det ska bli skönt att snart få sova. Men jag vill se "I huvudet på Gynning" men vi får väl se om jag orkar vara vaken så länge, haha..

God Natt, Kram och Hej

Milko

image14
Dagens äckligaste köp... Och jag köpte två.. =)
Det smakar grädde och för er som tycker om att dricka grädde, Varsågoda! =)

Handlade även så att jag kan göra sallad, ska nog visa min mamma att jag kan =) (att Sara lärt mig) Diskmedel till Sara och Jennie stod även på listan så jag svängde förbi där med det och blev kvar några timmar, men jag var väl egentligen inte till så jätte trevligt sällskap eftersom jag slummrade till ett par gånger, så Sara fick reda sig själv. Vilket hon klarade galant.. =)

Nu ska jag sova efter en hel dag med huvudvärk, illamående och trötthet.
Kram Och Hej

Försöka Förstå

Ja varför, alltid alltid alltid när jag kommer hem någonstans ifrån, spelar absolut ingen roll, så blir jag jämt så kissnödig. Har jag åkt bil brukar jag liksom få springa in i lägenheten kanske möjligtvis hinner jag kasta av mig skorna och jackan, men det är jämt så akut. Har jag gått, som tillexempel hem från jobbet så brukar jag ibland gardera mig och knäppa upp knappen på byxorna. Haha, detta är helt sjukt, att jag aldrig lär mig. Alltid när jag åker hemifrån gör jag det alltid klart så att jag slipper göra spring-grejen hemma hos andra människor eller på Kupolen. Men att jag inte tänker på det när jag ska åka hem från Kupolen, eller från mamma eller vart jag nu har varit. Glenn står ofta och skrattar åt mig när jag knappt hinner säga hej när jag kommer hem utan har bara lagt koncentrationen på toalett dörren =) Haha. Jag ska försöka bli bättre på detta nu.. =)

Nog om det då, jag måste berätta lite om min talbok i dag också känner jag. Den har faktiskt varit riktigt bra i dag. Verkligen spännande och ett tag var jag faktiskt lite rädd, och den fick mig att rysa till väldigt många gånger =) I morgon kommer den att avslutas och det är två böcker kvar i trilogin av Stieg Larsson.
Så för er som gillar att läsa så är det nog att rekomendera, lite segt i början men när jag väl kom in i det så blev jag fast, och då hatar jag att läsa annars, nu lyssnar jag ju, men men.

Nu ska jag sova, eftersom jag känner i hela huvudet att en förkylning har börjat smyga sig på mig så behöver jag nog sova. Så god natt. Kram

Se och Hör

Läste idag i en veckotidning på jobbet, troligen en flera år gammal tidning, men spela roll. Kom fram till en sida med rubriken "Så här gör jag.." Där en kvinna hade skickat in en insändare och skrev så här; "När jag har målat om hemma brukar jag hälla i lite överbliven färg i en nagellacks flaska och spara den i fall att lite av färgen skulle släppa eller att det skulle bli en repa eller dyligt.. Är det bara jag och mina arbetskamrater som tycker att detta kanske var lite väl överdrivet? Haha, Tänk bara jobbet att först få ur allt nagellack ur flaskan och sedan diska den minimala flaskan och seda att få i målarfärg i den, hahaha. Nej jag kan då inte tänka mig vilket jobb det måste vara i stället för att bara ha burken kvar med färgen i?
Ja lite skoj var det i alla fall. Kanske något för er människor som vill syssla med något helt unikt och speciellt, eller kanske bara har lite extra tid att inte göra någonting på.

Jag har börjat lyssna på en talbok, eller jag gjorde det egentligen förra veckan, men det har gått segt och jag tycker inte alls att jag har kommit in i den nå bra. Förns nu i kväll, precis innan vi skulle sluta, då mer än halva boken är kvar. =) Men jag känner då faktiskt för att gå till jobbet i morgon, inte det minsta ångest =) Det började en ny vi oss i dag också, jag lider verkligen med henne, puh jag vet inte om jag skulle gett mig in på detta om jag hade vetat vad det innebar, haha jo då det hade jag nog jag behövde ju verkligen ett jobb=) Men jag har ju trots allt vara där i över åtta månader nu och kan knappt hälften, hahaha, det låter helt sjukt för den som inte vet, men det är så här upplärnings tiden är, lång och intensiv =)

Nu ska jag sova i min ensamhet första gången på flera veckor, det känns väldigt lustigt, men jag antar att det kommer att gå bra. Det är bara en gång jag vaknat upp mitt i natten och inte förstått vart Glenn var och letat runt i hela sängen, kollat ut i den mörka hallen och resten av lägenhet, allt var kolsvart och ingen Glenn. Klart det kom jag på efter ett par minuter, han åkte bort dagen innan på jobb. Haha

God Natt, Kram.

2OO8

God fortsättning. Förhoppningsvis kommer det bli ett bra år.
En kort sumering av 2007 kanske,
 • Precis flyttat till längenhet, bara ynka två dagar innan nyår.
 • Jag fyllde 20
 • Jag började jobba på ABB
 • Jag och Glenn åkte ner till GBG och hälsade på Sara och Caisa
 • Glenn och Jag firade ett år tillsammans <3
 • Fick semester för första gången i mitt liv =)
 • Vi åkte med pappa, Linda, Ayanda och Jack till Åland
 • Jag fick magkatarr
 • Jag och Glenn åkte till Thailand i tre veckor =)
 • Julen blev en utav det bästa på mina 20 år, med tanke på alla super bra klappar ja fick utav tomten så måste jag ha varit riktigt snäll under året.
 • Nyår blev även det mycket trevligt, det spenderade ja med Glenn, Sara, Rebecka, Jennie, Lena + pojkvännen Markus, Björn, Henke, Sebastian, Tore och Jonatan.
Helt okej år enligt mig, inte mycket att klaga på.
Men jag tror att 2008 kommer att bli bättre det har i alla fall några förutsättningar för det =)

Tack och Hej.