Nytt

Jag och Glenn beställde tapeter för två veckor sedan och under tiden vi var på västkusten så kom dom. Så i lördags förmiddag åkte vi och hämtade dom och medans vi står och väntar på att snubben i kassan ska hämta lim så frågar Glenn om vi verkligen ska vänta i flera veckor på att tapetsera eller om vi inte ska göra det redan nu i helgen. Jo visst säger jag, så detta är vad vi har pysslat med från lördag lunch till söndag klockan halv tre. En halvtimma innan den tiden vi hade hoppats på =)

Före & EfterJag ÄLSKAR vårat nya sovrum!

Snacka om att slänga flera miljoner i sjön..

    
.. men om det inte vore för att jag blir så jäkla sjösjuk så skulle nog inte jag heller tacka nej till denna båt. Den var sjukt snygg både invändigt och utvändigt. Och jäkligt stor, men smakar det så kostar det..


Tänkte jag skulle passa på att visa upp vart vi bor också, eller snarare där vi försöker bo.

Ja detta är liksom allt, en stuga för sex personer, dörren fram är toa, till höger är det en diskbänk, två kokplattor och en kyl. och "stegen" upp är ett litet loft med en max höjd på 1.30 m och det enda som rymmer är typ dom fyra madrasser som ligger där.. Tack och lov så är vi ganska smidiga.

Nu är jag själv i denna stuga, de andra är ute och fiskar och det skulle vara riktigt skoj om dom kom hem med lite fisk tycker jag =) Annars är det väldigt fin väder ute i dag, strålande solsken, men det blåser och det gör det väldigt kallt... men jag ska försöka mig ut en gång till nu i alla fall. Har legat och glassat på klipporna tidigare i dag =)


Årets näst bästa köp


Är helt klart min microfiber mopp. Världensbästa städredskap. Låter inget, ingen sladd och as fort gick det att städa dessutom. Så finemang, nu kan jag städa vilken tid som helst på dygnet =)

Västkusten väntas i morgon. Supersugen är jag fortfarande inte, men det ser ut som jag kanske åker hem på onsdag för då måste våran Australien resa vara betald, och det vägrar vi ju att missa. Hohoho nu blev jag på bra humör. Shit vad jag längtar. Jag kommer dessutom att få se Bangkok när vi åker ner, det blir skoj. Kanske =) jag hoppas det i alla fall. Får åt minstonde äta thai-mat några gånger innan vi åker vidare till Sydney och Sara. Vad är riktigt Australiensisk mat?

Australien

I dag åkte jag och Glenn ner på stan för att kika och höra lite på hur mycket det skulle bli för oss att åka och hälsa på Sara. Jag hade inte väntat mig under 13000 som vi hade sett hemma på internet, så det var ett fint besked när gubben sa 11800 per person tur och retur, det var skönt.. Vi bokade så nu är det klart, ska ner och betala i helgen så är det också gjort.
På söndag åker vi till västkusten, blandade känslor om ni frågar mig, men jag ska göra mitt bästa för ha trevligt.

Hohohihihaha det PIRRAR i hela kroppen =) Det ska bli så SJUUUUUUUUUKT roligt att få åka till andra sidan jordklotet. Och att Sara befinner sig där är ju det allra bästa.

Caisa och jag skulle ut i naturen i går kväll när solen gick ner och ta kort.


Besparar de lite mer smakfulla bildena till senare..


Nu ska vi kika på tapeter. I morgon ska vi få grillat hemma hos mamma och Peter.

Barnvakter

Ayanda har varit här sedan i går. Vi har spelat playstation, hyrt film, ätit godis och chips och sist men inte minst har hon kittlat och pussat Glenn =) Det är det hon gillar mest. Haha. Han kanske inte rktigt gillar det lika mycket som henne, men det gör inget.
Hon vaknade 08.20 i morse vilket jag klassade som sovmorgon, pappa och Linda hade sagt runt sex. Så det var skönt, jag sov dessutom 2 timmar i går i solen. Mmmm vad skönt det var.
Fick Semester i går och det riktigt kittlade i benen. Haha.. I dag är det lugnt, känns inte så mycket..

Ayanda sitter och spelar bilspel på PS2 och så säger jag, - Bra Ayanda vad duktig du var. - Hihi jag vet jag använder ju TUBRO =)
Haha ja då är det klart det går bra =)

Nu ska vi smyga i väg och väcka Glenn. Ayanda har velat det i en timme nu =)