Sööööndag

Just nu ligger vi i soffan och myser, alla tre =) Mindie och jag knallade upp kvart i sju och Glenn kom upp efter en halvtimma. Så mysigt att inte göra någonting, bara ligga och prata och kika lite på tv.
Mindie var på toppen humör hela dagen i går, helt underbart, hon brukar ju kunna bli kinkig på kvällarna innan hon kommer till ro och somnar. Men i går somnade hon efter maten vid halv åtta och sov till halv 4 (mycket stolt mamma) och somnade om på en gång efter lite mat och så sov vi som sagt till strax innan sju. Hela morgonen nu har också varit jätte glad, ligger och tjålar massor med Glenn nu =)

Igår var Malin här typ hela dagen, käkade mat och snackade massa skit. Boggan kom också förbi en sväng och mot kvällen kom Sara. Fixade Emelies hår lite och skjutsade sedan iväg henne och då gick jag, Sara och Malin in på Willys och köpte lite onyttigt =) Åkte sen hem och tittade på senaste Wallander.


Såhär glad blir Mindie oftast när man byter blöja på henne =) Ingen kan få henne så glad som hennes vänner kan, hihi. Har ju klistrat upp massa klistermärken ovanför hennes huvud och när hon får ny blöja ligger hon och pratar och snackar med dom.

I dag var det ju aningen depprimerande väder va? Huu. Får se vad vi hittar på då.
Ha en bra dag. Kram


Kommentarer
Postat av: Merima

Men vilken sötnos!! =D

2009-11-01 @ 20:29:07
Postat av: sofi

Vart sjutton bor ni nu förresten, det har jag nog glömt att fråga =)

Postat av: Hanna

Gud vilka underbara bilder, de ärju så härligt när dom börjar le o skratta :-)

2009-11-07 @ 21:04:38
URL: http://hannaagerberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback