Babygym

I dag har vi knappt varit hemma alls känns det som. Lite mys på förmiddagen sedan vålgästade vi Sara som hade besultsångest hur hon ska inreda lyan. Var där ett tag och åkte sedan in på Nisses och kikade lite, hittade en matta som vi ska köpa sen (Sara fick våra röda vi haft i vardagsrummet). Men vi köpte i alla fall ett babygym till Mindie, ett mycket bra köp verkar det som =)



I bland kan hon vara lite kinkig när hon ska bajsa, men vi la ner henne ändå för att se hur hon reagerade. Tror hon glömde bort hur jobbigt det kan vara för inte ett pip (förutom massa joller=)) och bajs i blöjan blev det =) Hihi sötis.
Det kanske inte är världens snyggaste men färgglatt är det, vi frågade Mindie i butiken om det gjorde något att hon inte fick det dyraste, och hon misstyckte inte =) Lätt värt sina 329 kronor var det verkligen, det tyckte Mindie med!

Efter besöket hos Nisses åkte vi lite sightseeing i Smedjebacken i väntan på att pappa skulle komma hem, såg massor med fina hus. Strax före fyra kom vi hem till pappa och fick där lite mumsiga våfflor, Sara kom också förbi dit en sväng.

Mindies prickar har blivit mycket bättre också =) Sååå skönt, hoppas dom försvinner helt nu. Läkaren trodde det kunde vara mjölk (så vi köpte mjölkfri ersättning), eller tvättmedel och så fick vi salva på recept. Ersättningen dissade hon totalt (ingen finsmakare heller =) 400gram för 199kronor), men vi har smort in henne med salva flera gånger både i går och i dag och nu är hon endast lite flammig med få röda prickar. Inga skorvar och inte alls lika torr längre =) Skulle det vara mjölk så skulle hon väl inte bli bättre av bara salva, eller???

Nu är det mys i soffan innan läggdags, Mindie har redan gett upp =)
Ha det fint, Kram.


Kommentarer
Postat av: Hanna

så fina bilder! Maya använde sitt babygym väldigt mycket när hon va liten. kram

Postat av: Jennifer

Åh vad söt hon är er lilla flicka! Vad skönt att det blivit bättre med utslagen. Det är skönt att kunna lägga ner dom en stund om dagen för att hinna gör lite annat.

2009-10-09 @ 08:28:55
URL: http://familjenjanssonostby.blogg.se/
Postat av: Linda

Så fin tjej! Hoppas att det inte beror på mjölk utan räcker med bara salvan. Julius gillar också att ligga i babygymmet, filmade honom tidigare i veckan då han låg och jollrade och tittade på allt färg-glatt som hängde ovanför :)

2009-10-09 @ 10:40:09
URL: http://ljdrottesjo.blogg.se/
Postat av: Arvid

Tack för lånet av ditt babygym idag Mindie, det var roligt!! :-) kram arvid

2009-10-09 @ 21:00:17
URL: http://emmajohanbebis.blogg.se/
Postat av: Amelie

Hej! Vart man än läser så står det att det startar inom 1-7 dygn, så jag vart lite chockad när jag fick höra att det kunde ta lååång tid innan det satte igång. Men det var lugnande nyheter, vill ju inte få bebisen alldeles för tidigt. Hur länge kan man ha förvärkar? Hade du det länge innan? dom kommer oftare och oftare nu, och det är riktigt jobbigt! Måste säga att Mindie verkligen är super söt!!

2009-10-11 @ 12:52:32
URL: http://ammalla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback