Mindie


Mindie älskar glass! Hon tackar sin mormor för denna =)

Mindie har lärt sig säga hejdå, så nu springer hon iväg från oss, ropar hejda, vinkar och skickar slängpussar. Jag smälter som glassen i Mindies hand =) Jag tror hon har en utvecklingsperiod. Ord kommer mer och mer och hon förstår så mycket mer nu. Vovve kom förra veckan också och det är så sött när hon formar sin lilla mun och det kommer ett litet ord.


Kommentarer
Postat av: Hanna o flickorna

jo de är sant, har bara lite svårt att tro på vad hon lovar, de är bara så jag känner, men jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska rösta. Självklart ska man kunna ge folk fler chanser, men kom ihåg att deär inte bara EN gång hon gjort dumma saker! :-P o du måste hålla med om att hon lovar saker hon inte kommer kunna hålla. eller tror du på allvar att dom kommer ge ensamstående o barnfamiljer mer pengar, samtidigt som dom anställer 9000 fler lärare OCH gör en avgiftsfri förskola? Det tror jag på när jag ser det! Då lär dom nog höja skatten rejält! ;-P

Söt hon är, glassen ser god ut!! :-D

Postat av: Hanna o flickorna

men jag sa ju inte ens att jag skulle rösta på alliansen! jag ska rösta rött, MEN jag blir lite irriterad på människor som inte kan låta andra ha en annan åsikt än dom själva. Visst du får tycka som du vill, men alla måste ju inte tycka som du?

2010-09-18 @ 17:03:08
URL: http://hannaagerberg.blogg.se/
Postat av: Amelie

Men gofis! Helt underbart söt och va kul att hon pratar mer och mer! Det är så underbart att höra deras röster!



Det är nog som du sa, man vill bajsa utan publik, haha!!

2010-09-18 @ 20:36:18
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback